ZEISS színezett napszemüveglencsék

A divat és a funkcionalitás találkozása.

A szemüveg egy olyan divatkiegészítő, amely kiemeli a viselő egyedi stílusát. Végtére is minden viselő optimálisan akar látni és jól akar kinézni.

A fogyasztók 87%-a visel napszemüveget rendezvényeken és különböző alkalmakon a divatos megjelenés érdekében. Így a ZEISS Urban termékeinek legfontosabb jellemzője a megjelenés és az egyedi stílus, amelyek évszaktól vagy a fényintenzitás szintjétől függetlenül kielégítik a napszemüvegeket viselő világpolgárok igényeit. A ZEISS színezett dioptriáslencse-kollekciója annyira átfogó, hogy mindig a megfelelő magas minőségű megoldást nyújtja, és személyre szabott érzést kelt. Mindegyik szegmens egy előre meghatározott színezett lencsét tartalmaz, amely az adott helyzet fényerősségének és igényeinek felel meg.

A ZEISS színezett napszemüveglencse-kínálata:

  • Színezett lencsék nagy választéka: 34 egységes, 14 átmenetes, 4 kétszeres átmenetes és 3 Skylet-színnel.
  • Minden szűrőkategória (0–4) megtalálható, 0–97%-os fényelnyelés
  • A színezések számos lencseanyag esetében 1,5-ös, 1,6-os és 1,67-es törésmutatójú lencsékhez is rendelhetők.
  • Egyedi színezés
  • 100%-os UV-védelem mindenkor  

Színskála

Enyhe színezések
Enyhe színezések

Enyhe színezések

A 0. szűrőkategória: 0–20%-os fényelnyelés, a ZEISS enyhe, színátmenetes és kétszeres színátmenetes színezéseket kínál, amelyeket kifejezetten az alacsony fényintenzitásra terveztek, a 100%-os UV-védelem viszont változatlan. Húszféle változatból választhat.

Divatos és egyedi színezések
Fashion tints of Filter category 1 (20 – 57%), Space Blue and Happy Yellow.

Divatos és egyedi színezések

Az ügyfelek gyakran divatos színezést kérnek egyedi stílusuk kiegészítése érdekében. A vidám sárgához és a kékhez hasonló élénk színeken kívül a ZEISS egyedi színezési szolgáltatása minden ügyfelünk egyedi kívánságát is kielégíti. További információkért lépjen velünk kapcsolatba.

Klasszikus napvédő színezés
Klasszikus napvédő színezés
Klasszikus napvédő színezés
Klasszikus napvédő színezés
Klasszikus napvédő színezés
Klasszikus napvédő színezés

Klasszikus napvédő színezés közepes és élénk fényviszonyok esetén

A 2. és 3. szűrőkategória: 57–82%-os, illetve 8–92%-os fényelnyelés, a ZEISS mintegy 20 teljes és színátmenetes színezést kínál, amelyet kifejezetten a közepes és élénk fényviszonyokra terveztek. Változatlan, 100%-os UV-védelem. A különösen divatos megjelenés érdekében a 2. és a 3. kategóriába tartozó lencsék DuraVision Mirror bevonattal kombinálhatók.  

Skylet® – Napvédelem kontrasztnöveléssel

Skylet® – Napvédelem kontrasztnöveléssel

A Skylet napszemüveglencséket kimondottan olyan helyzetekre fejlesztették ki, melyeknél nagyobb védelemre van szükség az UV- és a vakító fénnyel szemben, illetve a kontrasztigény is jelentősebb.

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat