DuraVision® Sun

Rétegcsaládunk bővült! ZEISS DuraVision Sun – hátsó felszíni antireflex réteg víz- és olajlepergető tulajdonsággal kimondottan színezett lencsékhez.

DuraVision Sun

A ZEISS DuraVision Sun a lencse hátsó felszínére kerülő antireflex réteg. Előnye a tiszta látás, a tartósság és az egyszerű lencseápolás.
Az elülső felszíni keményréteg és a vízlepergető CleanCoat teljes körű védelmet nyújt a lencsének.

A CleanCoat miatt nem igényel különleges törődést

A lencse mindkét felszíne vízlepergető, antisztatikus és taszítja a szennyeződéseket.

A DuraVision család többi tagja, például a DuraVision Platinum is rendelhető a színezett lencsékhez is.

ÚJ! Valódi UV-védelem minden oldalon.

Ahhoz, hogy ügyfeleinknek valódi UV-védelmet biztosítsunk, a ZEISS-nél kifejlesztettünk egy további tükröződésmentes réteget, amely a lencse hátulján csökkenti a szembe közvetve visszaverődő fényt, és kiegészíti a ZEISS UV Protect Technológia által biztosított védelmet minden színtelen műanyag lencsében, amely gátolja a szemből érkező közvetlen UV-sugárzást.

Az UV-sugárzás több mint 90%-a szemből érkezik. Egy kisebb része azonban oldalról és hátulról érkezik. Mivel bizonyos UV-sugarak visszatükröződhetnek a szembe a lencse hátsó felszínéről, a ZEISS tükröződésmentes rétegeit úgy terveztük, hogy alacsony visszaverődésük legyen az UV spektrális tartományban.

A hátsó felszínen lévő UV-védelem most minden prémium ZEISS DuraVision és DuraVision Chrome típusú rétegen alapértelmezett módon megtalálható.

Tükröződésmentes rétegek UV-védelemmel

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat