ZEISS OPTIKUSOKNAK

AntiVirus réteggel ellátott ZEISS lencsék

Elpusztítja a vírusok és baktériumok 99,9%-át.1

A világjárvány valamilyen módon mindannyiunkra hatással van, és így sokkal nagyobb tudatossággal figyelünk a vírusokra. A kiemelkedő optikai szakértelméről, valamint a tiszta, kényelmes látást biztosító precíziós lencséiről ismert ZEISS egy antimikrobiális réteget fejlesztett ki válaszként a vírussal kapcsolatos aggodalmakra.

AntiVirus réteggel ellátott ZEISS lencsék

minden olyan lencse esetében, amelynél ZEISS DuraVision Platinum réteg is elérhető (az EnergizeMe és DriveSafe lencsék kivételével).

A következőket teszi lehetővé a ügyfelei számára:

Magasabb szintű szemüveglencse higiénia

Az antivirális és antibakteriális réteg aktívan harcol és elpusztítja a lencse1 felszínén található, potenciálisan káros vírusok és baktériumok 99,9%-át, javítva ezzel a szemüveglencse higiéniáját.

1 A ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV réteg elpusztítja a szemüveglencse felületén található vírusok és baktériumok 99,9%-át. Forrás: Az ISO 21702:2019(E) szabvány alapján tesztelve burkos vírusokra, valamint az ISO 22196:2011(E) szabvány alapján tesztelve Gram-negatív és Gram-pozitív baktériumokra. 24 óra elteltével bizonyított hatékonyság az ISO-szabványoknak megfelelően.

Fokozott védelem

Az antivirális és antibakteriális réteggel rendelkező ZEISS lencsék teljes védelmet nyújtanak az UV sugarakkal szemben is akár 400 nm hullámhosszig.

Korszerű. Tartós. Könnyen tisztítható.

Rendelkezik a ZEISS DuraVision Platinum prémium szemüveglencse rétegünk összes előnyével. Az antivirális réteget úgy terveztük, hogy a ZEISS védjegyévé vált alacsony tükröződés és kevésbé látható kékfény-visszaverődés tulajdonságait is magában hordozza. Ezeket a szemüveglencséket fokozott karcállóságra is optimalizáltuk, és a könnyen tisztíthatók is.

Néhány napig

vagy tovább is életképesek maradhatnak egyes vírusok bizonyos felületeken

72 óra

az az időtartam, amíg a COVID-19 betegséget okozó vírus élet- és fertőzőképes maradhat a műanyag felületeken.2

47 %

A szemüveget viselők 47%-a egyetért abban, hogy a vírusok képesek életben maradni a szemüveglencsék felületén.3

A gyakori érintés nagyobb mértékű szennyeződést jelent

A baktériumok és vírusok a gyakran megérintett tárgyakon is jelen vannak, mint például a szemüvegeken. A szemüveglencsék közvetlen érintés és cseppfertőzés révén könnyedén szennyeződhetnek.

A vírusok hosszú ideig képesek túlélni

Bizonyos vírusok néhány órától néhány napig életben maradhatnak a különböző felületeken, mások pedig akár két hónapig vagy tovább is fertőzőképesek lehetnek. A vírusos kórokozók általában hosszabb ideig maradnak életben nem porózus anyagokon (például műanyag felületeken), mint a porózus anyagokon, például a textíliákon.4

A COVID19-betegséget okozó vírus (SARS-CoV-2) szintén képes hosszabb ideig túlélni a felületeken. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint rozsdamentes acélon és műanyagon a vírus akár 72 órán keresztül is élet- és fertőzőképes maradhat.2

Nagy fokú tudatosság

Az ügyfelek egyre inkább tudatossá válnak a vírusokkal és az azokhoz kapcsolódó szemüveglencse higiéniával kapcsolatban. Egyértelmű, hogy a vírusölő és antibakteriális rétegek most kiemelten fontosak, és a velük kapcsolatos tudatosság egyre nő.

ZEISS lencsék DuraVision AntiVirus Platinum UV technológiával: megbízható védelmi vonal megbízható márkától

A ZEISS olyan megoldást talált ki ennek az egyre növekvő problémának a kezelésére, amely Önnek is segítséget nyújt az üzleti életbe való visszatéréshez azáltal, hogy minden Az ügyfelek számára releváns terméket kínál. Javasolja ügyfeleinek a ZEISS első tükröződésmentes, vírusölő réteggel ellátott lencséit, hogy kielégítse a jelenlegi fogyasztói igényeket. Ezzel növelheti hírnevét és több vásárlót vonzhat az üzletébe. A ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV technológia minden korosztály számára alkalmas, és minden olyan releváns lencse esetében elérhető, amelyhez a ZEISS DuraVision Platinum technológia is (kivéve: EnergizeMe és DriveSafe lencséket). Javasolja az ügyfeleinek bármilyen, műanyag lencse esetében, legyen szó színtelen lencséről vagy bármilyen más lencséről.

Tesztelt és bizonyított

A terméket a Kínában, Németországban és Kanadában található független laboratóriumok és intézetek által végrehajtott vírusölő és antibakteriális tesztekre vonatkozó ISO-szabványoknak megfelelően tesztelték és bizonyították:

99,9 %

A ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV réteg elpusztítja a szemüveglencse felületén található vírusok és baktériumok 99,9%-át.1

62 %

Az ügyfelek 62%-a jelezte, hogy megvásárolná a terméket, amennyiben az elérhetővé válik.5

A ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV technológia

Az innováció alapját a prémium tükröződéscsökkentő rétegbe beépített, jól bevált antimikrobiális szer, valamint a vékonyréteg-technológia és az anyagtudomány új felfedezései képezik.

Az ezüst használata antimikrobiális szerként

Az ezüst gyógyító tulajdonságai évszázadok óta ismertek, és jól megalapozottak a tudományban és a gyógyászatban. A ZEISS által kifejlesztett technológia a prémium, tükröződéscsökkentő réteg további jellemzőjeként beépíti ezt a bizonyított megközelítési módot annak érdekében, hogy a lencse felületén landoló vírusok és baktériumok elpusztuljanak és inaktiválódjanak.

Vékonyréteg-technológia és anyagtudomány

A egy speciális vékonyréteg-technológiai eljárással, magas hőmérsékleten ezüstréteget visznek fel a lencse felszínére. A ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum réteg struktúrájába antimikrobiális ezüst ágyazódik be. A rétegben található ezüst ezüst-ionokat (Ag+) bocsát ki. Ezek az ezüst-ionok bizonyítottan vírusölő és antibakteriális hatást váltanak ki a lencse felületén.

A ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV elérhetősége

Ez a termék minden olyan lencse esetében Elérhető (kivéve az EnergizeMe és DriveSafe lencséket), amelynél jelenleg a DuraVision Platinum réteget is kínáljuk. Ajánlhatja majd bármely elérhető lencsekialakításhoz, ügyfelei pedig azt is eldönthetik, hogy színtelen vagy egyéb lencséhez kérik a réteget. Idetartoznak az új ZEISS BlueGuard szemüveglencsék is. Hamarosan jelentkezünk egy raktári monofokális portfólióval is a DuraVision® AntiVirus Platinum UV réteghez vonatkozóan.

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat


Kapcsolódó termékek