ZEISS VISULENS 550

Ügyfelei látásának védelmét mostantól kezdje a ZEISS új digitális dioptriamérőjével

ZEISS VISULENS 550

Az UV-védelem itt kezdődik. Az új ZEISS VISULENS 550 a legmodernebb hullámfront technológiájú dioptriamérő és egy beépített UV spektrométer ötvözete.

A ZEISS VISULENS 550 intelligens mérési üzemmódokat kínál a lencsetípusok széles skálájához, emellett pedig számos más hasznos funkciót is biztosít. A készülékbe beépített LED mérőfény és Shack-Hartmann szenzor segítségével bármilyen kialakítású és alapanyagú lencse dioptriáját meghatározhatja anélkül, hogy figyelnie kellene az Abbe-számra. A ZEISS VISULENS 550 modern, 365-490 nm tartományú UV-áteresztés mérőrendszerrel rendelkezik, amelynek felbontása 3 nm, ennek segítségével pontosan meghatározható a vizsgált szemüveg jelenlegi védettségi szintje. Az eredmény: ügyfelei rendkívül precíz és kiváló minőségű mérési eredményeket kapnak, Ön pedig könnyebben értékesíthet felsőbb kategóriás termékeket.

Könnyítse meg munkáját, és egyúttal növelje ügyfelei elégedettségét
ZEISS VISULENS 550

Intelligens mérési üzemmódok

 • Normál üzemmód egy- és többfókuszú, színtelen és színezett lencsékhez
 • Progresszív lencse mód, színtelen és színezett lencsékhez
 • UV-áteresztés mérési üzemmód
 • Kontaktlencse üzemmód lágy és kemény kontaktlencsékhez
   

Mérési hullámhossz: 545 nm (e spektrumvonal)

 
Kimagasló ügyfélélmény az UV-áteresztési eredmények bemutatásával

Kimagasló ügyfélélmény az UV-áteresztési eredmények bemutatásával, valamint az aktuális lencsék UV-védelmi szintjének egyszerű, közlekedési lámpa elvű magyarázatával.

Dönthető, 7 hüvelykes színes érintőképernyő megújult felhasználói felülettel, amely még a tapasztalatlan l nem rendelkező kezelő személyzet által is könnyen kezelhető.

Dönthető, 7 hüvelykes színes érintőképernyő megújult felhasználói felülettel, amely még a tapasztalatlan személyzet által is könnyen kezelhető.

Integrált hullámfront technológia

A hullámfront technológia, a Shack-Hartmann szenzor és a zöld LED fény integrációja révén lehetővé válik a különböző lencse-alapanyagok és lencsemutatók széles skálájának egyszerű és pontos mérése az Abbe-szám beállítása nélkül. Csak végezze el a mérést, az erdeményben pedig tökéletesen megbízhat!

Végezzen átfogó elemzést az UV-védelem szintjéről

Elemezze teljeskörűen a lencsék UV-védelmének szintjét az UV-áteresztés 365-480 nm közötti tartományú, 3 nm felbontású mérésével.

A négykampós tartó fixen és megbízhatóan rögzít bármilyen lencsét

A ZEISS VISULENS 550 négypontos rögzítője fixen és megbízhatóan fixál bármilyen lencsét és szemüvegkeretet. Precíz feljelölő rendszer biztosítja az optikai középpont és a cilindertengely könnyű és egyértelmű jelölését.

További előnyök

Az adapterek segítségével lágy és kemény kontaktlencsék is mérhetők.

További előnyök

 • Opcionális kontaktlencse-adapter pontos XY irányú pozicionálással
 • PDF jegyzőkönyv létrehozása és megosztása tartalommegosztó hálózaton
 • Beépített hőnyomtató
 • Pupillatávolság mérése
 • Széles halántékrészhez is optimális burkolat
 • Csatlakozás a ZEISS VISUCONSULT 500 készülékhez és a ZEISS i.Com mobile alkalmazáshoz LAN és/vagy RS232 soros porton keresztül

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat