ZEISS EnergizeMe szemüveglencse

Felfrissülés a fáradt szemnek.

Új! Kontaktlencse- viselőknek

Pihentető a fáradt szemnek, kevesebb szemfáradtság, tiszta és éles látás: A ZEISS EnergizeMe szemüveglencsék elsők a maguk nemében a világon, mivel kifejezetten a kontaktlencse-viselők igényeire szabva készítjük őket.

Ez a lencse a kontaktlencse eltávolítása után teljes mértékű stresszmentes látást tesz lehetővé: ebben a tökéletes megoldásban a kontaktlencse-viselők nézési szokásaira igazított innovatív lencsekialakítás párosul egy, a digitális világ vizuális szokásaira optimalizált technológiával és lencsebevonattal. A kontaktlencse-viselők szemüvege: kényeztesse a szemét, hogy kiélvezhesse a szemüveg által nyújtott felfrissülést.

ZEISS EnergizeMe.

A kontaktlencse-viselők igényeire kifejlesztett első szemüveglencse-megoldás.

Napjainkban minden kontaktlencse-viselőnek legalább egy szemüvege van, hogy kíméljék szemüket az órákig tartó kontaktlencse-viselés után. Az okostelefonok, táblagépek és egyéb mobileszközök gyakori használata további vizuális stresszt okoz. Tudta-e viszont, hogy ez a szemüveg többre képes?

Élvezze a kényelmesebb látást és a felfrissült szemeket a szemüveg viselése során. A ZEISS EnergizeMe szemüveglencse több tipikus szemüvegnél. A szemüveget a kontaktlencse-viselők nézési és a digitális világ vizuális szokásaira optimalizáltuk.

Látszerészkereső

Keressen ZEISS látszerészt
a környékén!

Kényelmes látás és felfrissült szemek.

Tökéletes szempihentetés minden kontaktlencse-viselő számára.

Ki ne ismerné az érzést? Miután hosszú órákig viselte a kontaktlencsét, a szeme fáradt, és a látása sem olyan tiszta már, mint szeretné. A szemüvegre történő váltás egyértelműen a helyes döntés. A különleges lencsekialakításnak köszönhetően a ZEISS EnergizeMe szemüveglencsét úgy módosítottuk, hogy megfeleljen a kontaktlencse-viselők tipikus nézési szokásainak, valamint hogy a szemüvegre történő váltás zökkenőmentes legyen – mindeközben pedig pihentesse a szemet. Élvezze a valóban felfrissült, újabb bevetésre kész szemek által nyújtott érzést.

Tízből kilenc

tesztelő számol be felfrissülésről és a szem alacsonyabb digitális megterheléséről, ha ZEISS EnergizeMe lencsét1) használ.

Mondjon búcsút a szeme digitális megterhelésének!

Élvezze a kényelmes látást az okostelefon, a laptop vagy a táblagép használata során, amelyet a ZEISS innovatív technológiája tesz lehetővé.

Még ha nem is mindegyikünk „digitális bennszülött”, egyre gyakrabban használunk digitális eszközöket. Ez az eltolódás alapvetően megváltoztatta a nézési szokásainkat: a digitális eszközökön történő olvasás rövidebb olvasási távolságot igényel, amelynek következtében a szemünk rendkívül gyakran vált a rövidebb és hosszabb látási távolságok között. Különösen az okostelefon, táblagép vagy hasonló digitális eszköz hosszabb ideig tartó használata vezethet stresszes vagy kimerült szemekhez. A ZEISS EnergizeMe kontaktlencse-viselőknek kifejlesztett szemüveglencse különleges technológiával készült, amely megkönnyíti a könyvek különféle digitális eszközökön történő olvasását, kiváló lehetőséget biztosítva a digitális szemfáradtság megelőzésére.

Mondjon búcsút a szeme digitális megterhelésének!

Extra látáskomfort mesterséges fénynél.
A speciális lencsebevonat, amely többre is képes.

Függetlenül attól, hogy okostelefonról, LED-világításról, monitorról, TV-ről, táblagépről vagy e-olvasóról van szó, a modern fényforrások több kék fényt bocsátanak ki, mint amilyennel korábban kapcsolatba kerültünk. Sokunk számára kellemetlen és megterhelő az ilyen fény. A ZEISS EnergizeMe kontaktlencse-viselők számára kifejlesztett szemüveglencse alapkivitelben egy speciális kékfényszűrővel rendelkezik, amely csökkenti a digitális kijelzők által kibocsátott kellemetlen mesterséges kék fény egy részét.

A karcoknak és a kosznak esélyük sincs! Tartósabb, mint valaha.

Nagy teljesítményű réteggel ellátva a szemüveglencse különösen ellenálló a karcolódásokkal és a statikusan töltött porszemcsékkel szemben. Ebből kifolyólag a lencse hosszabb ideig marad tiszta, így tisztítani is jóval egyszerűbb. Ugyanez igaz a ZEISS EnergizeMe szemüveglencsére: a speciális kékfényszűrőn kívül a lencsék csúcstechnológiás kemény bevonatot és Clean Coat bevonatot is tartalmaznak.

Önre és nézési szokásaira igazítva.

Tökéletes megoldás minden típusú kontaktlencse-viselő számára
– a progresszívlencsék viselőinek is.

A ZEISS EnergizeMe kontaktlencse-viselők számára kifejlesztett szemüveglencse három változatban kapható, és a viselő életmódjára és életkorára szabott. Látszerésze szívesen segít megkeresni az igényeinek megfelelő megoldást:

A húszas vagy harmincas éveik elején járó kontaktlencse-viselőknek a ZEISS EnergizeMe Monofocal egyfókuszú szemüveglencsét ajánljuk

A húszas vagy harmincas éveik elején járó kontaktlencse-viselőknek a
ZEISS EnergizeMe Monofocal egyfókuszú szemüveglencsét ajánljuk:

A ZEISS EnergizeMe Monofocal egyfókuszú szemüveglencse optimális a huszon- és harmincéves aktív társasági életet élő „digitális bennszülöttek” számára. A szemüveg DuraVision BlueProtect bevonattal rendelkezik, és Digital Inside technológiával készült, amely tökéletes választás a fiatal, pihent szemek elérése érdekében.
 

A harmincas és negyvenes éveikben járó kontaktlencse-viselőknek a ZEISS EnergizeMe Digital szemüveglencsét ajánljuk

A harmincas és negyvenes éveikben járó kontaktlencse-viselőknek a
ZEISS EnergizeMe Digital szemüveglencsét ajánljuk:

A harmincas és negyvenes éveikben járó kontaktlencse-viselőknek a ZEISS EnergizeMe Digital szemüveglencsét ajánljuk, amely DuraVision BlueProtect bevonattal rendelkezik, és Digital Inside technológiával készült, így biztosítva a kényelmes, pihentető nézést.

A negyven évesnél idősebb kontaktlencse-viselőknek a ZEISS EnergizeMe Progressive lencsét ajánljuk

A negyven évesnél idősebb kontaktlencse-viselőknek a
ZEISS EnergizeMe Progressive lencsét ajánljuk:

Ez a lencse tökéletes a progresszív vagy multifokális kontaktlencsét viselő negyven év fölöttiek számára. A DuraVision BlueProtect bevonattal rendelkező és Digital Inside technológiával készült ZEISS EnergizeMe Progressive lencse éles, tiszta látást és pihent szemeket biztosít.

Esztétikailag vékony, rendkívül könnyű lencse, kompromisszumok nélküli tervezéssel.

Akár műanyag vagy üveglencséről van szó, a csúcstechnológiás gyártási módszerek hihetetlenül vékony és könnyű lencsék gyártását teszik lehetővé még magas dioptria vagy különleges látászavar esetén is. Szinte észre sem fogja venni, hogy ezt a pehelykönnyű szemüveget viseli.

Teljes körű UV-védelem a színtelen
ZEISS lencséken.
Egész nap. Minden nap.

Az UV mindig jelen van. Még borús napokon is. Az UV-sugárzás veszélyt jelent a szem és a szem körüli terület egészségére nézve is. Mindig védi a szemét, amikor kimegy a szabadba? Mostantól minden színtelen ZEISS lencse teljes körű UV-védelmet biztosít!

A lencse speciális tulajdonságai kiszűrik a káros UV-sugarakat és tartós védelmet biztosítanak szemének.

5 tippek kontaktlencse-viselőknek a látás kényelmének optimalizálására

1. A kontaktlencsék és a szemüvegek megfelelő feltételek mellett tökéletesen kiegészítik egymást. Ugyanakkor sokan nem tudják, hogy a kontaktlencséjüket pontosan olyan precízen a szemükre kell igazítani, mint a szemüveget. Ennek érdekében mindenképpen végeztessen látásvizsgálatot egy szakemberrel. A tökéletes látás és a viselő tökéletes kényelme elengedhetetlenül fontos a jobb életminőséghez.

5 tippek kontaktlencse-viselőknek a látás kényelmének optimalizálására

A kontaktlencséket nem szabadna a nap 24 órájában viselni

2. A kontaktlencséket nem szabadna a nap 24 órájában viselni. Hagyja a szemét pihenni – és friss levegőhöz jutni. A szakértők általában nem javasolják a kontaktlencsék nyolc óránál hosszabb ideig tartó viselését.

 

 

5 tippek kontaktlencse-viselőknek a látás kényelmének optimalizálására

Csak a látszerésze által ajánlott szert használjon a kontaktlencse tisztításához

3. A kontaktlencse napi tisztítása feltétlenül szükséges! Csak a látszerésze által ajánlott szert használjon a kontaktlencse tisztításához, tárolásához és öblítéséhez. A tárolófolyadékot minden nap cserélje a kontaktlencse tokjában, ezt pedig három- vagy hathavonta szintén cserélje le.

 

 

5 tippek kontaktlencse-viselőknek a látás kényelmének optimalizálására

Ha kontaktlencsét visel, legyen kéznél napszemüveg

4. Ha kontaktlencsét visel, legyen kéznél napszemüveg: a kontaktlencse ugyanis nem nyújt megfelelő védelmet az UV-sugárzással szemben, mivel csak a szem egy részét fedi. Ezért a kontaktlencse-viselőknek mindig maguknál kell tartaniuk egy UV-A és UV-B sugarakkal szemben védelmet nyújtó jó napszemüveget.

 

 

5 tippek kontaktlencse-viselőknek a látás kényelmének optimalizálására

Mindenképp pihentesse rendszeresen szemeit napközben

5. Mindenképp pihentesse rendszeresen szemeit napközben. A 20–20–20-as szabály segíthet: ideális esetben minden 20. percben egy 20 méterre levő tárgyat kell 20 másodpercig néznie anélkül, hogy koncentrálnia kellene a nézésre.

 

 

Szakszerű és kíméletes tisztítás. Hasznos extrák.

Védelem és hatékonyság: kíméletes tisztítás anélkül, hogy kárt tenne a rétegben. A tisztítóspray és a nedves törlőkendő monitorok, okostelefonok és táblagépek tisztításához is ideális.  

A részleteket itt találja

Személyre szabott tanács és vonzó összevont ajánlatok a kontaktlencsékre és az EnergizeMe szemüveglencsére: találja meg a legközelebbi ZEISS látszerészt.

Egyszerűen hangzik: a szemüveg segít, hogy viselőjének a lehető legjobb látásban legyen része. Azonban a gyakorlatban ez jelentős technológiai teljesítmény, amelyhez hatalmas szakértelem és olyan látszerész szükséges, aki kellő időt fordít ügyfeleire. Csak átfogó ismeretek és alapos vizsgálat biztosít éveken át működő, személyre szabott megoldást. Keressen látszerészt a környékén...

Keressen ZEISS látszerészt a környékén!

1) Forrás: A ZEISS EnergizeMe szemüveglencsét 2016-ban Spanyolországban 130 kontaktlencse-viselő és 14 látszerész tesztelte sikeresen.