ZEISS napszemüveg- és szűrőlencsék

Termék portfólió.

A színezett lencsék világában a ZEISS a precíz színskálájáról és a csúcsminőségű termékeinél használt technológiáiról ismert.A ZEISS funkcionális színezéseinek kínálatában szerepelnek speciális kültéri felhasználásokhoz megfelelőek, valamint kontrasztosabb képet nyújtanak, és maximális védelmet a napfénnyel szemben.

Jobb félni, mint megijedni
A szemnek hatékony védelemre van szüksége a nagy mennyiségű UV-fénnyel szemben, hogy elkerülhessük a kötőhártya-gyulladáshoz hasonló megbetegedéseket és a hóvakságot. Bár a nagyvárosokban a szmog és a kipufogógázok gyengítik az UV-sugárzást, a vízről és a homokos partokról visszaverődő erős napfény növeli azt. Az UV-sugárzás a hegyekben is magasabb, ha pedig friss hó is van, akár a sugárzás 80%-a is visszaverődhet.

Ezért minden ZEISS napszemüveglencse megbízható védelmet biztosít az UV-sugárzással szemben.

A napszemüveg nemcsak az UV-sugárzással szemben védi a szemet, de a vakító fénnyel szemben is. A vakító fény rontja látásunk élességét, sőt irritálhatja szemünket, és fejfájást is okozhat. Ha, a fény kék összetevőjét jobban elnyeli a napszemüveglencse, mint ahogyan például azt a ZEISS Skylet® teszi, jelentős kontrasztjavulást is tapasztalhatunk. Így lenyűgöző kontraszt mellett kényelmes és éles látásban lehet részünk.

Fényre sötétedő lencsék

Fényre sötétedő lencsék

Nagyon gyorsan besötétednek - a ZEISS fényre sötétedő lencsék automatikusan és tökéletesen alkalmazkodnak az adott fényviszonyokhoz.

ZEISS AdaptiveSun megoldások

Intelligens napszemüveglencséi

A ZEISS intelligens napszemüveglencséi alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz.

ZEISS napszemüveg- és szűrőlencsék

Napszemüveglencsék

... divatos kiegészítőként használjuk őket, de a színezett lencsék legfőbb tulajdonsága, hogy védik a szemet a vakító fénytől és az UV-sugárzással szemben.

Polarizált szemüveglencsék

Polarizált szemüveglencsék

A polarizált lencsék tökéletes megoldást jelentenek autóvezetéshez, vízi sportokhoz és síeléshez is.

Szemüveglencsék sportoláshoz

Szemüveglencsék sportoláshoz

A sportkeretekhez való ívelt lencsék tiszta optikát biztosítanak, és orrtól halántékig ívelő védelmet nyújtanak a porral szemben.

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat