ZEISS műszerek és rendszerek

A precizitás teljesen új dimenziója

A jobb látás a kiváló diagnosztikával kezdődik. Ezért a ZEISS a látszerészeknek és a szemészeti szakembereknek olyan professzionális optikai eszközöket kínál, amelyek zökkenőmentesen beilleszthetők a munkafolyamataikba. Ezek a rendszerek a lehető legnagyobb precizitással mérik fel az átfogó látáselemzéshez és az optimális látási segédeszköz gyártásához szükséges összes tényezőt. Az igények elemzésétől a végső szemüvegig a ZEISS diagnosztikai berendezései és műszerei a teljes folyamatot átfogóvá és átláthatóvá teszik, így kiváló ügyféltapasztalatot biztosítanak kiváló eredményekkel.  

új digitális centráló platformja

A pontatlan centrálás 40% -kal csökkentheti a lencse optikai teljesítményét. A ZEISS új digitális centráló platformja, a VISUFIT 1000 segítségével emlékezetes élményt nyújthat pácienseinek, valamint gondoskodhat arról, hogy a legtöbbet hozzák ki lencséikből.
A VISUFIT 1000 egy forradalmian új platform, amely rendkívül pontos és könnyen használható; segítségével sokkal gyorsabban biztosíthat pácienseinek kiváló centrálási eredményeket. Pácienseinek lencsedemonstrációt és 180°-os nézetet is biztosíthat segítségként a keretek összehasonlításához, így lehetőségeik valóban korlátlanok lesznek.

Tudjon meg többet egyéb centrálóberendezéseinkről:

Objektív refrakció / automatikus refrakció a ZEISS i.Profilerplus® készülékkel

Nincs két egyforma szem, és egyetlen szem sem tökéletes. Nagyon sok információra van szüksége a páciens látásélességével kapcsolatban ahhoz, hogy optimális szemüveglencsét kínáljon nekik. A ZEISS i.Profilerplus segít a páciens kórtörténetének felvételében. Ez az innovatív eszköz elemzi a retinát, méri a páciens látását (kitágított pupillával), és egy átfogó látásprofilt hoz létre nagy felbontású hullámfrontméréssel, beleértve a szaruhártya topográfiás elemzését is – mindezt olyan részletesen, mintha ujjlenyomatot venne.

Digitális szubjektív refrakció a ZEISS VISUPHOR® 500 és a ZEISS VISUSCREEN® 500 segítségével

Minél pontosabb a refrakció, annál jobb lesz a szemüveg. A ZEISS szubjektív refrakciót végző élvonalbeli eszközei nemcsak teljesen új szemvizsgálati élményt biztosítanak, hanem rendkívül pontos eredményeket is nyújtanak, ilyen például a ZEISS VISUPHOR 500 digitális phoropter a ZEISS VISUSCREEN 500 digitális jelvetítővel. Számos további vizsgálatnak (von Graefe, Schober) köszönhetően a rendszer lehetővé teszi a phoria diagnosztizálását és a páciensek monokuláris vagy binokuláris látásának ellenőrzését, a lehető legjobb dioptriás lencsét biztosítva látási igényeikhez.

Szemnyomásmérés a ZEISS VISUPLAN® 500 készülékkel

A szemnyomás rendszeres mérése az alapvető diagnosztika és minden professzionális glaukómaszűrés része. A ZEISS VISUPLAN® 500 érintésmentes tonométere egyszerű vizsgálatot tesz lehetővé, és nem igényel kontaktust vagy érzéstelenítést. A vizsgálatot lágy levegőimpulzus alkalmazásával végezzük, amelyet egy rövid tanfolyam után egy asszisztens könnyen elvégezhet. Így gyors és kényelmes szemnyomásmérést kínálhat pácienseinek.

Szemfenékfelvétel a ZEISS VISUSCOUT® 100 készülékkel

Szemfenékfelvétel a ZEISS VISUSCOUT® 100 készülékkel

A glaukómához, a korral összefüggő makuladegenerációhoz (AMD) vagy a diabéteszes retinopátiához hasonló retinális betegségek diagnosztizálása kulcsfontosságú a magas színvonalú szemészeti ellátás – és ezáltal a páciens látásának megőrzése érdekében. A ZEISS Essential Line hordozható VISUSCOUT® 100 szemfenék-vizsgálati kamerája segíti ebben. A könnyű, kompakt kialakítás lehetővé teszi a látszerészek, szemészek és az orvosi személyzet számára, hogy gyorsan, bárhol és bármikor végezzenek retinális vizsgálatokat – megbízható diagnosztizálás pusztán néhány szempillantás alatt.

  • bővebben
ZEISS VISULENS 550 digitális dioptriamérő

Ügyfelei látását védje mostantól az új ZEISS VISULENS 550 digitális dioptriamérővel; állapítsa meg könnyedén a szemüvegek UV-sugárzás szintű védelmét a kibővített, 365-480 nm hullámhossztartományú beépített UV-spektrométer segítségével, és mutassa be az eredményeket egy könnyen értelmezető, közlekedési lámpa elven működő felhasználói felületen. Az új Shack-Hartmann hullámfront technológia gyors és pontos dioptriamérést biztosít az anyagtól, a törésmutatótól és az Abbe-számtól függetlenül. Ezen felül a ZEISS VISULENS 550 egy LAN porttal is rendelkezik, amelynek segítségével zökkenőmentesen csatlakoztatható a ZEISS VISUCONSULT 500 készülékhez.

Munkafolyamatok digitális vezérlése iPad-alkalmazások segítségével: ZEISS i.com mobile és ZEISS VISUCONSULT® 500

A munkafolyamat, valamint az összes ZEISS-rendszer kényelmes üzemeltetése érdekében a szemészek számára digitális kezelői felületet kínálunk: a ZEISS VISUCONSULT 500 és a ZEISS i.com mobile olyan iPad-alkalmazások, amelyek lehetővé teszik a látszerész számára, hogy központilag és kényelmesen irányítsa az összes folyamatot – a látáselemzéstől az orvosi vizsgálaton át a rendelési folyamatig. Például távolról működtetheti az összes ZEISS-műszert, és a táblagépen közvetlenül megtekintheti a szemüveglencséket, rétegeket vagy színezési lehetőségeket a sikeres orvosi vizsgálat érdekében.

VISUSTORE® a ZEISS-től

VISUSTORE® a ZEISS-től

Egy modern lencse igazi technológiai csoda. Számos lehetőségünk van arra, hogy pontosan viselője igényeihez igazítsuk. Mindezt a számtalan lencsetípus és rendelési paraméter teszi lehetővé. A modern személyre szabott ZEISS lencsék gyártásához használt technológiák rendkívül összetettek, de rendelésük egyszerűbb nem is lehetne. A ZEISS új VISUSTORE® online rendelési rendszerén keresztül.

VISUCONSULT 100 - Egyéni konzultációját segítő digitális asszisztense

A ZEISS Vision Care azért fejlesztette ki a ZEISS VISUCONSULT 100-at, hogy konzultációs folyamata felejthetetlen élménnyé válhasson: Töltse le az ingyenes ZEISS VISUCONSULT 100 App-ot még ma és használja egyéni konzultációját segítő digitális asszisztensét.

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat