Egyfókuszú kínálat a ZEISS-től

Most 5 teljesítményszinten.

A ZEISS sokféle egyfókuszú terméket kínál, hogy minden igényt kielégíthessen.

A kedvező árú hagyományos egyfókuszú szemüveglencséktől kezdve egészen a kimagasló precizitású ZEISS Monofocal Individual lencsékig.

Egy egyfókuszú szemüveglencse kialakításánál a látásminőséget, az esztétikumot és a viselési komfortot, vagyis a súlyt mind figyelembe kell venni. Napjainkban a műanyag és üveg lencsék magas törésmutatója, valamint az aszférikus/atórikus felületkialakítás lehetővé teszi, hogy lapos és könnyű lencséket gyártsunk, melyek magas dioptria esetén is kimagasló látáskomfortot és kényelmes viseletet biztosítanak viselőjüknek.

Az egyfókuszú szemüveglencsének a teljes felületén azonos a korrekciója. Elsősorban egyfókuszú távoli- vagy olvasószemüvegekhez használjuk őket. Mivel az egyfókuszú olvasószemüvegek sokszor nem nyújtanak elfogadható képminőséget köztes távolságra a presbiópiás viselők számára, egyre inkább átveszik helyüket az úgynevezett munkaszemüvegek, amelyek nem csak közelre fókuszálnak.

A ZEISS Monofocal lencsék előnyei:

  • Jobb látás éjszaka: A ZEISS Monofocal lencsék i.Scription® technológiával is rendelhetők az élesebb kontraszt és az élénkebb színek érdekében.
  • Olyan csúcstechnológiás extrák is igénybe vehetők, mint az eddigi legkeményebb ZEISS réteg, a DuraVision® Platinum és a fényre sötétedő PhotoFusion® verzió.
  • Jobb látás és szélesebb kínálat; a termékek, melyek között mindent megtalálni a hagyományostól a teljesen személyre szabott lencséig, bármilyen igényt kielégítenek.  

Termékek

A vevő igényeinek megfelelően a ZEISS különböző teljesítményszinteket kínál

A ZEISS egyfókuszú kínálat
ZEISS Monofocal Sph
★★
ZEISS Monofocal AS
★★★
ZEISS Monocal Superb
★★★★
ZEISS Monofocal Individual
★★★★★

Optimális látásteljesítmény
A látszerész vagy optometrista által mért összes fontos személyes paraméter figyelembevételével.

 

 

 

Élesebb kép a lencse teljes területén
A fejlett freeform technológia nagyobb precizitást tesz lehetővé.

 

 


Vékonyabb és laposabb lencse
Laposabb görbület és kisebb nagyítóhatás.

 


Kiváló minőségű látás
Az optimalizált felület precíz optikai leképzést tesz lehetővé.

Jobb látás éjjel
Rendelhető i.Scription® technológiával is.


A ZEISS számos különböző kivitelben kínál egyfókuszú üveg lencsét.
A szükséges dioptria függvényében különböző alapanyagú lencsék közül lehet választani, hogy az optimális szemüveghez biztosított legyen a lehető legvékonyabb és legkönnyebb lencse.  

Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat