Automatikus szubjektív refraktor
VISUSCREEN 500 és VISUPHOR® 500 a ZEISS-től

Végezzen olyan látásvizsgálatot, amely túlszárnyalja ügyfelei elvárásait!

Kombinálja a ZEISS refraktorait, hogy olyan vizsgálati élményt nyújthasson ügyfeleinek, amely megbízható, kimagaslóan precíz eredményeket hoz. A ZEISS szubjektív refraktorával stresszmentes környezetet teremthet és csökkentheti a vizsgálattal töltött időt is.

Szakemberként azt várják Öntől ügyfelei, hogy a legjobb látáshoz segítse hozzá őket, amely alapja a pontos refrakció. A jó vizsgálat előfeltétele a mély bizalom, egyéb esetben a korrekcióval kapcsolatban bizonytalanságok merülhetnek fel. Ha a ZEISS fejlett látásvizsgáló technológiájával dolgozik, a refrakciós folyamat pozitív élmény lesz, a kételyek eloszlanak, a stresszes helyzetből kellemes élmény lesz.

Ezért kezdje a szubjektív refrakciót azzal, hogy a ZEISS i.Profilerplus-tól kapott adatokat átküldi a ZEISS VISUPHOR 500-nak, és zökkenőmentessé teszi a látásvizsgálatot. Használja ki a szubjektív refraktor eredményei alapján rendelhető ZEISS i.Scription technológiájú lencsék meggyőző előnyeit, és segítse hozzá ügyfeleit új lencséhez és jobb látáshoz már a vizsgálóban is.

A legjobb modern és precíz ZEISS látásvizsgálat egyetlen készülékkel

A ZEISS teljesen új refraktorával az ügyfél számára a látásvizsgálat a látásjavítás érdekes és egyben átfogó élményét nyújtja, hiszen egy okos megoldásban kapcsolja össze a központi részeket, a teszteket és a foroptert.

A ZEISS VISUSCREEN 500 számos tesztje közül több is vizsgálja a monokuláris és a binokuláris látást is, valamint gyermekek számára külön tesztek állnak a vizsgáló rendelkezésére. A beépített LED-en bemutathatja a ZEISS i.Scription technológiájú lencse hatását. Az infrás távirányító mellett a ZEISS VISUSCREEN 500 egy ösztönösen használható iPad alkalmazáson keresztül is vezérelhető, így könnyen és gyorsan válthat a tesztek között.

A személyre szabott munkameneteknél úgy lehet összeállítani a különböző teszteket és azok sorrendjét, ahogyan az adott vizsgáló szeretné. A ZEISS VISUSCREEN 500 egyszerűen összekapcsolható és továbbfejleszthető a ZEISS VISUPHOR 500 digitális foropterével, hogy korszerűsítse vizsgálója munkafolyamatait és felszereltségével lenyűgözze ügyfeleit.

A ZEISS i.Com mobile komplett integrációjával bezárul a készülékei között a kör. Az ügyfélre vonatkozó mérések adatátvitelének köszönhetően a ZEISS VISULENS 500, ZEISS i.ProfilerPlus / ZEISS VISUREF 100 készülékekből közvetlenül továbbítódnak a mérési adatok a szuvjektív refraktorhoz, ezzel gyorsan, egyértelmű alapot biztosítva a szubjektív refrakciós lépésekhez.

Automatikus szubjektív refraktor VISUSCREEN 500 és VISUPHOR® 500 a ZEISS-től

Tények röviden

  • A VISUSCREEN 500 2 méteres közvetett beállításával még a legkisebb vizsgálókban is használható, a vízusjelek mérete automatikusan igazodik a távolsághoz.
  • Csúcstechnológiás, időtlen kialakítás, bármilyen optikában megállja a helyét
  • Csúcstechnológiás, időtlen kialakítás, bármilyen optikában megállja a helyét
  • A beépített LED további tesztfunkciót jelent a Maddox-tesztnél és a ZEISS i.Scription technológia bemutatásánál
  • A próbalencsék gyors és sima cseréje lehetővé teszi, hogy azonnal megmutassa a végső korrekciót és a látásban beállt javulást
  • A szubjektív refraktor összekapcsolható a ZEISS VISULENS 500, a ZEISS VISUREF 100 és a ZEISS i.Profilerplus készülékekkel, így a ZEISS i.Com mobile-on keresztül közvetlen adatátvitel lehetséges  
20 monokuláris és binokuláris teszt

A ZEISS VISUSCREEN több mint 20 monokuláris és binokuláris tesztet és a teljes MKH szettet tartalmazza.

Sztereo valencia teszt a térlátás vizsgálatához

Sztereo valencia teszt a térlátás vizsgálatához

Alakítsa ki és szerkessze egyéni munkameneteit egy gombnyomással!

Alakítsa ki és szerkessze egyéni munkameneteit egy gombnyomással!

ZEISS VISUPHOR 500

ZEISS VISUPHOR 500: A lényegre törő szoftver a hatékony munkamenetet szolgálja. A teljesen integrált grafikus felhasználói felülettel mindkét készülék (egy szubjektív refraktorként) egy alkalmazásról működtethető.

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat