i.Com mobile

Korszerűsítse a munkamenetét, hasznosítsa az ügyfelekkel való párbeszédeket

Egy modern optikában a konzultációs folyamat alapvető része a mobil kommunikáció. A ZEISS i.Com mobile egy sokoldalú, könnyen kezelhető iPad alkalmazás, amely teljesen átalakítja munkamenetét, adatátviteli gyakorlatát és ügyfeleivel való kommunikációját. Az intelligens adatkezelésnek köszönhetően Ön a mérések és a konzultáció közben jobban odafigyelhet ügyfelei igényeire, így mindig egy lépéssel előrébb járhat a 21. századi konzultációban.

ZEISS i.Com mobile - Modulok „összefoglalása”

Lépjen a rugalmasság és az ügyfelekkel folytatott interakció új szintjére. Minden ZEISS készülékkel végzett mérés áttekinthető az iPaden, az adatokat a ZEISS i.Com szerver automatikusan tárolja, így központi hozzáférést biztosít a különböző iPadeknek. Vezérelje távirányítással a ZEISS i.Profilerplus-t, a ZEISS i.Terminal 2-t, valamint a teljesen új szubjektív refraktort, a ZEISS VISUPHOR 500-at és a ZEISS VISUSCREEN 500-at kényelmesen az iPadről WiFin keresztül.

A ZEISS i.Com mobile csatlakozása kimondottan felhasználóbarát, a vizsgálatok elvégzése és vezérlése egyszerű és világos.

A ZEISS i.Com mobile a teljes konzultációs folyamatot támogatja a vizsgálat kezdetétől a szubjektív és objektív refrakciónál, a lencse kiválasztásán keresztül a centrálásig. Mutassa meg ügyfeleinek, mi a vizsgálat eredménye és mutassa be a ZEISS lencsék tulajdonságait és előnyeiket.

Az előnyök röviden:

  • Teljesen integrált adatkezelő csomag konzultációs és bemutató funkciókkal és modulokkal.
  • Az összes ZEISS mérőműszer vezérelhető iPadről.
  • Központi adattárolás a ZEISS i.Com szerveren több felhasználó számára.
  • Csatlakozás a ZEISS i.Com mobil és a PMS/EMR közötti adatátvitelhez.  
i.Com mobile - „Ügyfél” modul - Kezeli az összes ügyfél- és konzultáció adatát

1 // „Ügyfél” modul

Kezelje az összes ügyfél- és konzultációs adatot, hozzon létre egyéni konzultációs mappákat és konzultációs adatokat. Ügyfelenként létrehozhat például már vásárolt lencsekategóriánként egy-egy mappát.

ZEISS iCom mobile - „Vizsgálat” modul - Megjeleníti, menti és kezeli a vizsgálatok adatait

2 // „Vizsgálat” modul

Jelenítse meg, mentse és kezelje a vizsgálatok adatait: Töltse be és szerkessze a szubjektív és objektív refrakció adatait. Vezérelje távirányítással a ZEISS i.Profilerplus-t, a ZEISS VISUSCREEN 500-at és a ZEISS VISUPHOR 500-at, hogy egyetlen gombnyomással juthasson hozzá az adatokhoz. Olvasópróba áll rendelkezésére, áttekintheti a hullámfrontot, a PSF-et és a ZEISS i.Scription elemzést.

ZEISS i.Com mobile - „Centrálás” modul - Kényelmesen irányítja távolról a ZEISS i.Terminal 2-t

3 // „Centrálás” modul

Vezérelje távirányítással a ZEISS i.Terminal 2-t kényelmesen iPadről vagy használja a ZEISS i.Terminal mobile iPad alkalmazást a mobil centráláshoz. Töltse be és szerkessze az illesztési adatokat.

ZEISS i.Com mobile - „i.Demo” modul

4 // „i.Demo” modul

Az i.Demo közvetlenül a ZEISS i.Com mobile-ba épül be, hogy bemutathassa a lencse tulajdonságait.

ZEISS i.Com mobile - Modulok „összefoglalása”

5 // „Összefoglalás” modul

Az összefoglalásban megtalálja az összes eddigi adatot ügyfelenként, szerkesztheti őket vagy közvetlenül továbbíthatja azokat a gyakori praxiskezelőknek vagy a ZEISS VISUSTORE-nak.

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat