Rétegek a ZEISS-től

A kiváló minőségű lencsék kiváló minőségű felületkezelést igényelnek: védelmet, extrákat és divatos megjelenést. Ezért kínál a ZEISS olyan csúcstechnológiát, mint a DuraVision® Platinum, amely az eddigi legkeményebb ZEISS réteg – használja ki ezeket a kiváló lehetőségeket!

Termékek

DuraVision® prémium rétegek

DuraVision Platinum

DuraVision® Platinum

A DuraVision ® Platinum technológia a ZEISS-től a LEGJOBB minőséget felvonultató szemüveglencséket biztosítja Önnek. A ZEISS DuraVision ® Platinum egy elsőrangú réteg, amely a kiváló antireflex tulajdonságain felül prémium minőséget is garantál, így a tökéletes védelmet jelenti, ha a ZEISS lencséit különösen erőssé és ellenállóvá szeretné tenni.
DuraVision Silver

DuraVision® Silver

DuraVision ® Silver élesebb látásért és jobb megjelenésért.

Normál rétegek

LotuTec

LotuTec®

A LotuTec ® minden tekintetben megfelel annak a minőségi elvárásunknak, amit a felső kategóriás AR rétegeinkkel szemben támasztunk.

Speciális rétegek

DuraVision® BlueProtect

DuraVision® BlueProtect

A ZEISS DuraVision ® BlueProtect egy speciális réteg, amelyet kimondottan azoknak fejlesztettünk ki, akik idejük nagy részét beltérben töltik LED-ek, TV-k, számítógépek vagy tabletek kijelzőinek kék-ibolya fényével körülvéve.
DuraVision® DriveSafe

DuraVision® DriveSafe

A tükröződés következtében erős fényben nehezen látunk. Ezt okozhatja közvetlen napfény vagy mesterséges fény. Kimondottan éjszakai vezetés közben a Xenon vagy LED autófényszórók nagy fényereje irritálhatja szemünket. A tükröződés veszélyt jelenthet, mivel csökkenti a tárgyak láthatóságát és a szem kontrasztérzékenységét.

Rétegek színezett lencsékhez

DuraVision® Sun

DuraVision® Sun

Antireflex réteg a napszemüveglencse hátsó felszínén.
DuraVision® Mirror

DuraVision® Mirror

A DuraVision Mirror a színezett lencséket személyre szabottá és stílusossá teszi.
Normál
Prémium
Speciális

DuraVision Premium Coatings

LotuTec®

DuraVision® Silver

DuraVision® Platinum

DuraVision® BlueProtect

 

 

Kiemelkedő keménység

Speciális védelem a kék-ibolya fénnyel szemben

Éles látás

Élesebb látás és jobb megjelenés

Élesebb látás és jobb megjelenés

Éles látás és kiemelkedő keménység

Easy Care*

Easy Care*

Easy Care*

Easy Care*

* Easy Care funkció: könnyen tisztítható, antisztatikus és ellenáll a karcolódásokkal szemben

A ZEISS DuraVision® prémium rétegek, a Platinum és most már a Silver is kiváló antireflex tulajdonságokkal rendelkezik. A viselőnek élesebb látást biztosítanak kiemelkedő tisztaságukkal és jobb megjelenést is nyújtanak:

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat