Szemüveglencsék a ZEISS-től

Termék portfólió

A ZEISS szemüveglencse-kínálat számos különböző termékmegoldást nyújt. Függetlenül attól, milyen látásproblémával szembesül a szemüvegviselő, biztos lehet benne, hogy a ZEISS kínálatban megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást. Legyen szüksége akár vékony vagy könnyű lencsére, konkrét távolsághoz illő korrekcióra, speciális szűrőre vagy felületkezelésre a jobb látáskomfort érdekében: a ZEISS mindig biztosít megfelelő megoldást.

Egyfókuszú lencsék

Az egyfókuszú szemüveglencsének a teljes felületén azonos a korrekciója. Elsősorban egyfókuszú távoli- vagy olvasószemüvegekhez használjuk őket.

Progresszív lencsék

A progresszív szemüveglencsék minden távolságra tiszta látást biztosítanak a presbiópiás viselők számára. A szemüveglencse dioptriája fokozatosan növekszik a távoli zóna és az olvasórész között.

Irodai lencsék

Az irodai szemüveglencsék kimondottan az irodai környezethez igazodva biztosítanak pihentető és tiszta látást közelre és köztes távolságra.

Digital Lens szemüveglencsék.

A digitális mobileszközök rendkívül gyorsan hódították meg a világot, és új kihívások elé állítják az emberi szemet.

ZEISS DriveSafe szemüveglencsék

A ZEISS DriveSafe lencsékkel a ZEISS egy új szemüveglencse termékkategóriát vezet be a mindennapos használatra. Ezeket a lencséket kimondottan azoknak a vizuális igényeit szem előtt tartva terveztük meg, akik vezetés közben nagyobb biztonságban és kényelemben szeretnék érezni magukat.

EnergizeMe szemüveglencse

A kontaktlencse-viselők igényeire kifejlesztett első szemüveglencse megoldás.

Sportlencsék

A műanyag kínálatban szereplő ZEISS sportlencsék ívelt kereteknél is optimális optikai korrekciót biztosítanak, így búcsút mondhat a lencse aberrációinak.

ZEISS precíziós lencsék i.Scription® technológiával

Egy személyre szabott, optimalizált lencse i.Scription technológiával, mely nem csak élénkebb színeket és élesebb kontrasztot, de jobb éjszakai látást is biztosít.

Multifocal lenses

A bifokális és trifokális lencsék két vagy három távolságra, általában távolra, köztes távolságra és közelre biztosítanak éles látást presbiópiás viselőknek.

Speciális szemüveglencsék

Speciális szemüveglencsék: A ZEISS speciális szemüveglencséket kínál azoknak, akiknek különösen magas dioptriára van szükségük. Komoly rövidlátás, távollátás vagy afákia esetére.

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat