Képzés

Kulcsfontosságú az üzleti sikerhez

Jóllehet, a szakterületén már kimagasló tudással bír, mégis mindenkinek szüksége van folyamatos tanulásra, hogy frissítse tudását; megismerje az új technológiákat, termékeket és iparági szabványokat; valamint fejlessze értékesítési és konzultációs készségeit.

Ahogyan azt Winston Churchill mondta: „A folyamatos erőfeszítés, nem az erő vagy az intelligencia, a lehetőségeink kiaknázásának a kulcsa.” Üzleti partnereként támogatjuk folyamatos törekvéseit, hogy kiaknázhassa lehetőségeit és még nagyobb sikereket érjen el. Konkrét igényeinek megfelelő, megannyi témát felölelő képzést kínálunk, melyekben a ZEISS Academy Látásjavítás fontos szakmai tudást biztosít az optikához kapcsolódóan.

ZEISS Academy Látásjavítás

A szakképzés szinonimája

Általános információt szeretne egy optikai jelenséggel kapcsolatban vagy szakmai kérdése van? Részletes termékinformációt keres? Útmutatót olvasna a mérőberendezések használatáról? Értékesítési tanácsokra van szüksége? Bármilyen szakmai fejlődéssel kapcsolatos információt keres, szeretnénk egy meggyőző kurzus keretén belül biztosítani a választ.

ZEISS Academy Látásjavítás

Üzleti partnereként célunk, hogy segítsük minden tudás és készség megszerzésében, ami a sikeres konzultációhoz, tanácsadáshoz és értékesítéshez szükséges, így ügyfelei elégedettségét szolgálja. Legfontosabb célunk az Ön üzleti sikere, szeretnénk támogatni minden lehetséges képzéssel, ami ahhoz szükséges, hogy ezt elérje.

Átfogó szakmai kurzusokat dolgoztunk ki, melyek alapját az optikai iparban szerzett sokrétű tapasztalatunk, szakembereinkkel folytatott konzultációink és a látszerészek napi üzletmenetéhez szükséges tapasztalatok és igények adták.

ZEISS Academy Látásjavítás Szemináriumok

Helyszíni szemináriumok

Használja ki az előnyöket, amit a képzett előadóink által az aktuális és különösen fontos témákban tartott helyszíni képzéseink nyújtanak. Ezekben a képzésekben összefonódik a szakmai előadás a gyakorlati feladatokkal, hogy megfelelően lehessen gyakorolni a tananyagot és a mindennapi munka során azonnal alkalmazni lehessen az új megközelítéseket és készségeket. És ha még mindig vannak kérdései? Oktatóink örömmel válaszolnak minden kérdésre a szeminárium alatt.

A szemináriumokra a katalógusunkban iratkozhat fel.

ZEISS Academy Látásjavítás Webináriumok

Digitális webináriumok

Nincs ideje a helyszíni szemináriumok látogatására? Digitális webináriumaink révén a kiváló színvonalú kurzusokat kényelmesen elérheti a boltjából. Az előadóval folytatott interakció és a kérdésekre szánt idő kellemes légkört biztosít a tanuláshoz, hogy minden kérdésére választ kaphasson.  

Ön dönti el, melyik témákat tartja fontosnak, amiket itt választhat ki a ZEISS webináriumok közül:

ZEISS Academy Látásjavítás Online képzés

Online képzés

Tudás karnyújtásnyira bárhol és bármikor. Ezt kínálja Önnek a ZEISS Academy Látásjavítás online képzési programja. Válasszon látszerészeti témáink kínálatából; végezze a kurzust az Önnek megfelelő időpontban; fedezze fel a szórakoztató, különösen interaktív feladatokat és vegye át a képzést igazoló hivatalos tanúsítványát.

Felkeltettük az érdeklődését? Iratkozzon fel ZEISS ügyfélkódjával: