A ZEISS szubjektív vizsgálati egysége -
VISUSCREEN 500 és VISUPHOR 500

Végezzen olyan látásvizsgálatot, amely túlszárnyalja ügyfelei elvárásait!

Kombinálja a ZEISS szubjektív vizsgálati eszközeit , hogy olyan vizsgálati élményt nyújthasson ügyfeleinek, amely megbízható, kimagaslóan precíz eredményeket hoz. A ZEISS szubjektív vizsgálati eszközeivel​ stresszmentes környezetet teremthet és csökkentheti a vizsgálattal töltött időt is.

Szakemberként azt várják Öntől ügyfelei, hogy a legjobb látáshoz segítse hozzá őket, amely alapja a pontos refrakció. A jó vizsgálat előfeltétele a mély bizalom, egyéb esetben a korrekcióval kapcsolatban bizonytalanságok merülhetnek fel. Ha a ZEISS fejlett látásvizsgáló technológiájával dolgozik, a refrakciós folyamat pozitív élmény lesz, a kételyek eloszlanak, a stresszes helyzetből kellemes élmény lesz.

Ezért kezdje a szubjektív refrakciót azzal, hogy a ZEISS i.Profiler® plus-tól kapott adatokat átküldi a ZEISS VISUPHOR 500-nak, ezáltal zökkenőmentessé téve a látásvizsgálatot. Használja ki a szubjektív vizsgálati eredményei alapján rendelhető ZEISS i.Scription technológiájú lencsék meggyőző előnyeit, és segítse hozzá ügyfeleit új lencséhez és jobb látáshoz már a vizsgálóban is.

ZEISS modern és precíz látásvizsgálat egyetlen készülékkel

A ZEISS digitális szubjektív vizsgáló egysége az ügyfél számára a látásvizsgálat érdekes és egyben átfogó élményét nyújtja, hiszen egy okos megoldásban kapcsolja össze a legfontosabb részeket, a teszteket és a Phoroptert.

A Polatest® technológiát alkalmazó ZEISS VISUSCREEN 500 számos tesztet biztosít a monokuláris és a binokuláris látásvizsgálatához, valamint gyermekek számára is külön tesztek állnak rendelkezésére. A beépített LED segítségével bemutathatja a ZEISS i.Scription technológiájú lencse hatását. Az infravörös távirányító mellett a ZEISS VISUSCREEN 500 egy intuitív alkalmazáson keresztül használható iPad-on, tableten vagy PC-n, így könnyen és gyorsan válthat a tesztek között.

A ZEISS VISUSCREEN 500 egyszerűen összekapcsolható és továbbfejleszthető a ZEISS VISUPHOR 500 digitális foropterével, hogy korszerűsítse vizsgálója munkafolyamatait és felszereltségével lenyűgözze ügyfeleit. A személyre szabott munkameneteknél úgy lehet összeállítani a különböző teszteket és azok sorrendjét, és a megjelenítés paramétereit, ahogyan az adott vizsgáló szeretné.

A ZEISS VISUCONSULT 500 komplett integrációjával bezárul a készülékei között a kör. Az ügyfélre vonatkozó mérések adatátvitelének köszönhetően a ZEISS VISULENS® 550 dioptriamérő, a ZEISS i.Profiler plus vagy a ZEISS VISUREF® 150 autorefraktométer készülékekből közvetlenül továbbítódnak a mérési adatok a szubjektív vizsgálati egységhez, ami egyszerű és gyors módot biztosít a refrakció elvégzéséhez.

Automatikus szubjektív refraktor VISUSCREEN 500 és VISUPHOR® 500 a ZEISS-től

Tények röviden

  • A VISUSCREEN 500 indirekt (tükrös) módban kis méretű vizsgálóban is használható, a vízusjelek mérete igazodik a távolsághoz.
  • Csúcstechnológiás, időtálló kialakítás, bármilyen optikában megállja a helyét
  • Véletlenszerű tesztábrák kristálytiszta LCD-képernyőn polarizált technológiával
  • A beépített LED további tesztfunkciót jelent a Maddox-tesztnél és a ZEISS i.Scription technológia bemutatásánál
  • A próbalencsék gyors és zökkenőmentes cseréje lehetővé teszi, hogy azonnal demonstrálja a végső korrekciót és a látásban beállt javulást
  • A szubjektív refrakciós egység összekapcsolható a ZEISS VISULENS 500 és 550, a ZEISS VISUREF 100 és 150 és a ZEISS i.Profiler plus készülékekkel, így a ZEISS VISUCONSULT 500-on keresztül közvetlen adatátvitel lehetséges
20 monokuláris és binokuláris teszt

A ZEISS VISUSCREEN több mint 20 monokuláris és binokuláris tesztet és a teljes MKH szettet tartalmazza.

Sztereo valencia teszt a térlátás vizsgálatához

Sztereo teszt a térlátás vizsgálatához

ZEISS VISUPHOR 500

ZEISS VISUPHOR 500: A lényegre törő szoftver a hatékony munkamenetet szolgálja. A teljesen integrált grafikus felhasználói felülettel mindkét készülék (egy szubjektív refraktorként) egy alkalmazásról működtethető.

Alakítsa ki és szerkessze egyéni munkameneteit egy gombnyomással!

Alakítsa ki és szerkessze egyéni munkameneteit egy gombnyomással!

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat

Termék | ZEISS orvostechnikai eszköz

Jog szerinti gyártó

Hivatalos forgalmazó

VISUSCREEN 100/500

CZV

 

VISUCONSULT 500

CZV

 

VISULENS 550

CZM

CZV

VISUPHOR 500

CZM

CZV

VISUREF 150*

CZM

CZV

i.Profiler plus *

CZV

 

CZM
Carl Zeiss Meditec AG
Goeschwitzer Strasse 51-52
07745 Jena
Germany
www.zeiss.com/meditec

CZV
Carl Zeiss Vision GmbH
Turnstrasse 27
73430 Aalen
Germany
www.zeiss.com/vision

A VISUREF, a VISULENS, a VISUCONSULT, a VISUPHOR, a VISUSCREEN és az i.Profiler plus vagy a Carl Zeiss Meditec AG, vagy a ZEISS-csoport egyéb vállalatainak védjegyei vagy bejegyzett védjegyei Németországban és más országokban.
Az iPad az Apple Inc. védjegye.