ZEISS nagyító látásjavító segédeszközök szakembereknek

A lehető legjobb látásteljesítményért középpontban az ergonómia.

Számos szakma, így például az orvosi tevékenység is különösen nagy precizitást követel. Gyakran pár tizedmilliméter választhatja el a sikert a bukástól. A szakemberek, különösen a fogászat és sebészet területén nagyra értékelik a nagyító rendszerek előnyeit, mivel közreműködésükkel könnyebben tudnak precíz műveleteket végezni.

Termékek

Telelupék

Telelupék

A ZEISS telelupék optimális optikai és műszaki jellemzők, maximális személyre szabhatóság és kiváló viselési komfort kombinációját kínálják. Pontosan alkalmazkodnak a viselő saját egyedi igényeihez: mindig figyelembe vesszük az ametrópiát, az egyedi paramétereket, a szükséges nagyítást és a munkatávolságot.
bővebben  
KF / KS fejlupék

Fejlupék

A binokuláris Kepler-típusú telelupé optikával ellátott fejlupék azok számára jelentenek ideális megoldást, akiknek különösen jó képminőségre és nagyításra van szükségük. Az optikák nagyítása és a munkatávolság széles spektrumon mozog, így mindenki megtalálja a pontosan az igényei alapján kialakított lupét.
 
Saphiro² LED világítás
Saphiro² LED világítás

Saphiro² LED világítás

A Saphiro² egy nagy teljesítményű, mobil LED világítási rendszer, amelyet a ZEISS telelupé szemüvegekkel és a fejlupékkal együtt lehet használni. A látómező árnyékok nélküli, egyenletes megvilágítást kap. Ezáltal jelentősen könnyebben végezhetőek azok a vizuális feladatok, melyeknél a részletek pontos felismerése elengedhetetlenül fontos.
Olvasson tovább  

A sikeres illesztés 3 egyszerű lépése

A precíz látás és a precíz munka elválaszthatatlanok egymástól A jó látás szekértőjeként a látásjavító segédeszköz funkcionalitását az ügyfél egyedi igényeihez igazítja.

// 1

Vizsgálja meg a látóélességet, korrigálja az esetleges ametrópiát

Vizsgálja meg a látóélességet, korrigálja az esetleges ametrópiát
Határozza meg, milyen lencse szükséges

// 2

Határozza meg a munkakörülményeket

Határozza meg a munkakörülményeket
Határozza meg a munka közben felvett tartást, munkatávolságot, szükséges nagyítást

// 3

Válassza ki a nagyító segédeszközt

Válassza ki a nagyító segédeszközt
Szemléltesse a nagyítást és a képalkotást

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat