Életmód + divat

A lencséket a szemüvegkeret teszi teljessé: személyre szabott, praktikus és divatos szemüveggé.

Napjainkban a legtöbb szemüvegviselő szemében a keret sokkal több, mint valami, ami a lencsét tartja. A ZEISS meglátása az, hogy a keretnek tükröznie kell viselője egyéni stílusát: például lehet feltűnően látványos, vagy visszafogottan diszkrét – olyannyira, hogy tulajdonképpen alig észrevehető. Magától értetődik, hogy rendkívül funkcionálisnak kell lennie és gyakran védelmet kell nyújtania sport- vagy kültéri tevékenység közben. Egy dolog biztos: a szemüvegkeret és lencse tökéletes együttműködése szükséges ahhoz, hogy kimagasló látást és vonzó megjelenést nyújtson Önnek.

Adunk néhány tanácsot, hogy segítsünk kiválasztani az életmódjának és az aktuális divatirányzatoknak megfelelő szemüveget.
 

Hogyan mosolyog a szemünk?

Akár szemüveget viselünk, akár nem, a szemeink a kommunikációnk jelentős tényezői. Három jó tipp a szemüvegeseknek ahhoz, hogy szemeik mosolyoghassanak.

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags: Látás alapjai

Szemüvegben nyáron

10 tanács, hogy idén nyáron se okozzon kellemetlenséget a szemüveg.

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags: Napszemüvegek

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
Gyors sötétedés. Gyorsan kivilágosodik: modern fényre sötétedő lencse A ZEISS PhotoFusion X fényre sötétedő lencsével a nap 24 órájában kitűnő látásban lehet része kint a szabadban, és beltérben is

Életmód + divat 2022. szept. 16.

Tags: Napszemüvegek

Fényre sötétedő lencsék a kényelmesebb látás, a rugalmas használat és a szem védelme szolgálatában 10 tipp a JOBB LÁTÁS-tól: kiknek ideálisak a ZEISS fényre sötétedő szemüveglencsék, és mikor érdemes viselni őket?

Életmód + divat 2022. szept. 16.

Tags: Napszemüvegek

Így készül a napszemüveg Milyen lépésekből áll a napszemüveggyártás? Ismerje meg, milyen alapanyagokat használunk a napszemüveggyártásban, és hogyan keltik életre az ötleteiket a tervezők!

Életmód + divat 2018. júl. 3.

Tags: Napszemüvegek

A divatos napszemüveg története Minden évtizedet igen egyedi stílus jellemez.

Életmód + divat 2018. júl. 3.

Tags: Napszemüvegek

Ívelt, vékony vagy színes: A ZEISS lencsék mindig minden kritériumnak megfelelnek! Divatos keret és precíziós szemüveglencse? Ez a kihívás a legkiemelkedőbb optikai szaktudást teszi szükségessé.

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags:

Tippjeink a pihentetőbb nyaraláshoz Amit a szemüvegviselőknek tudniuk kell nyaralásuk előtt

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags:

Hogy a fény ne vakítson el A napszemüveg divatos kiegészítő, de ennél is fontosabb, hogy nélkülözhetetlen UV-védelmet biztosít szemünknek.

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags: Napszemüvegek

Egyszerűség és elegancia: LINDBERG szemüvegkeretek ZEISS napszemüveglencsékkel – egy nyári sláger A JOBB LÁTÁS megkérdezte a LINDBERG keretek gyártóját, hogy mi teszi különlegessé a LINDBERG napszemüvegeket.
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén