ZEISS nagyító látásjavító segédeszközök

Jó látás mindennapos feladatokhoz.

A jó látás elengedhetetlenül fontos a mindennapok során függetlenül attól, épp dolgozunk vagy pihenünk-e. Azonban bizonyos feladatokhoz vagy látáskárosodás esetén a szemüveglencsék és kontaktlencsék teljesítményén túlmutató speciális megoldásra van szükség.

A ZEISS pontosan ennek megfelelően alakította ki nagyító látásjavító segédeszközeinek átfogó kínálatát. Az általános használatra szánt termékek mellett a változatos kínálatban megtalálhatóak a látássérülteknek személyre szabottan készült megoldások, valamint a kimagaslóan nagy felelősséggel járó munkát végző szakembereknek, például orvosoknak vagy műszerészeknek segítséget nyújtó termékek is.

ZEISS nagyítók

ZEISS nagyítók

Számos foglalkozáshoz és hobbihoz elengedhetetlen a precíz képalkotás. Ilyenkor a ZEISS nagyítók nélkülözhetetlen kellékek. Ezek a nagyítók a teljes látómezőben torzításmentes képet biztosítanak.
bővebben  
ZEISS látásjavító segédeszközök látássérülteknek

ZEISS látásjavító segédeszközök látássérülteknek

A csökkentlátóknak a legtöbb vizuális feladatnál támogatásra van szükségük annak érdekében, hogy a hétköznapi szituációk során függetlenebbek legyenek. Pontosan ezt várják a látásjavító segédeszközüktől. A ZEISS átfogó kínálata számos különböző, a viselő egyedi igényeihez igazodó illesztési lehetőséget biztosít.  
Nagyító látásjavító segédeszközök szakembereknek

Nagyító látásjavító segédeszközök szakembereknek

A precíz látásnak számos foglalkozásnál kulcsfontosságú szerepe van. A szakemberek ezért nagyon különleges igényeket támasztanak látásjavító segédeszközeikkel szemben. A ZEISS telelupék tökéletes megoldást jelentenek a szakemberek speciális igényeire.  

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat