ZEISS SmartLife lencsék.

Segítse ügyfeleit, hogy felkészültek legyenek napjaink szemünket érő kihívásaira.

ZEISS SmartLife lencsék.

Segítse ügyfeleit, hogy felkészültek legyenek napjaink szemünket érő kihívásaira. A legújabb ZEISS innováció a kényelmes látásért. Online és offline.

A ZEISS SmartLife lencséket kimondottan úgy fejlesztettük ki, hogy viselőik tudják tartani a lépést a gyorsan fejlődő világunkkal. Erre az online életmódra, vizuális szokásokra és korral járó vizuális igényekre odafigyelve a ZEISS kifejlesztett egy új és komplett lencsecsaládot, hogy életkortól függetlenül tiszta és kényelmes látást biztosítson minden irányba és távolságra.

Az első teljes lencsecsalád az online és az állandó mozgásban lévő létformához.

A digitális készülékek szerves részei életünknek. Böngészünk, kattintunk, zoomolunk és sétálunk. Akárhol is legyünk. De ügyfelei folyamatosan mozgásban vannak, miközben az okostelefonjukra, laptopjukra vagy tabletükre figyelnek.

Ha figyelembe vesszük ezt az online életmódot és az életkorral járó igényeiket, egyértelmű, hogy éles, tiszta és kényelmes látásra van szükségük, bármilyen feladattal is kell megbirkóznia szemüknek az adott napon.

 

Fogyasztói tesztek során ...

A fogyasztók 84%-a számolt be egész napos vizuális kényelemről, ami kiegyensúlyozta az online és mozgásban lévő életmódjukat.1

A fogyasztók 84%-a számolt be egész napos vizuális kényelemről, ami kiegyensúlyozta az online és mozgásban lévő életmódjukat.1

A fogyasztók 84%-a számolt be egész napos vizuális kényelemről, ami kiegyensúlyozta az online és mozgásban lévő életmódjukat.1

vásárló nagyon gyorsan hozzászokott az új lencséjéhez (1 nap alatt).2

10-ből 8 vásárló nagyon gyorsan hozzászokott az új lencséjéhez (1 nap alatt).2

tapasztalt pihentető látást minden távolságra.3

84% tapasztalt pihentető látást minden távolságra.3

tapasztalt könnyed látást minden távolságra.4

85% tapasztalt könnyed látást minden távolságra.4

pozitívan értékelték a ZEISS SmartLife lencse minőségét.5

10-ből 9-en pozitívan értékelték a ZEISS SmartLife lencse minőségét.5

Kiemelkedő technológia a teljes ZEISS SmartLife lencsecsaládban.

A ZEISS SmartView technológia világszínvonalú optikai szakértelmünkön alapul.

A ZEISS SmartLife kínálat alapja, a ZEISS SmartView Technológia, vevői igényekre valamint napjaink modern vizuális szokásaival és korfüggő vizuális igényekkel kapcsolatban végzett tudományos kutatásokra épül.

Az innovatív SmartView technológia révén felhasználjuk a Clear Optics és Thin Optics alappilléreket a teljes ZEISS SmartLife lencsecsaládnál, minden életkorhoz. És most először ZEISS Monofocal lencséknél is elérhető.

A Clear és Thin Optics alappilléreinket most két új pillérrel bővítettük, amelyek új megközelítést hoznak a lencsedizájnba:

Smart Dynamic Optics

A Dynamic Optics pillért továbbfejlesztve, így vesszük figyelembe a vizuális környezetben jelentkező változásokat és a dinamikus online lét miatt felmerülő ergonómiai kihívásokat.

Age Intelligence

Figyelembe veszi a viselő korral változó vizuális igényeit.

A ZEISS SmartView technológia ebből a négy alappillérből áll össze, melyek együtt eleget tesznek az online és az állandó mozgásban lévő létformában felmerülő követelményeknek és a hozzá kapcsolódó dinamikus vizuális szokásoknak minden felnőtt korú személy esetén.

 

Miért érdemes ZEISS partnerré válni?

Miért érdemes ZEISS partnerré válni?

A ZEISS az optika világában egyet jelent a precizitással és az innovációval. Feszegetjük a határokat, ha szemüvegviselőknek kínált termékekről vagy szakembereknek biztosított csúcstechnológiás berendezésekről van szó.

Fejlessze készségeit, erősítse optikáját

Fejlessze készségeit, erősítse optikáját

A ZEISS állandó képzéseivel és tréningjeivel támogatja Önt és munkatársait, hogy optikája felkészült legyen. Akárhol is legyen, akármilyen készülékkel is dolgozzon. Nézze meg a ZEISS Academy online kurzusaiban elérhető hasznos anyagokat.


Kapcsolódó termékek

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat