Távcsőszemüvegek

Rugalmas fókusz közelre és távolra.

Jobb látást olyan távcsőszemüvegekkel is elérhetünk, amelyekbe nagyító optikai rendszerek épülnek be. Ezek tulajdonképpen „mini távcsövek”, melyek a jobb távollátást támogatják.

G 2.2 távcsőszemüveg
G 2.2 távcsőszemüveg

Galilei-távcsőszemüvegek

G 1.8 és G 2.2

A Galilei-távcsőszemüvegek előnye a Kepler-távcsőszemüvegekhez képest kompakt kialakításukban, alacsonyabb súlyukban és az általuk biztosított nagyobb látótérben rejlik. Jellemzőikből adódóan a Galilei-távcsőszemüvegek tipikus „kezdő rendszerek” a távcsőszemüvegeken belül. A G 1.8 átlagosnál jobb, 24°-os látótere biztosítja a munkaterület lehető legjobb áttekinthetőségét. A közeli vizuális feladatokhoz további nagyítók is könnyedén csatlakoztathatók ezekhez a távcsövekhez.

G 2 bioptics távcsőszemüveg
G 2 bioptics távcsőszemüveg

A Galilei-típusú távcső 2x nagyítást nyújt, ami segít felismerni a távoli tárgyakat. A G 2 bioptics távcsőszemüveg ideális olyan helyzetekhez, amikor a csökkentlátónak a környező területen való tájékozódás fontos: utcanévtáblák vagy arcok felismeréséhez vagy szabadidős tevékenységekhez.
Bővebb információ  

Kepler-távcsőszemüvegek K 4 / K 4 vario / K 4 bino
K 4 vario távcsőszemüveg

Kepler-távcsőszemüvegek

K 4 / K 4 vario / K 4 bino

A Kepler-típusú távcső 4x nagyítású. Kiváló képminősége miatt a Galilei-távcsőszemüvegeknél nagyobb nagyítás is könnyen megvalósítható (K 4: akár 20x nagyítás közelre további rápattintható lencsékkel). A K 4 varionál a tárgylencsét megfelelően fordítva lehet távolról közelre váltani.

K bino távcsőszemüveg
K bino távcsőszemüveg

A K bino telelupét kizárólag közeli binokuláris használatra terveztük szövegek olyan mértékű nagyításához, hogy azok ismét láthatóvá váljanak a csökkentlátók számára.

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat