ZEISS sportlencsék

A sportkeretekhez való ívelt lencsék kifogástalan optikai tulajdonságokat biztosítanak, és orrtól halántékig ívelő védelmet nyújtanak a porral szemben.

A viselők 79%-ának, akik kültéri elfoglaltságokhoz használják napszemüvegüket, többet kínálunk, mint egyszerű UV-védelmet. Szabadidős elfoglaltságoknál és versenysportoknál is szabad térben az extrém fényviszonyok mellett a természeti erőkkel szemben is védelemre van szükség, valamint a kiváló dinamikus látáshoz ívelt kereteknél biztosítani kell az elképesztő optikai teljesítményt.

Az aktív szabadidős külső

Az ívelt napszemüvegek praktikusak és stílusosak, és minden irányból védenek az UV-sugarakkal és a széllel, vakító fénnyel és vízzel szemben. Ha követni szeretné a trendet, válassza négy aktív DuraVision Mirror tükrös rétegünk valamelyikét:

 • DuraVision Mirror Green
 • DuraVision Mirror Red
 • DuraVision Mirror Silver
 • DuraVision Mirror Strong Blue

A lencse belső felén a DuraVision Sun tükröződéscsökkentő réteg a legjobb végső simítás a még jobb vizuális teljesítmény érdekében.

Funkcionális színezések valami plusszal
Sportmániásoknak a tökéletes felszerelés nélkülözhetetlen. A tökéletes napszemüveg pedig létfontosságú. A korrekciós lencsék speciális funkcionális színezései segíthetik a jobb teljesítményt: Pro-Golf golfozáshoz, Skypol fun a vízi sportokhoz és sok egyéb elfoglaltsághoz.

A legsötétebb színezések extrém körülményekhez
Extrém fényviszonyokhoz, például gleccserekhez kínálunk 90% fölötti fényelnyelésű lencséket, hogy a maximális védelem biztosított legyen.  

DuraVision Mirror Green
DuraVision Mirror Green
DuraVision Mirror Red
DuraVision Mirror Red
DuraVision Mirror Silver
DuraVision Mirror Silver
DuraVision Mirror Strong Blue
DuraVision Mirror Strong Blue
Sweet Violet
Sweet Violet: Cycling – enhances image definition and enables the eye to spot potential dangers on the asphalt.
Spicy Red
Spicy Red: Snow applications for low light conditions – cuts some blue light, improves contrast on the slopes.
Sunset Violet
Sunset Violet: Shooting – enables clear vision and dramatic contrast between the greenish background colors and the brown color of the moving target.

Előnyök a szemüvegviselő szempontjából

 • A ZEISS sportlencsék Cosmetic Edge® technológiája csökkenti a lencse szélének vastagságát.
 • Stílusos külső DuraVision Mirror aktív színekkel
 • Funkcionális színezések: speciális tevékenységekhez és extrém fényviszonyokhoz  

ProGolf

Minden golfozónak ugyanaz a célja: pontosabban megütni a labdát, fejleszteni a gyenge oldalukat és még jobban élvezni a játékot. Mivel a golf szabadtéri sport, a golfozók számára gyakran jelent problémát, hogy a vakító fény zavarja őket a játékban.
Pont emiatt hasznos, ha a ProGolf napszemüveglencse is része a golfozó alapfelszerelésének.

Optimális látás bármilyen szituációban

ZEISS ProGolf, Design

A hagyományos napszemüveglencsékkel ellentétben a ProGolf nemcsak sötétítő hatással bír, hanem a szelektív abszorpció révén erősíti a látott kontrasztot. Ez azt jelenti, hogy a golfozónak még a játék közben állandóan váltakozó árnyékos és napfényes környezetben is optimális látásban van része, tisztábban látja a pálya minden egyenetlenségét és bukkanóját, mint normál napszemüvegben.

A ProGolf egy kontrasztfokozó színezés és egy csúcsminőségű Super ET réteg kombinációja, így ideális napfény elleni védelmet jelent golfozóknak.

Előnyök a szemüvegviselő szempontjából

 • Kiváló kontrasztfokozás erős napfényben és vakító fényben
 • 100%-os védelem a Nap UV-sugaraival szemben
 • Dioptriafüggetlen súlycsökkentés
 • Különösen törésálló, könnyű műanyag lencse
 • A csúcsminőségű antireflex rétegnek köszönhetően nincsenek zavaró visszatükröződések
 • Keménylakk a karcolódásokkal szembeni ellenállóságért
ProGolf
ProGolf
ProGolf grad 75  /  25%
ProGolf grad 75  /  25%

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat