ZEISS optikusoknak

Partner most és a jövőben is.

Célunk, hogy sikeresebbé tegyük ügyfeleinket azáltal, hogy a legjobb termékeket biztosítjuk, innovatív megoldásokat és személyre szabott globális üzleti támogatást nyújtunk. A precíziós optika vezető gyártójaként műszaki szakértelmet és innovatív ötleteket ötvözve rendkívüli látásélményt hozunk létre. Ami az Ön sikerét szolgálja.

ZEISS Partner Program

Olyan megbízható partnert keres, aki egy jól ismert márka eredményességét, sokéves tapasztalatát és kiterjedt marketing tevékenységét egyszerre tudja Önnek nyújtani? 

Akkor a ZEISS éppen a megfelelő partner az Ön számára.

ZEISS Academy Vision Care

Kurzusok és szemináriumok optikusoknak.

A folyamatos képzésnek és tanulásnak kulcsfontosságú szerepe van a vállalkozás sikerében. Jóllehet, a szakterületén már kimagasló tudással bír, mégis mindenkinek szüksége van folyamatos tanulásra, hogy frissítse tudását; megismerje az új technológiákat, termékeket és iparági szabványokat; valamint fejlessze értékesítési és konzultációs készségeit.

Általános információt szeretne egy optikai jelenséggel kapcsolatban vagy szakmai kérdése van? Szeretne még többet megtudni a ZEISS termékeiről és berendezéseiről? Szeretné megtudni, hogyan kell használni a ZEISS optikai mérőberendezéseket? Értékesítési tanácsokra van szüksége? A ZEISS Academy Vision Care meggyőző kurzuskínálatában szemináriumokat, webináriumokat és online képzéseket talál.

Szemináriumok

Szemináriumok

Webináriumok

Webináriumok

Online képzés

Online képzés

Több mint 175 évnyi optikai szakértelem

Több mint 175 évvel ezelőtti alapítása óta a ZEISS a világ egyik vezető optikai vállalatává vált. Bátran alapozhatja sikerét tradicionális szaktudásunkra:

  • ZEISS objektíveket használtak az első holdra szállásnál és számtalan hollywoodi filmhez is.
  • 35 Nobel-díjas támaszkodott ZEISS mikroszkópokra kutatásai során.
  • Digitális korunk alapját ZEISS félvezetőgyártás-technológia biztosítja.
  • A szürkehályog-műtétek több mint kétharmadánál ZEISS orvosi rendszereket használnak.

Partnereinket az optikai ipar kezdetétől eredő szaktudásunk segíti.

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat