VISUCONSULT 100

Egyéni konzultációját segítő digitális asszisztense

A ZEISS Vision Care azért fejlesztette ki a ZEISS VISUCONSULT 100-at, hogy konzultációs folyamata felejthetetlen élménnyé válhasson.

Sosem volt még ilyen egyszerű személyre szabott szemüveglencsét biztosítani ügyfeleinek. A VISUCONSULT 100-zal mindössze három egyszerű lépésre van szükség. Elsőként a ZEISS vizuális profilom kérdőíve alapján megismerjük az ismeretlent. Az életmód, a mindennapi rutin és a vizuális szokások részletes elemzése segít kiválasztani a legideálisabb lencsét. Ezután jelenítse meg az eddig ismeretlent ügyfele számára és mutassa be neki az ajánlott lencséket. Végül rendelje meg egy kattintással az egyedi, személyre szabott ZEISS szemüveglencsét.

Töltse le az alkalmazások közül az ingyenes ZEISS VISUCONSULT 100 App-ot még ma és használja egyéni konzultációját segítő digitális asszisztensét.

Töltse le az ingyenes ZEISS VISUCONSULT 100 App-ot

ZEISS VISUCONSULT 100

Személyre szabott szemüveglencse három lépésben.

1// Vizuális igények felmérése és ajánlott lencsék

Vizuális igények felmérése és ajánlott lencsék
Csak abban az esetben tudhatja, hogy ügyfele számára melyik a legmegfelelőbb lencse, ha tudja, hogy mik a vizuális igényei. Olvassa be a QR-kódot és töltse be ügyfele vizuális profilját a ZEISS vizuális profilom honlapról ( myvisionprofile.zeiss.com). Másik lehetőségként a ZEISS VISUCONSULT 100 igényfelmérésével is részletesen elemezni tudja ügyfele vizuális életmódját. A vizuális profilhoz mindkét esetben 3 személyre szabott ZEISS lencsét ajánlunk az ügyfél egyedi igényei alapján.

2// Végleges Rx- és centrálási adatok rögzítése

Végleges Rx- és centrálási adatok rögzítése
Adja meg ügyfele végleges korrekcióját és a kerethez tartozó centrálási adatokat. Ezután megjelenítheti ezeket az Összefoglalóban és elküldheti őket a VISUSTORE-nak.

3// Összefoglaló

Összefoglaló
Könnyen érthető jelentés, ami nyomtatható vagy e-mailen elküldhető formában egy helyen tartalmaz minden konzultációs adatot és terméket. A Lencse bemutatása résznél kiválasztott termékek is megjelennek az Összefoglalóban.

ZEISS lencsék bemutatása és egyszerű online rendelés a VISUSTORE-ban.

ZEISS lencsék bemutatása iPad-en AR és VR formában

ZEISS lencsék bemutatása iPad-en AR és VR formában
Az ügyfelek nem ismerik az egyes lencsék jellegzetes tulajdonságait és valódi előnyeit. A ZEISS VISUCONSULT 100 Lencsék bemutatása funkciója segítségével a lencse kiválasztása kézzelfoghatóbb élménnyé válik. Ez az interaktív lencsekonzultációs eszköz könnyen érthetően ábrázolja a termékeket, jellemzőiket és előnyeiket.
 
Az ügyfél élményét a külön rendelhető ZEISS VR ONE Plus segítségével még jobban befolyásolhatja, miközben ügyfelét a virtuális valóság világába repítve életre kelti a lencse jellemzőit és előnyeit. Sosem volt még ilyen egyszerű a lencse bemutatása és felsőbb kategóriás termék értékesítése.

Egyszerű online rendelés a VISUSTORE-ral

Egyszerű online rendelés a VISUSTORE-ral
Egyetlen kattintással elküldheti a konzultáció minden adatát a  VISUSTORE-ba, ahol leadhatja a rendelését. Kiszámíthatja, optimalizálhatja és megnézheti ügyfele ZEISS szemüveglencséjének vastagságát és egyéb konkrét paramétereit.

Eszköztár

Országspecifikus: Az integrált eszközkészlet a ZEISS alkalmazásokhoz, videókhoz és kezdőlapokhoz való hozzáférési pontja.

ZEISS vizuális profilom

ZEISS vizuális profilom

A ZEISS vizuális profilom ügyfele életmódjának webalapú elemzése.
Az egyedi vizuális profil létrehozásához kiértékeli ügyfele vizuális szokásait, így optimális, személyre szabott ZEISS szemüveglencsét ajánlhat neki. Ügyfelei ezt kitölthetik kényelmesen otthon vagy akár útközben is. Ha beolvassa a QR-kódot, létrehozhatja a ZEISS vizuális profilt, vagy kitöltheti ügyfelével közösen az optikában is.

Egyszerű. Könnyen használható. Hatékony.

ZEISS vizuális profil tények és előnyök:

  • Könnyen használható és jól érthető.
  • Gyorsan kitölthető (kb. 5 perc).
  • Kérdéscsoportok: Munka és mindennapok, Digitális élet, Általános kérdések és mobilitás.
  • Keresőfelület, ami elvezeti az ügyfeleket optikájába.
  • Lehetősége van arra is, hogy beépítse optikája honlapjába a ZEISS vizuális profilt.

Eredmények:

  • Személyre szabott vizuális profil.
  • 3 megfelelő lencsejavaslat.
  • QR-kód vagy infópakk az optikusoknak, ami később VISUCONSULT 100-ban és 500-ban használható.
ZEISS vizuális profil meghatározása: fogyasztói alkalmazás
iF DESIGN DÍJ 2018

iF DESIGN DÍJ 2018

A Lencse bemutatása modulban ügyfele egy tableten megismerheti a ZEISS szemüveglencsék különböző funkcióit, tulajdonságait, színezéseit és rétegeit. A felhasználó három különböző megjelenítési mód közül választhat: kép, kamera és virtuális valóság. Emellett a termékeket és a jellemzőket a vágólapon is lehet tárolni.

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat