ZEISS EnergizeMe szemüveglencse

A kontaktlencse-viselők igényeire kifejlesztett első szemüveglencse megoldás.

Ideje felfrissíteni a kontaktlencsét viselők szemét! A kontaktlencse-viselők sem tudják megkerülni a szemüveget, így a ZEISS kíváncsi volt, mire van szükségük, amikor szemüveget viselnek. Kiderült, hogy sokuk szeret szemüveget viselni, és azt várják, hogy szemüveg hozzon felfrissülést a kontaktlencse kivétele után. A kontaktlencse-viselők 65%-a szemüveget is szeret hordani, főleg akkor, amikor olvas, Tv-t néz vagy tabletezik.1) Ez azt jelenti, hogy a kontaktlencse-viselők nagyon várnak egy jobb szemüveglencsét. Az új „& Generáció” nem választ kontaktlencse és szemüveg között. Mindkettőt akarja.

A kontaktlencse diszkomfort fokozhatja az irritációt, amelyet ügyfelei a kontaktlencse hosszan tartó viselése során tapasztalnak. Ezenfelül a digitális készülékek intenzív használata hatással van modern vizuális szokásainkra, szemünket hamarabb kifárasztja. Ez a kontaktlencsét viselőkre is igaz: a közeli és távoli tárgyak közötti oda-vissza való fókuszváltás és a kevesebb pislogással járó, fix távolságra történő meredt fókuszálás csökkenti a szem oxigénellátását.3) 4)

A kontaktlencse-viselőkkel végzett tanulmányának1) eredményeit felhasználva a ZEISS egy olyan páratlan, innovatív szemüveglencsét fejlesztett ki, aminek a kialakítása tökéletesen célozza meg a kontaktlencsét viselő ügyfelek vizuális igényeit. ZEISS EnergizeMe szemüveglencse.

Több mint egy átlagos szemüveglencse: az új kialakítás, az innovatív technológia és a magas minőségű réteg egyedi kombinációja segíti a fáradt szem pihenését és elkerüli, hogy a digitális készülékek további terhelést rójanak a szemre.

„Egy nap EnergizeMe szemüveglencsével” kisfilm

A ZEISS EnergizeMe szemüveglencsék az egyedi felületkialakítás, az innovatív technológia és a csúcstechnológiás réteg kombinációjának köszönhetően tökéletesen megfelelnek a kontaktlencseviselők vizuális igényeinek.

Kínáljon tökéletes megoldást a kontaktlencsét viselő ügyfelei vizuális igényeire a ZEISS EnergizeMe szemüveglencsével. A lencse az alábbiak egyedi kombinációja:

 • ZEISS EnergizeMe kialakítás – az új kialakítás széles látómezőt és kényelmes látást biztosít.
 • ZEISS Digital Inside technológia – innovatív technológia az éles, megerőltetés nélküli látásért.
 • ZEISS DuraVision BlueProtect réteg – magas minőségű réteg, mely csökkenti a digitális vakítást és a szem terhelését.

Előnyök a szemüvegviselő szempontjából

 • Segíti a fáradt szem pihenését
 • Elkerüli, hogy további terhelés nehezedjen a szemre
 • Tiszta és éles látást biztosít

A viselők nagyon elégedettek a ZEISS EnergizeMe szemüveglencsével

10-ből 9 tesztelő számol be felfrissülésről és a szem alacsonyabb digitális megterheléséről
10-ből 9 tesztelő számol be felfrissülésről és a szem alacsonyabb digitális megterheléséről, ha ZEISS EnergizeMe lencsét használ.2)

A viselők nagyon elégedettek a ZEISS EnergizeMe szemüveglencsével

3-ból közel 2 tesztelő elégedettebb a ZEISS EnergizeMe szemüveglencsével, mint más lencsével.
3-ból közel 2 tesztelő elégedettebb a ZEISS EnergizeMe szemüveglencsével, mint más lencsével.2)

A viselők nagyon elégedettek a ZEISS EnergizeMe szemüveglencsével

10-ből 8-an megvennék a ZEISS EnergizeMe lencsét.
10-ből 8-an megvennék a ZEISS EnergizeMe lencsét.2)

A legfőbb előnyök Önnek

Tervei szerint a látszerészek 85%-a ajánlani fogja a ZEISS EnergizeMe szemüveglencsét a kontaktlencsét viselő ügyfeleinek.1)

Javier Cantó

Javier Cantó, a valenciai Claravision optikából2)

A termékkel hozzáadott értéket viszünk az értékesítésbe, így az üzletbe is.

Jorge Faubuel

Jorge Faubuel, a madridi Gran Optica optikából2)

Segítségével kimondottan innovatív megoldást tudok kínálni ügyfeleimnek. 

Maria Jose

Maria Jose, a madridi Optica Mirasierra optikából2)

Sosem gondoltam, hogy a kontaktlencse-viselőknek speciális igényeik lennének, de most itt ez az új termék, amit kimondottan nekik hoztak létre. 

Pilar Serrano

Pilar Serrano, a madridi Ulloa optikából2)

A szemüveglencse már az első pillanattól kezdve javítja a viselő látásminőségét.

ZEISS EnergizeMe kialakítás

A ZEISS mérnökei egy a kontaktlencse-viselők sajátos igényeihez és vizuális viselkedéséhez igazodó speciális kialakítást hoztak létre, amely csökkenti a szem terhelését a kontaktlencse kivétele után.

Jellemzők

A ZEISS mérnökei egy a kontaktlencse-viselők sajátos igényeihez és vizuális viselkedéséhez igazodó speciális kialakítást hoztak létre, amely csökkenti a szem terhelését a kontaktlencse kivétele után.

Special design reflects the wearer's typical visual behavior

Előnyök

 • A viselő tipikus vizuális szokásait tükröző speciális kialakítás, amely figyelembe veszi a fej és a szem mozgásait.

 

ZEISS Digital Inside technológia

ZEISS Digital Inside technológia

Jellemzők

Ezt az innovatív technológiát úgy fejlesztettük ki, hogy a lencse kialakítását kimondottan a hagyományos nyomtatott anyagokhoz szükséges 38 cm-es, és a digitális készülékeknél felvett 35 cm-es olvasótávolsághoz tudjuk optimalizálni, így az segít elkerülni a szem további terhelését.

ZEISS Digital Inside technológia

Előnyök

 • Éles, megerőltetés nélküli látás
 • A sugárizom megkönnyebbül
 • Kitűnő dinamikus látás

ZEISS DuraVision BlueProtect

ZEISS DuraVision BlueProtect

Jellemzők

A réteg segít, hogy kevésbé érzékeljük a digitális vakítást és megelőzi, hogy a digitális kijelzők és mesterséges fény által kibocsájtott kék fény tovább terhelje a szemet. A többi prémium antireflex réteggel szemben a DuraVision BlueProtect rétegnek lényeges szerepe van, mivel csökkenti a szembe jutó káros hatású kék-fény mennyiségét.

ZEISS DuraVision BlueProtect

Előnyök

 • Kevésbé érzékelhető a digitális vakítás és csökken a szem terhelése

Gyárthatóság

ZEISS EnergizeMe
Monofocal

20-asok és fiatal 30-asok

A ZEISS EnergizeMe Monofocal enyhe addíciója hozzájárul a fáradt szem pihenéséhez kontaktlencse kivétele után. Az innovatív ZEISS Digital Inside technológia és a ZEISS DuraVision BlueProtect réteg kombinációjával a lencse megelőzi a szem további megterhelését, s egyben kényelmes látást garantál különösképp közelre.

ZEISS EnergizeMe
Digital

30-asok és fiatal 40-esek

A ZEISS EnergizeMe Digital tökéletes megoldás abban az életkorban, amikor az egyfókuszú és progresszív lencse között kell egy kis segítség a szem pihentetéséhez. A ZEISS Digital Inside technológia és a ZEISS DuraVision BlueProtect réteg kombinációja segít megelőzni a szem további megterhelését és frissíti a szemet kontaktlencse kivétele után.

ZEISS EnergizeMe
Progressive

40-esek és idősebbek

A ZEISS EnergizeMe Progressive kialakítást úgy terveztük meg, hogy alkalmazkodjon a szemüvegre váltó kontaktlencse-viselő presbiópok vizuális szokásaihoz. Kiegyensúlyozott olvasórészt biztosít, a nagyítás észrevétlen eloszlása pedig pihentető látást eredményez. A ZEISS Digital Inside technológia és a DuraVision BlueProtect réteg tovább tökéletesíti ezt a szemüveglencsét.

ZEISS EnergizeMe Színtelen
Színezett
PhotoFusion Transitions® Polarizált

Műanyag 1.74   

 

 

 

 

Műanyag 1.67Műanyag 1.6 


Műanyag 1.5


Polycarbonate  Trivex

 

 

A polarizált lencsék csökkenthetik bizonyos LCD/LED kijelzőkön megjelenő képek láthatóságát. Emiatt digitális készülékekkel való használat előtt ellenőrizze a láthatóságot.

Részletes információt a ZEISS árlistában talál.

 

Ajánlott és standard illesztési magasság

ZEISS EnergizeMe Monofocal

16 mm

ZEISS EnergizeMe Digital

16 mm – minimum 14 to 20 mm  

ZEISS EnergizeMe Progressive

16 mm – rendelhető 14, 16, 18 mm

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat