Igazi együttműködés

A ZEISS Vision Care-rel!

Van, hogy az életben a rövid, gyorsan elmúló pillanatok a legfontosabbak. Szemünk teszi láthatóvá ezeket. Hogy lássuk a pillanatot. Hogy lássuk az igazságot. Hogy lássuk a dolgok szépségét és apró részleteit.

Teremtse meg ügyfelei számára a kompromisszumok nélküli látás feltételeit. Hadd lássák élesen életük minden pillanatát. A vizuális igényeiknek megfelelő szemüveglencsével.

Ha a ZEISS Vision Care-rel működik együtt, Ön nyugodtan összpontosíthat arra, hogy ügyfeleinek optimális megoldást biztosítson, mivel szakértő átfogó kínálatát, piacvezető innovációit és egy globális hálózat támogatását fogja élvezni.

Kiválóság egy egyedi optikai szakértővel.

Az optika különböző területein végzett kutatási és innovációs tapasztalatunk 170 évre nyúlik vissza, így kimagasló tudást halmoztunk fel, amely segítségével megmutatjuk ügyfeleinknek az őket körülvevő világot. Vállalatunk történelme nemcsak mérföldköveket tartalmaz, hanem életeket változtatott meg.

Márkánk a minőség garanciája

Egyedi optikai szakértelmünk minden egyes ZEISS termékbe és szolgáltatásba beépül. Mindezt a kivételes célunkért: Hogy az Ön és ügyfele számára lehető legjobb megoldást hozzuk létre.

Német tervezésű elsőrangú termékek

Figyelünk a piac igényeire és szakértelmünket felhasználva hozzuk létre a legjobb innovatív lencsekialakításokat és az optimális szemvizsgálathoz, precíz refrakcióhoz és illesztéshez vezető ZEISS Vision technológiai megoldásokat. Mindezt a legmagasabb minőségben. Mert tudjuk, hogy a tökéletes látásteljesítményhez nem elég egy kiváló lencse. Nem lehet tökéletes, ha nem pontosan viselőjéhez illeszkedik.

A jövő optikája

A csúcstechnológiás berendezésekkel és termékekkel teljes mértékben kihasználhatja a potenciálját.

Termékek

Fedezze fel kínálatunkat, amiben megtalálja a szemüveglencséket, védelmet nyújtó napszemüveglencséket, rétegeket, optikai berendezéseket és nedves törlőkendőket is.

Igényeihez igazított üzleti támogatás globális infrastruktúrával és egyedi szolgáltatással

Támogatjuk, hogy fenntartható sikertörténetet írjon. A ZEISS Experience egy átfogó és személyre szabott üzleti koncepció, ami rendkívüli vásárlási- és márkaélményt nyújt. Jelenleg világszerte több mint 120 Vision Center van.

Berendezések és rendszerek

A precizitás teljesen új dimenziója optikája számára