ZEISS KF és KS fejlupék

Rugalmas munka.

KF Titanium fejlupe
KF Titanium fejlupe

Nagyszerű képminőség, nagy látótér, 14 különböző optikai rendszer 3,2x-8x nagyítással és 500 mm és 190 mm közötti munkatávolságokkal: A KF és KS fejlupék ideálisan teljesítenek számos orvosi és technikai feladatánál. Szükség szerint a telelupe rendszert ki lehet hajtani a látómezőből, majd vissza lehet térni normál pozíciójához.

KS fejlupe
KS fejlupe

A KF Titanium fejlupénál a telelupe rendszer egy egyenes szárú, rugalmas fejpánttal ellátott keretre van helyezve. Szükség esetén a védőlencsét bármilyen korrekciójú szemüveglencsére le lehet cserélni. A KS fejlupe kiemelkedő viselési komfortjának az alapja egy speciális hordozókeret, ami számos igazítási lehetőségéből fakadóan bármilyen fejformához alkalmazkodik.

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat