ZEISS Partner Program

Valódi partnerség.

Olyan megbízható partnert keres, aki egy jól ismert márka eredményességét, sokéves tapasztalatát és kiterjedt marketing tevékenységét egyszerre tudja Önnek nyújtani?

Akkor a ZEISS éppen a megfelelő partner az Ön számára.

Valódi innováció

A ZEISS partnereként egy világhírű márka áll az Ön szolgálatába. Magas presztízsű és jól ismert név; a ZEISS szót hallva mindenki a minőségre és az innovációra asszociál. Az Ön vállalkozása is profitálhat ebből a kompetenciából – így még több elégedett ügyfele lesz.

Valódi megkülönböztetés

Fenntartható növekedést biztosítana vállalkozása számára? Szeretné sikeresen megkülönböztetni magát a versenytársaitól és különleges vásárlási élménnyel lenyűgözni az egyre igényesebb ügyfeleket? Akkor Önnek a ZEISS Partner Program által nyújtott lehetőségekre van szüksége!

A ZEISS Partner Program partnerszintjei

A ZEISS Partner Program partnerszintjei

Valódi támogatás

Kiváló minőségű, átfogó szolgáltatási csomagot szeretne? Modern szemüveglencséket, innovatív mérőeszközöket, speciális képzést és ezáltal szakmai támogatást a sikeres értékesítéshez? Ha igen, vegye igénybe a ZEISS átfogó marketing szolgáltatásait!

A ZEISS Partner Program

Érthető, letisztult és fenntartható

Az optikai termékek piacán egyre kiélezettebb a verseny, egyre több a komoly versenytárs. Az erős verseny a nagykereskedelmi cégek között is megfigyelhető, ami – az egyre sokrétűbb és kedvezőbb feltételek miatt – arra ösztönzi az optikusokat, hogy minél több egyedi, a saját optikájukra szabott szolgáltatást válasszanak. Az ilyen környezetben rendkívül fontos, hogy az optikus egyértelműen pozícionálja magát a piacon.

A ZEISS Partner Program segítségével megteremtheti a vállalkozása növekedésének és jövőbeni életképességének minden előfeltételét. Ajánlja fel ügyfeleinek a ZEISS mi nőséget minden területen: a kiváló mi nőségű szemüveglencséktől kezdve az innovatív technológiákon át egészen a szaktanácsadásig. Megfelelő kommunikációval magasabb látogatottságot és átlagárat, valamint növekvő árbevételt érhet el.

Válassza partnerének a ZEISS-t, és maradjon versenyképes: Mi ismerjük a piacot és célzottan támogatjuk Önt. Alakítsunk ki közösen egy vonzó ajánlatot az ügyfelei számára – ötvözve az Önök szaktudását és személyiségét a ZEISS márka ismertségével, magas imidzsével és innovációs erejével. 

Tudjon meg többet átfogó partneri koncepciónkról, melynek segítségével fenntarthatóvá válhat üzleti tevékenysége!

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat