Számítógépes szemüveg – optimális, pihentető látás nem csak számítógépes munkához

Ismerje meg alaposabban a munkaszemüveg-lencséket

Sokan, akik napjuk nagy részét számítógép előtt töltik nyak-, hát- és vállfájásra panaszkodnak. Gyakran hosszú órákon keresztül megállás nélkül minden figyelmüket a képernyőnek kell szentelniük. Este, amikor a munkából hazaérnek, de néha még a munkanap során is szembesülnek a következménnyel: megerőltették a nyak-, a hát- és a vállizmaikat. Ennek az egyik oka akár az is lehet, hogy nem a megfelelő szemüveget viselik. A számítógépes munka során fellépő igényekhez pontosan igazodó számítógépes szemüveg lehet a megoldás erre a problémára.

Az olvasószemüveg vagy a progresszív lencse nem az igazi megoldás: A számítógépes szemüveg sokkal nagyobb látáskomfortot nyújt, ráadásul nemcsak számítógépes munka közben, hanem más munkahelyi és szabadidős tevékenységeknél is, amelyek kimagasló koncentrációt igényelnek.

Szemüvegek pilótáknak - tökéletes látás még a felhők fölött is

Akár hivatásosak, akár amatőrök, a pilótáknak olyan szemüvegre van szükségük, amely lehetővé teszi, hogy tisztán lássanak még szélsőséges fény- és időjárási viszonyok között is.

Szemüveg vezetők számára – kiváló minőségű lencsék és keretek, személyre szabott kényelemmel a szemnek

Tiszteletteljesség, elegancia és maximális funkcionalitás – a vezető beosztásban lévő emberek szemüvegének sok elvárásnak kell megfelelnie.

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
Minden, amit a számítógép előtt végzett munkánál figyelembe kell venni Miért könnyíti meg a munkáját a továbbfejlesztett olvasószemüveg vagy a beltéri multifokális szemüveg?
Mindegy, hogy Ön fogorvos vagy kozmetikus – élvezze a tökéletesen éles látást professzionális szemüveggel Néhány tevékenység különleges és nagy teljesítményű szemüveglencsét igényel. Az innovatív ZEISS technika már mikroszkópikus területen is segít a jó látásban.
ZEISS officelens lencsék: tökéletes megoldás a kiváló látáshoz a munkahelyünkön is. A Jobb látás interjút készített Dr. Arne Ohlendorffal és Monique Welscherrel az új ZEISS munkahelyi szemüveglencsék fejlesztési hátteréről.
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén