ZEISS Üzletipartner-program

A vállalkozása sikerét szolgáló üzleti támogatás.

A ZEISS elkötelezett üzleti partnere, nem a konkurenciája. A ZEISS Üzletipartner-programját úgy alakítottuk ki, hogy segítse Önt látszerészként abban, hogy a lehető legjobb optikai szolgáltatást nyújtsa, és segítse vállalkozása fejlesztésében. ZEISS üzleti partnerként rengeteg támogatás előnyét élvezheti a professzionális marketingtámogatástól kezdve egészen a személyre szabott ügyfélszolgálati segítségig.

Üzletipartner-programunk optikusoknak

Tudjuk, milyen kihívásokkal kell szembenéznie nap mint nap, és fontos számunkra, hogy átlássuk ezeket az üzleti igényeivel együtt. A globális piackutatási adatok szerint:

  • A forgalom és a jövedelmezőség növelése nehéz feladat, mivel az optikai láncok és az online optikák száma egyre nő.
  • Szeretné növelni látszerész szaktekintélyét a környékén.
  • A folyamatos képzés és tanulás elengedhetetlen az üzleti sikerhez: szeretnénk munkatársaival együtt tudását és készségeit fejleszteni annak érdekében, hogy jobb legyen a konkurenciánál.

A ZEISS Üzletipartner-programot úgy alakítottuk ki, hogy segítséget nyújtson ezeknél a kihívásoknál, magasabb szintre emelje a márkáját és növelje a környékén a szaktekintélyét.

A ZEISS Üzletipartner-program: egyszerű, bizonyított, skálázható

A ZEISS Üzletipartner-program világos és átfogó partnerségi koncepciót kínál, hogy segítsen elérni céljait. Ha a ZEISS Vision Partner, ZEISS Vision Expert vagy ZEISS Vision Center lehetőségek valamelyikét választja, mindenben segíteni fogjuk.

 

A kipróbált és bizonyított ZEISS Üzletipartner-programunknak három különböző kiterjedésű és intenzitású verziója van. Potenciális partnereinknek a következő koncepciókat kínáljuk:

ZEISS Vision Partner

Növelje szaktekintélyét és győzze meg ügyfeleit a kimagasló precizitást biztosító ZEISS vizsgálóberendezésekkel és személyre szabott szemüveglencsékkel.

Ha ZEISS Vision Partner szeretne lenni, ZEISS centrálóberendezést kell használnia – i.Terminal 2 készüléket és i.Com Mobile-t –, hogy tökéletes illesztést biztosítson és megteremtse a személyre szabott lencsékhez szükséges feltételeket. (Lehetőség szerint az i.Profiler®plus is ajánlott.)

A ZEISS promóciós anyagok, kampányok és exkluzív szolgáltatások széles skálájával is támogatást nyújt. Hozzáférést biztosítunk a ZEISS Marketing portálhoz és a Marketing boltunkhoz, valamint telefonos konzultációhoz is. Online keresésnél optikája mellett a ZEISS Vision Partner megnevezés jelenik meg.

ZEISS Vision Expert

Ha a ZEISS Vision Expert mellett dönt, a ZEISS Látásvizsgálat lépései segítik majd abban, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb optikai szolgáltatást nyújtsa. Ez egy lépésről lépésre felépített konzultációs és értékesítési folyamat, ami ügyfelei számára átfogó vásárlási élményt jelent onnan kezdve, hogy betérnek az üzletbe és elvégzik az igényfelmérést egészen addig, amíg megkapják a kész szemüvegüket.

Az olyan ZEISS Látástechnológiai eszközök, mint az i.Terminal 2 és az i.Profiler®plus a szemvizsgálat szerves részét képezik, segítenek a precíz és egyedi vizuális profil felállításában.

A ZEISS Önt és csapatát rendszeres, személyre szabott kurzusokkal, marketing ötletekkel, személyes konzultációval, igényeikhez igazodó helyszíni képzésekkel és további exkluzív előnyökkel támogatja. Online keresésnél optikája mellett a ZEISS Vision Expert megnevezés jelenik meg.

ZEISS Vision Center

A ZEISS Vision Center azt jelenti a ZEISS Vision Expertnek járó üzleti támogatás mellett, hogy ügyfeleinek innovatív ZEISS technológiát és kivételes, átfogó konzultációs folyamatot kínálhat egy prémium minőségű, modern és vonzó környezetben, ami a kirakattól egészen a vizsgálóig egységet alkot. Világszerte 120 ZEISS Vision Centerben teszteltük, ez a ZEISS élmény legjava a fogyasztók felé és a legközvetlenebb együttműködés partnereinkkel.

A ZEISS Vision Center tulajdonosai a ZEISS márkát képviselik, az online keresésnél optikájuk mellett a ZEISS Vision Center megnevezés szerepel.

Ha szeretné megismerni a további részleteket, vegye fel a kapcsolatot területi képviselőjével.

ZEISS Látásvizsgálat – a legjobb szemüveglencséhez vezető út.

A ZEISS Vision Expert és ZEISS Vision Center lelke a ZEISS Látásvizsgálat. Mindez az átlátható konzultációs és értékesítési folyamat része, amit úgy alakítottunk ki, hogy az ügyfelek a személyre szabott szemüveg beszerzéséről minden szükséges információhoz hozzájuthassanak. Ez egy egyedi és emlékezetes látás- és márkaélmény a boltban, ami világos előnyökkel jár. Hiszen, minél jobban érti az ügyfél, hogy mit vásárol, annál nagyobb valószínűséggel dönt úgy, hogy magas minőségű terméket vesz. A ZEISS Üzletipartner-program részeként hatékony bolti és marketing koncepciókkal, szakértői konzultációval és folyamatos képzési lehetőségek tárházával látjuk el. Ha a ZEISS a partnere, a létező legjobb élményben lesz része Önnek és ügyfeleinek is.

ZEISS Látásvizsgálat

A ZEISS Marketing szakértelme segíti vállalkozása sikerét

A ZEISS Marketingpartner-program olyan marketinganyagokat, marketingeszközöket, tartalmakat, kampányokat és még ezeknél is több segítséget tartalmaz, amik megteremtik a feltételeket vállalkozása, szolgáltatásai és a ZEISS prémium termékek érvényesüléséhez. Partnerünkként saját hozzáférési adatokkal rendelkezik majd a ZEISS Marketingshophoz* és a ZEISS Marketingportalhoz*.

A ZEISS MarketingShopból rendelhet anyagokat kampányokhoz és akciókhoz, például szórólapokat, prospektusokat, posztereket, valamint törlőkendőket, fogyóeszközöket és céges levélpapírt vagy kedves szóróajándékokat is. Ezenfelül a ZEISS Marketingportal személyre szabott promóciós anyagokkal látja el, például bannerekkel, fényképekkel, videókkal és levelekhez vagy hírlevelekhez való sablonokkal. A portál különösen felhasználóbarát, a tartalmakat pillanatok alatt át lehet alakítani, például az optika logójával vagy saját fényképekkel és szövegekkel.

Ez azt jelenti, hogy Ön a szakmájára koncentrálhat, a ZEISS Marketingtámogatás pedig kivételes szakértelmével támogatja.

Vonzó vevőtoborzási lehetőségek

Gyakran előfordul, hogy a munkanap során nincs időnk új ügyfelek felkutatására. Valójában a vevőtoborzás a tartós siker egyik kulcsa. Ezért üzleti partnereinknek számos lehetőséget biztosítunk arra, hogy új ügyfelek figyelmét hívják fel magukra. Ezek között szerepel:

ZEISS vizuális profilom

Az okostelefonos alkalmazásként és internetes böngészőben elérhető ZEISS vizuális profil felállít egy részletes vizuális profilt és korrekciós megoldásokat kínál. Ezzel hatékonyan szerezhet új ügyfeleket, különösen a benne szereplő optikuskeresővel együtt, ami igény szerint felsorolja a helyi ZEISS optikusokat.  

Keressen optikust

Honlapunkon az ügyfelek az optikuskeresőt és a ZEISS vizuális profilom alkalmazást használva találhatnak helyi optikust és online foglalhatnak hozzá időpontot. Ez egy kiváló marketingeszköz, ami egyszerűen hívja fel a figyelmet vállalkozására.

Sablon levelekhez és hírlevelekhez, képeslapokhoz és online bannerekhez

A magas forgalom kulcsa a magas látogatottság. Potenciális ügyfeleit csak akkor tudja lenyűgözni, ha betérnek a boltjába. A ZEISS Marketingcsapat a potenciális vásárlók figyelmének felkeltéséhez egyszerűen átalakítható sablonokat biztosít: digitális levelekhez, hírlevelekhez, online bannerekhez, valamint levelekhez, képeslapokhoz és egyebekhez is. Így Ön a munkájára koncentrálhat, a többit pedig ránk bízhatja.

Fogyasztói kampányok

Fogyasztói kampányaink figyelemfelkeltőek. Felhívják a figyelmet a jó látás jelentőségére és az új ZEISS termékekre is, például a ZEISS DriveSafe-re és a ZEISS Digital Lens-re. A ZEISS az elsők között van, ha innovatív vevőközpontú termékekről van szó. Használja fel a termékkampányokat, hogy jó hasznát vegye ennek az ideiglenes kizárólagosságnak.

Fogyasztó-orientált tartalom a JOBB LÁTÁS-on

Az embereket általában akkor kezdi érdekelni a jobb látás, ha már nem látnak tökéletesen. Célunk, hogy felhívjuk a fogyasztók figyelmét és segítsük őket abban, hogy értsék, a jó látás fontos. Már az előtt is, hogy problémákat tapasztalnának. Ezért hoztuk létre a JOBB LÁTÁS-t, a fogyasztói portált, ahol a szem egészségvédelméhez kapcsolódó érdekes témákat olvasmányos formában dolgozzuk fel.

Így növelni tudjuk honlapunk látogatottságát, s ezen keresztül a boltjába betérők számát is. Mivel rendszeresen utalunk a beágyazott optikuskeresőre, az olvasók csak néhány kattintásnyira vannak az időpont-egyeztetéstől.

Kizárólag Önnek: Ügyfélszolgálat**

Nyitvatartási idejében, reggeltől estig fordulhat hozzánk segítségért. Termékeink és szolgáltatásaink mellett mindhárom partnerségi viszony keretein belül személyes üzleti támogatást nyújtunk, hogy a rendelési folyamattal kapcsolatban minden kérdésére választ kapjon például a VISUSTORE vagy a ZEISS lencsék kapcsán. Szakértelem, amire támaszkodhat: Ügyfélszolgálati munkatársaink több mint 60%-a képzett látszerész. Hogy a napi munkamenetében segítsük és partnerségi kapcsolatunkat minél gördülékenyebbé tegyük, a telefonhívásokat azonnal fogadjuk, az e-mailekre (pl. rendelések, reklamációk, jóváírások) pedig még aznap válaszolunk. Kiszállításunk nyitvatartási idejéhez igazodik, mindig elérhető. Támogatjuk vállalkozását, amikor csak tudjuk. Így segítünk, hogy gyorsan és könnyen még sikeresebbé váljon.

 

 

 

*Ezek a szolgáltatások eltérőek lehetnek egyes országokban, kérjük a részletekkel kapcsolatban keresse az ügyfélszolgálatot.
** Az ügyfélszolgálat elérhetősége országonként eltérő lehet. Németországban üzleti partnereinknek munkanapokon (hétfőtől szombatig) 8:30 és 19:00 között biztosítunk telefonos segítséget.

A ZEISS a világ egyik vezető szemüveglencse-gyártója, elhivatottan szolgálja a maximális precizitást és kényelmet. A ZEISS szemüveglencséket, készülékeket és mérőrendszereket tervez és gyárt, valamint a látásjavítás színvonalát folyamatosan emelő értékesítési koncepciókat és technológiai szolgáltatásokat kínál.

Keressen minket, ha szeretne belevágni

ZEISS ügyfélszolgálat