Polarizált szemüveglencsék a ZEISS-től

ZEISS precíziós napszemüveglencsék polárszűrővel.

Ki ne találkozott volna már a nedves vagy csillogó felületről visszaverődő vakító napfénnyel? Ez a vakító fény negatív hatással van látásunkra, különösen vezetés közben.Szerencse, hogy van hatékony megoldás: A polárszűrős ZEISS napszemüvegek megbízhatóan semlegesítik a vakító fényt.

A polarizált fényvisszaverődés zavaró tükröződést okozhat. Ezt azonban a ZEISS polarizált szemüveglencséi hatékonyan kiszűrik. A függőleges mikrohálós szerkezet nem engedi át a fény vízszintesen polarizált összetevőjét, ami nagyban felelős a vakító tükröződését. Egy másik jelentős előny az élesebben fókuszált látás. A kontúrok tisztábbá válnak, élénk napsütésben a látás kevésbé fárasztó, számottevően kellemesebb. Más szóval ezek a szemüveglencsék nemcsak védik a szemet a nappal szemben, hanem jobb látást is biztosítanak zavaró vakító fény nélkül.

Polarizált

Polarizált napszemüveglencsék a ZEISS-től alap színek barna, szürke és pioneer (szürkészöld).

Brown pol 85%
Color: Brown pol 85%
Color: Grey pol 85%
Color: Grey pol 85%
Color: Pioneer pol 85%
Color: Pioneer pol 85%

SkyPol

A polarizált Skylet® egy polárszűrőt és kontrasztfokozó Skylet® színezést ötvöz az extrém fényviszonyok között tapasztalt egyedi vizuális élmény érdekében.

SkyPol Fun
SkyPol Fun
SkyPol Road
SkyPol Road
SkyPol Sport
SkyPol Sport

Előnyök a szemüvegviselő szempontjából

  • Polárszűrő a zavaró tükröződések ellen
  • Optimalizált védelem a vakító fénnyel szemben
  • 100%-os védelem a Nap UV-sugaraival szemben
  • Könnyű és kényelmes viselet
  • Vonzó színskála a Skylet® szín előnyeivel
  • A ZEISS minőség látható jelzése

 

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat