VISUSTORE® a ZEISS-től

Egyszerű, gyors, intelligens: az online lencserendelés leggyorsabb módja.

Egy modern lencse igazi technológiai csoda. Számos lehetőségünk van arra, hogy pontosan viselője igényeihez igazítsuk. Mindezt a számtalan lencsetípus és rendelési paraméter teszi lehetővé.

A modern személyre szabott ZEISS lencsék gyártásához használt technológiák rendkívül összetettek, de rendelésük egyszerűbb nem is lehetne. A ZEISS új VISUSTORE® online rendelési rendszerén keresztül.

Adja le rendelését online. Nem számít, milyen platformot vagy böngészőt használ.

Adja le rendelését online. Nem számít, milyen platformot vagy böngészőt használ.

A ZEISS digitális: ZEISS lencséit megrendelheti a VISUSTORE®-on keresztül attó függetlenül, hogy tabletet, laptopot vagy PC-t használ. A rendelés menete egyértelmű és magától értetődő. És mindig láthatja összefoglalva rendeléseinek részleteit.

Egyszerű.

Minden fontos adat összefoglalva.

A VISUSTORE megkönnyíti a dolgát: a kezdőoldalon minden fontos információt megtalál a rendeléseiről, amire szüksége van. A kosarában lévő termékeket, aktuális rendeléseinek állapotát, híreket és a ZEISS csapat elérhetőségeit. A többi oldal pedig érthetően van elnevezve és felépítve. Itt pontosan azt találja, amit keres.

VisuStore - Egyértelmű gombok

Rendelések állapota követhetően.

A kezdőoldalon azt is megtalálja, hogy rendelései a megadott időben ki lesznek-e szállítva vagy késés várható.

Egyértelmű gombok.

Ezzel a funkcióval megmutathatja ügyfelének, milyen vastagságbeli különbségek vannak a különböző lencsék között: pontosan kiszámított értékekkel, százalékos különbségekkel és keresztmetszettel.

ZEISS Visustore - Optimális értékesítési támogatás: keresztmetszet.

Optimális értékesítési támogatás: keresztmetszet.

Ezzel a funkcióval megmutathatja ügyfelének, milyen vastagságbeli különbségek vannak a különböző lencsék között: pontosan kiszámított értékekkel, százalékos különbségekkel és keresztmetszettel.

ZEISS Visustore - Különösen meggyőző: 3D nézet.

Különösen meggyőző: 3D nézet.

Van, hogy egy kép többet mond száz szónál. Ezzel a funkcióval három dimenzióban jelenítheti meg a megtervezett lencsét. Mutassa meg a lencsét minden oldalról ügyfelének - közvetlenül a kijelzőn. Ez kimondottan ideális, ha szeretné összehasonlítani több lencse alakját és vastagságát.

Gyors.

A gyors megoldás.

Az ideje drága. A VISUSTORE®-ban gyorsan és könnyen rendelhet lencsét. A rendszer azonnal használatra kész a bejelentkezés után, végigkalauzolja a rendelés menetén. Hosszú betöltések nélkül. És mi a helyzet a frissítésekkel? Mivel a VISUSTORE online felület, nincs szükség frissítésre, mindig naprakész.

ZEISS VisuStore - Az automata szűrőkkel

Adja le rendelését akár 30 másodperc alatt az intelligens szűrők segítségével.

Az automata szűrőkkel rengeteg időt takaríthat meg. Mindössze néhány kattintással ki tudja választani a kategóriát, a kívánt lencsetípust, alapanyagot és egyebeket. Ezután világos listát kap a választható lencsékről.

ZEISS Visustore - Kosár

Kosár: gyorsan másolhat rendeléseket.

A kezdőlapon mindig megtalálja a kosarában lévő termékeket. Egy kattintással megnyithat egy-egy mentett rendelést. Ezután másolatot készíthet róla és újra megrendelheti, ha szükséges. Mindezt csupán néhány pillanat alatt.

ZEISS Visustore - a fazetta helyének meghatározása

Páratlan gyorsaság: a fazetta helyének meghatározása.

Becsiszolás megrendelésénél mindössze néhány lépés, hogy megadja a fazetta típusát és alakját. A könnyen érthető grafikák jelentősen megkönnyítik ezt a folyamatot.

ZEISS Visustore - a fazetta helyének meghatározása

Időhatékony: indítsa tabletről a letapogatót.

Csak helyezze a keretet a letapogatóba és indítsa el a készüléket a VISUSTORE-ból. A mért adatok ezután átkerülnek az online rendelési rendszerünkbe: A VISUSTORE szinte bármelyik normál letapogató adatait fel tudja dolgozni. És nem csak PC-n vagy laptopon, hanem tableten keresztül is.

Intelligens.

ZEISS VISUSTORE - Intelligensen hálózatban.

Intelligensen hálózatban.

A ZEISS adathálózat összes adata – a refrakció, a keret és a centrálás adatai is – átkerül a VISUSTORE-ba a lencserendeléshez. Ahhoz, hogy az adatokat egy kattintással át lehessen vinni a VISUSTORE-ba, az online rendelési rendszer része az i.Com-hoz, i.Com mobile-hoz és a praxiskezelőhöz kapcsolódó rugalmas interfész. Gyors, egyszerű és közvetlen adatátvitel - duplikált bejegyzések nélkül. Ez felgyorsítja a rendelés folyamatát és megkönnyíti a munkáját.

ZEISS VisuStore - A VISUSTORE képes kommunikálni a praxiskezelővel

Kompatibilis.

A VISUSTORE képes kommunikálni a praxiskezelővel. Így a konzultációt kezdheti közvetlenül a szoftverben, majd a rendeléshez az adatokat azonnal beolvashatja a VISUSTORE-ba. Kérdéseivel forduljon a praxiskezelő szolgáltatójához.

ZEISS Visustore - Vizuális ellenőrzés valós méretű megjelenítésen.

Vizuális ellenőrzés valós méretű megjelenítésen.

Ez a funkció jelentősen megkönnyíti a munkáját, mivel a keret formáját és a centrálási pontokat közvetlenül a kijelzőn ellenőrizheti. Így tisztán látja, hogy a furatok és más paraméterek pontosan ott vannak-e, ahol lenniük kell.

ZEISS Visustore

Praktikus beviteli segédletek.

A kijelzőn mindig megjelenik, hogy milyen információkat kell megadni a rendelés egyes lépéseinél. Ezáltal mindig tudni fogja, mit kell megadnia. A rendszer minden adatnál jelzi, hogy milyen értékeket kell beírni a mezőbe.

Kerülje el a hibás adatbevitelt
A VISUSTORE figyel Ön helyett is. Csak a választott lencsetípusnál elérhető adatokat adhatja meg. Ha bármelyik adat hiányzik vagy téves, egy hasznos figyelmeztetés jelenik meg pirossal.

ZEISS Visustore - A csatornahossz meghatározása

A csatornahossz meghatározása

Ezzel a funkcióval biztosan megtalálja a megfelelő csatornahosszt. Itt ellenőrizheti a csatornát és közvetlenül a kijelzőjén javíthatja, ha a lencse eltérő csatornahosszal rendelhető.

ZEISS Visustore - Egyedi alakváltoztatás.

Egyedi alakváltoztatás.

Szeretné módosítani egy keret nélküli lencse formáját? A VISUSTORE® lehetővé teszi, hogy a lencse alakját közvetlenül a képernyőn változtassa meg pontosan úgy, ahogyan ügyfelének szüksége van arra.

Csak ezekre van szüksége az online lencserendeléshez

Asztali számítógép, laptop vagy tablet: Ha ZEISS VISU.STORE-ral szeretne rendelni, kedvenc készülékén túl csak működő internetkapcsolatra van szüksége. Az alábbi rendszerek és böngészők kompatibilitását teszteltük:

Műszaki követelmények
 

Harder

PC, Laptop, Tablet

Operációs rendszer

Windows 7, 8, 10, MAC OSX, IOS 6 vagy újabb

Böngésző

IE 11, Safari, Chrome, Firefox, MS Edge

Ismerje meg az online lencserendelés legegyszerűbb módját.

VISUSTORE® a ZEISS-től.

Kíváncsi voltam, és úgy döntöttem, hogy szeretném kipróbálni a VISUSTORE®-t ... Ma már nem is használnék mást. Nincs gyorsabb vagy könnyebb rendelési mód. Teljesen meggyőző.

Maximilian Engel, optometrista

A VISUSTORE®-ra való áttérés és az új ZEISS online rendelési rendszer használata ingyenes.

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat