ZEISS Trifocal Classic S728

Megszünteti a köztes tartomány hiányát.

A ZEISS Trifocal Classic S728 1,5-ös trifokális lencse nemcsak közelre és távolra biztosít viselője számára kitűnő látást, hanem nagyjából 45 és 80 cm közötti köztes távolságra is.

Általában a trifokális lencséket ugyanúgy alakítják ki és gyártják, mint a bifokálisakat. Azonban nemcsak a fő lencséből és egy szegmensből állnak, hanem egy köztes részből is. A köztes rész addíciója nagyjából fele a közeliének.

ZEISS Trifocal Classic S728, kialakítás

Az üveg trifokális lencse ívelt választóvonallal rendelkezik (a termék nevében a „C” jelöli az íveltet, „curved”). A műanyag trifokális lencse választóvonala egyenes, amit az „S” (= egyenes, „straight”) jelöl a termék nevében. A betű utáni első szám a köztes rész milliméterben mért mélységét mutatja, a következő kettő pedig a szegmens szélességét adja meg milliméterben.

Trifokális lencsék alternatívái

A trifokális lencséket talán még a bifokálisaknál is nagyobb mértékben leváltották a progresszív lencsék. A progresszív szemüveg kényelmes látásélményt garantál bármilyen távolságra, mivel a szemüveglencse dioptriája fokozatosan növekszik a távoli zóna és az olvasórész között, így zavaró képugrás nélkül biztosít optimális látást minden tartományban.

Előnyök a szemüvegviselő szempontjából

  • Kiváló képminőség nemcsak közelre és távolra, hanem nagyjából 45 és 80 cm közötti köztes távolságra is
  • Nagy közeli látómező
  • A szegmens beolvasztása vagy az elülső felszínre való öntése és a belső tórikus felületkialakítás biztosítja a lencse kiemelkedő optikai minőségét  

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat