ZEISS nagyítók

Rugalmasság különféle vizuális feladatokhoz.

Van, amikor a szem nem tud megfelelő különbséget tenni az apró részletek között. A nagyító egy gyűjtőlencse, mely segítségével a szem közelebb kerülhet a vizsgált tárgyhoz. Egy nagyító kiváló segítséget nyújthat olvasáshoz és kézügyességet igénylő feladatokhoz is.

Termékek

VisuCard
Zsebnagyítók

VisuCard és zsebnagyítók

Kis méretükből adódóan a VisuCardot és a zsebnagyítókat bárhová magunkkal vihetjük. Magas dioptriájuk révén a zsebnagyítók megfelelőek azok számára is, akik komoly látáskárosodásban szenvednek; tökéletes segítséget nyújtanak az apró részletek felismeréséhez.  
L / LC fejlupék

L / LC fejlupék

Ha az L és LC fejlupék normál korrekciós szemüvegre vagy közvetlenül fejpántra vannak helyezve, a viselő szabadon tudja használni kezeit. Így ezek a termékek kimondottan alkalmasak ház körüli munkákhoz vagy kis nagyítást igénylő hobbikhoz.
bővebben  

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat