ZEISS Precision lencsék i.Scription® technológiával

Az eredmény a legfontosabb

Az i.Profiler®plus nemcsak jobb korrekcióhoz segíti hozzá, hanem mérése alapján élénkebb színeket, élesebb kontrasztot és jobb éjszakai látást nyújtó optimalizált, személyre szabott i.Scription® technológiájú lencsét is rendelhet. Az i.Scription technológia egy innovatív, szabadalmazott algoritmus segítségével egyesíti az ügyfél szubjektív refrakciós értékeit az i.Profiler®plus hullámfront adataival, hogy megszülethessen a kimondottan rossz fényviszonyokhoz személyre szabott század pontosságú korrekció.  

A személyre szabott i.Scription® lencse előnyei ügyfelei számára:

Jobb látás éjszaka / gyenge fényviszonyok között:

Jobb látás éjszaka / gyenge fényviszonyok között

Ha éjszaka közvetlenül egy fényforrásra néz, például egy autó fényszórójára, az eredmény fényszóródás és fényudvar hatás. Az i.Scription® technológia csökkenti a képzajt.

Élesebb kontrasztérzékelés:

Élesebb kontrasztérzékelés

A kontrasztérzékelés, például fekete háttéren fehér betűknél, kimondottan megerőltető feladat a szemnek. Az i.Scription® technológia fokozza a kontrasztot.

Élénkebb színek:

Élénkebb színek

Az i.Scription® technológia még több ragyogást hoz az életünkbe és hagyja, hogy a szemüvegviselők olyannak lássák a színeket, mint amilyenek azok valójában: élénknek és intenzívnek.

Az i.Profiler®plus teszi lehetővé az ügyfél szemprofiljának precíz, automatizált mérésén keresztül, hogy i.Scription® technológiájú lencsét rendeljen.

Hullámfront technológiával

Hullámfront technológiával

Egy ártalmatlan fénysugár

Egy ártalmatlan fénysugár

i.Scription® technológia

i.Scription® technológia

az i.Profiler®plus részletes szemprofilt állít fel mindkét szemről mindössze 60 másodperc alatt.

jut a szembe, hogy megvizsgálja, hogyan halad át a fény a szemen és akár 1.500 ponton feltérképezze a magasabb rendű aberrációkat, amelyek az éjszaka jelentkező csökkent látásért felelősek. Ez a folyamat pár másodpercet vesz igénybe, amíg ügyfele az i.Profiler®plus hőlégballonjára fókuszál.

egy innovatív, szabadalmazott algoritmus segítségével egyesíti az ügyfél szubjektív refrakciós értékeit az i.Profiler®plus hullámfront-aberrométer adataival, hogy megszülethessen a személyre szabott 0,01 dioptria pontosságú korrekció az i.Scription® technológiájú ZEISS lencsében.

Az i.Scription® technológia miért kimondottan gyenge fényviszonyok között előnyös?

Nappal: jó látás
Nappal: jó látás
Éjszaka: homályos látás és fényudvar hatás
Éjszaka: homályos látás és fényudvar hatás

A hagyományos refrakció jól kivilágított helyiségben zajlik, így olyan korrekciós értékeket eredményez, amelyek nappali fénynél válnak be. Azonban ahogyan gyenge fényviszonyok között tágul a pupilla, a szem periférikus aberrációi fénytörési ugrásokat okozhatnak, így a normál korrekció már nem lesz megfelelő. Az i.Scription® technológia ötvözi a normál refrakció adatait és az i.Profiler®plus által biztosított információikat a periférikus aberrációkról, így jobb nappali és éjszakai látást is biztosít.

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat