ZEISS látásjavító segédeszközök látássérülteknek

Kényelmes megoldás kimagasló képalkotással.

A látásjavító segédeszközöket a viselő egyedi igényeihez lehet igazítani. A termékkínálat különböző kézi használatú illetve szemüvegbe épített vagy ahhoz kapcsolódó optikai rendszereket ölel fel. A speciális ZEISS látásjavító segédeszközök fő előnye, hogy legtöbbjük közelre és távolra is használható.

Termékek

Nagyító bifokális szemüvegek

Nagyító bifokális szemüvegek

Kialakításuk hasonló a normál bifokális szemüvegekéhez, de a normál olvasórésznél nagyobb addíció jellemzi őket. A lencse távoli része lehetővé teszi a környező területen való tájékozódást, a nagyító rész pedig gondoskodik az olvasásról és a közelben zajló munkáról.

Távcsőszemüvegek / telelupék

Távcsőszemüvegek / telelupék

A távcsőszemüveg a közeli tartományon túl lévő tárgyak felismerésére szolgál. Rápattintható lencsét alkalmazva a távcsőszemüvegből telelupe szemüveg lesz, amit a közeli tartományban végzett munkához lehet használni. A távcsőszemüveg előnye a nagyítószemüveggel szemben a közeli tartomány jelentősen nagyobb munkatávolsága.
bővebben

Monokuláris kézi távcsövek

Monokuláris kézi távcsövek

A kézi távcső a távolban lévő részletek egyszerű felismerését szolgálja, így a kültéri mozgékonyság fontos segédeszköze. A távoli és közeli tárgyak közötti folyamatos fókuszváltást biztosító modellek nagyon rugalmas alkalmazási lehetőségeket biztosítanak, például leolvashatjuk a busz- vagy vonatmenetrendeket, vagy kirakatokat nézegethetünk.
bővebben  

A sikeres illesztés 4 egyszerű lépése

Fontos, hogy a jó látás szakértőjeként ismerje az egyes termékek jellemzőit, hogy ügyfelének a számára legjobban megfelelő segédeszközt tudja ajánlani. Mindössze 4 lépésben meg tudja határozni, hogy ügyfele látásteljesítménye javítható-e látásjavító segédeszközzel, és ha igen, melyikkel. Mindössze néhány lépésben meg tudja határozni, hogy ügyfelének segít-e egy látásjavító segédeszköz, és ha igen, melyik.

// 1 + 2

Vizsgálja meg az ügyfél igényeit / látóélességét

Vizsgálja meg az ügyfél igényeit / látóélességét
  • Derítse ki a diagnózishoz, látásproblémákhoz, vizuális feladatokhoz, környezethez, stb. kapcsolódó információkat.
  • Határozza meg a látásteljesítményt korrekcióval és anélkül is  

// 3

Határozza meg, mekkora nagyításra van szüksége

Határozza meg, mekkora nagyításra van szüksége

Döntse el, mekkora nagyításra van szükség például a normál betűméret olvasásához

// 4

Válassza ki a látásjavító segédeszközt

Válassza ki a látásjavító segédeszközt

Mutassa meg a különböző optikai rendszereket és azt, hogyan segítik a látást

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat