VISUSCREEN 100 a ZEISS-től

A ZEISS VISUSCREEN 100 egy univerzális LCD vízustábla vörös/zöld színelválasztással.

A ZEISS VISUSCREEN 100 számos tesztje közül több is vizsgálja a monokuláris és a binokuláris látást is, valamint gyermekek számára külön tesztek állnak a vizsgáló rendelkezésére. Annak ellenére, hogy ez a készülék az egyik legátfogóbb vízustábla a piacon, igazán könnyen, ösztönösen használható.

Optimalizálja látásvizsgálatát a tesztsorok személyre szabott beállításával

A személyre szabott munkameneteknél úgy állíthatja össze a különböző teszteket és azok sorrendjét, ahogyan csak szeretné. A ZEISS VISUSCREEN 100 egyszerűen kombinálható és bővíthető a ZEISS VISUPHOR® 500 digitális foropterével, így korszerűsítheti vizsgálója munkafolyamatait és felszereltségével lenyűgözheti ügyfeleit.

Hogy a legjobban illeszkedjen optikájához, a ZEISS VISUSCREEN 100 különböző módokon vezérelhető. Választhat infrás távirányítót vagy egy ösztönösen használható iPad alkalmazást, így könnyen és gyorsan válthat a tesztek között.

A vizsgálathoz használja a ZEISS modern és precíz technológiáját, és gondoskodjon arról, hogy ügyfelének kiemelkedő látóélességben legyen része.

A ZEISS VISUSCREEN 100 egy univerzális LCD vízustábla vörös/zöld színelválasztással.

Előnyök

  • A VISUSCREEN 100 2 méteres közvetett beállításával még a legkisebb vizsgálókban is használható, a vízusjelek mérete automatikusan igazodik a távolsághoz.

  • A ZEISS VISUSCREEN 100 készüléket úgy fejlesztettük ki, hogy összehangoltan működjön a ZEISS VISUPHOR 500 automata foropterrel így a refrakció könnyű és gyors legyen.

  • A lapos kijelzőnek és a prémium kategóriás üvegnek köszönhetően nincsenek foltok és árnyékok.

  • Két beviteli mód közül választhat.

Betűk a látóélesség meghatározásához

Betűk a látóélesség meghatározásához

Kolt-vízusjelek a látóélesség meghatározásához

Kolt-vízusjelek a látóélesség meghatározásához

Pont teszt az asztigmia vizsgálatához

Pont teszt az asztigmia vizsgálatához

Schober-teszt a heterofória felismeréséhez

Schober-teszt a heterofória felismeréséhez

A ZEISS VISUSCREEN több mint 20 monokuláris és binokuláris tesztet tartalmaz

A ZEISS VISUSCREEN több mint 20 monokuláris és binokuláris tesztet és a teljes MKH szettet tartalmazza. Alakítsa ki és szerkessze egyéni munkameneteit egy gombnyomással!

ZEISS VISUPHOR 500: A lényegre törő szoftver a hatékony munkamenetet szolgálja.

ZEISS VISUPHOR 500: A lényegre törő szoftver a hatékony munkamenetet szolgálja. A teljesen integrált grafikus felhasználói felülettel mindkét készülék (egy szubjektív refraktorként) egy alkalmazásról működtethető.

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat