Autorefrakció az i.Profiler®plus-szal

Kevesebb kérdés, több válasz

Csak úgy tudja megtalálni ügyfele számára a megfelelő lencsét, ha elég információja van szeméről. Készítse el ügyfele részletes szemprofilját az i.Profiler®plus készülékkel, így több válasza és kevesebb kérdése lesz ügyfelei számára.

Az i.Profiler®plus egy okuláris hullámfront-aberrométer, autorefraktométer, ATLAS cornea topográf és keratométer 4 az 1-ben kompakt rendszer. A könnyen kezelhető érintőképernyőn vezérelt, teljesen automatizált mérési folyamat során körülbelül 60 másodperc alatt elvégezhető az összes mérés mindkét szemnél. A szem fénytörésének eloszlását a teljes pupillanyíláson elemezzük és ábrázoljuk. Ez az, amitől az i.Profiler®plus más, mint a megszokott autorefraktométerek, és ami megnyitja az utat a ZEISS i.Scription® technológiájú lencsék előtt.  

Az i.Profiler® plus egy 4 az 1-ben kompakt rendszer
Okuláris hullámfront-aberrométer, autorefraktométer, ATLAS cornea topográf és keratométer

Tények röviden

  • Nagy felbontású Hartmann-Shack hullámfrontszenzor. A hullámfronthoz a 7 milliméteres pupillanyílás 1.500 pontjáról vesz mintát
  • Állítható álltámasz segíti a kényelmes elhelyezkedést
  • Teljesen automata mérési folyamat
  • ÚJDONSÁG: Vezérelje távirányítással a ZEISS i.Profiler®plus készüléket a ZEISS i.Com mobile-ról, és mutassa meg az i.Scription® vizsgálat eredményeit iPaden.  
  • Hozzáférés a ZEISS i.Scription® technológiához a jobb éjszakai látás érdekében
  • Egyértelműen strukturált funkciók teszik lehetővé a képfelvétel, értékelés, prezentáció és elemzés elvégzését
  • Érintőképernyős vezérléssel körülbelül 60 másodperc alatt elvégzi mindkét szem mérését
  • Az i.Profiler®plus mérési adatait az i.Com adatkezelő rendszer menti, majd azok a jövőben újabb mérések nélkül felhasználhatók a konzultációk, rendelések és archiválások során. A legtöbb praxiskezelő rendszerhez csatlakozik, így a gördülékeny munkamenet biztosított. Az i.Com és az i.Profiler®plus együtt, szettben is kapható.  
  • Az i.Profiler®plus nagy felbontású hullámfrontmérést és cornea topográfiai vizsgálatot is végez, így az ügyfele fénytörésének kiértékeléséhez szükséges összes adat elérhető.
  • A mérések elemző opciója lehetőséget biztosít arra, hogy könnyedén szemléltesse ügyfele számára a látását érintő különböző aberrációk hatásait, egészen azok Zernike-féle hetedfokú szintjéig. Emellett az i.Scription® technológia előnyeit a ponttorzuláson keresztül is bemutathatja.  
Az i.Profiler plus nagy felbontású hullámfrontmérést és cornea topográfiát is végez
Az i.Profiler plus nagy felbontású hullámfrontmérést és cornea topográfiát is végez
Az i.Profiler plus nagy felbontású hullámfrontmérést és cornea topográfiát is végez
Az i.Profiler plus nagy felbontású hullámfrontmérést és cornea topográfiát is végez

i.Scription® technológia az optikájában

Egyszerűen és gond nélkül illeszkedik a munkamenetébe

Az i.Scription® technológiát könnyen beépítheti konzultációs folyamatába és munkamenetébe. Az i.Profiler®plus készülékkel ez a technológia tökéletesen illik a refrakcióba.

További részletek a ZEISS i.Scription® technológiájáról  

 

Egyfókuszú raktári lencsék
 
   
Egyfókuszú RX lencsék2
 
   
Progresszív szemüveglencsék
 
   
Bifokális lencsék
 
   
Bifokális lencsék
 
   

Rendelhető i.Scription®  technológiával
 

3

3

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat