ZEISS Tisztítómegoldások

Kíméletes és szakszerű megoldások az ügyfelei számára.

Ajánljon az ügyfeleinek szemüveglencsékre, napszemüvegre, védőszemüvegre, kameralencsére és digitális kijelzőkre való tisztítómegoldásokat a biztonságos és hatékony tisztítás érdekében.

Lencsetisztító termékcsaládunk

Biztonságos, hatékony tisztító és páramentesítő termékek szemüveglencsék és digitális kijelzők számára.

Lencsetisztító megoldások

A lencsetisztítás könnyű, gyors és egyszerű művelet a ZEISS nedves szemüvegtörlő kendőivel. A törlőkendőket kifejezetten az üveg- és műanyag lencsék útközben történő, kímélő tisztítására fejlesztettük ki. A törlőkendők kifejezetten hatékonyan távolítják el a magas minőségű rétegekkel ellátott lencséken lévő foltokat, szennyeződést, piszkot, olajat és ujjlenyomatokat.

A külön törlőkendőt kedvelők számára a ZEISS tisztítóspray használatát ajánljuk.

 • ZEISS nedves törlőkendők
 • ZEISS tisztítószett

Kijelzőtisztítás

A nedves monitortörlő kendőket azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik az okostelefonok kijelzőit, illetve a számítógépek és laptopok képernyőit szeretnék tisztán tartani. Az eleve nedves törlőkendők használata révén minimális kockázata van annak, hogy a drága digitális eszközök a túlzottan nedves törlőkendő miatt sérülnek.

 • ZEISS nedves monitortörlő kendők

Páramentesítő szett

A ZEISS páramentesítő szettje egy páramentesítő spray-t és egy törlőkendőt tartalmaz, amelyek együttesen használva tisztább, kényelmesebb látást biztosítanak, még akár maszk viselése esetén is.

 • ZEISS páramentesítő szett – spray és törlőkendő

Tartsa tisztán és páramentesen a szemüveglencséket.

A szemüvegek és napszemüvegek lencséit, illetve a digitális kijelzőket gyakran megérintjük, amelyeken így sok szennyeződés összegyűl. Az ügyfelek biztonságos és hatékony megoldásokat keresnek a lencsék és a digitális kijelzők tisztítására.

Megtörténhet, hogy olyan ügyfelekkel találkozik, akik a bepárásodó lencsékre panaszkodnak, különösen azóta, hogy a maszkviselés a mindennapjaink részévé vált.

ZEISS nedves szemüvegtörlő kendők

A ZEISS tisztítómegoldásai közé kifejezetten erre a célra kifejlesztett, könnyen használható törlőkendők és folyadékok tartoznak, amelyek hatékonyan tisztítanak és távolítják el a kórokozókat, a piszkot és a szennyeződéseket réteggel. A ZEISS nedves törlőkendőit kifejezetten az üveg- és műanyag lencsék kíméletes és hatékony tisztítására fejlesztették ki, és különösen hatékonyak a kiváló minőségű, réteggel ellátott precíziós lencséken.

ZEISS nedves monitortörlő kendők

Ezeket kifejezetten a digitális eszközök (okostelefonok, táblagépek, laptopok és számítógépek) kímélő és hatékony tisztítására fejlesztettük ki.

 • Eltávolítják az ujjlenyomatokat, a piszkot, a port és az olajat.
 • Gyorsan szárad, másodpercek alatt hatékony eredményt biztosítva.
 • A törlőkendők egyenként vannak becsomagolva, az eszközöket tehát otthon, az irodában vagy útközben is megtisztíthatja. 
 • Bár a kíméletes tisztítószer alkohol-, ammónia- és illatmentes, rendkívül alaposan megtisztítja az eszközöket.
 • Az egyszer használatos ZEISS nedves monitortörlő kendők puhák, mikroszálasak és természetes cellulózból készülnek. Ez azt jelenti, hogy biológiailag lebomlanak, valamint nem tartalmaznak műanyag mikrorészecskéket.

A ZEISS páramentesítő szett megelőzi a szemüveglencsék párásodását.

A látás és a mindennapi teendők elvégzése rendkívül nehézzé válik, ha a szemüveg folyton bepárásodik. Szerencsére van megoldás a problémára – a ZEISS tisztítómegoldásai között található a páramentesítő szett, amely kényelmes és könnyen használható megoldásként akár 72 órán át is páramentesen tartja a szemüveget.

Ellenőrzött minőség

A ZEISS lencsetisztító termékeket a COLTS független laboratórium alaposan tesztelte. A ZEISS nedves törlőkendők elnyerték a COLTS pecsétjét, amely a minőség és a hatékonyság jelképe.

Egyúttal igazolja azt is, hogy termékeink biztonságos és kíméletes tisztítást biztosítanak a kiváló teljesítményű optikai lencsék számára.

ZEISS Lens Cleaning Products

Magasabb szintű higiénia

A kézmosás bizonyítottan segít a jó higiénia biztosításában és a kórokozók elterjedésének megelőzésében, de ez nem az egyetlen észszerű védekezési módszer, amelyet használnunk kellene. Az általunk rendszeresen megérintett tárgyak, mint például a szemüvegek és a digitális eszközök tisztításának ugyancsak a napi tisztítási rutin részévé kellene válnia.
2018-ban a németországi Furtwangen Egyetemen végzett tanulmány keretében megvizsgálták a szemüvegeken lévő baktériumok szintjét, és ellenőrizték négy különböző, a mikrobiális terhelést csökkentését célzó tisztítási módszer hatékonyságát. A tisztítási módszerek a következők voltak: alkoholos és alkoholmentes nedves szemüvegtörlő kendők, száraz kendők és száraz mikroszálas kendők.

A tanulmány eredményei a következők:

 • Minden szemüveg baktériummal fertőzött, ideértve az esetleges kórokozókat is, ezért olyan tárgyakként kell tekintenünk rájuk, mint amelyek fertőzéseket hordozhatnak magukon.
 • A négy vizsgált módszerből a nedves szemüvegtörlő kendők használatával a kórokozók ≥99%-át sikerült csökkenteni.
 • A száraz kendőkkel és a mikroszálas törlőkendőkkel történő tisztítás révén kisebb mértékben csökkent a baktériumok száma.

A lencse nedves törlőkendővel történő tisztítása értelemszerűen hatékonyabb, mint az egyszerű, száraz törlőkendővel történő mechanikus tisztítás.

Szemüveg tisztítása a ZEISS nedves törlőkendőkkel.

 • Bontson fel egy ZEISS nedves törlőkendőket tartalmazó csomagot, és emelje ki belőle az összehajtogatott törlőkendőt.
 • Gyengéden fogja meg a szemüveget a keretnél fogva.
 • Az összehajtogatott törlőkendő segítségével gyengéden törölje le a lencséről a felületén meggyűlt port. 
 • Ezután nyissa ki teljesen a törlőkendőt, és körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a lencsét.

Szemüveg tisztítása a ZEISS tisztítóspray segítségével.

 • Gyengéden fogja meg a szemüveget a keretnél fogva.
 • Fújja be a lencse felületét a ZEISS lencsetisztító folyadékkal.
 • Mikroszálas törlőkendő segítségével gyengéden törölje le a lencséről a felületén meggyűlt port. 
 • Körkörös mozdulatokkal törölje tisztára a lencséket.

Okoseszközök tisztítása nedves monitortörlő kendők segítségével.

 • Vegye ki a telefont vagy a táblagépet a tokjából vagy a tartójából.
 • Bontson fel egy ZEISS nedves monitortörlő kendőt tartalmazó csomagot, és emelje ki belőle az összehajtogatott törlőkendőt.
 • Az összehajtogatott törlőkendővel finoman törölje le a képernyőről a felületén meggyűlt port.
 • Ezután nyissa ki teljesen a törlőkendőt, és körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a telefon, a tablet vagy az okosóra képernyőjét, majd az egész készüléket. Figyeljen arra, hogy az eszköz minden felületét megtisztítsa.
 • A töltési pontokban rengeteg por és lerakódás felgyülemlik. A törlőkendők segítségével tisztítsa meg ezek környékét, majd egy kis ecset, száraz szivacs vagy száraz vattapamacs segítségével finoman távolítsa el a belsejükben felgyülemlett szennyeződést.
 • A táblagép tokját vagy tartóját az anyagának megfelelő tisztítószerrel tisztítsa meg. A műanyag vagy kemény tokok legnagyobb részében a meleg víz és a szappan megfelelő. A tok teljes száradása után tegye vissza a készüléket a tokba.
AntiFog Kit

A páramentesítő szett használata.

 • A ZEISS páramentesítő optimális használata érdekében először tisztítsa meg a lencséket a ZEISS tisztítóspray vagy egy ZEISS nedves törlőkendő segítségével, hogy minden szennyeződést eltávolítson róluk.
 • Fújjon 1-2 adagot a folyadékból a szettben található ZEISS törlőkendőre.
 • Törölje át a lencséket a törlőkendővel egyenletesen mindkét oldalon, amíg a felület teljesen száraz nem lesz.
 • Az optimális teljesítmény érdekében minden 72 órában ismételje meg a páramentesítő spray használatát.

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat