Lásson olyan dolgokat, melyek korábban rejtve maradtak.

Nagyító látásjavító segédeszközök a ZEISS-től.

Van, hogy egyszerűen nem elég egy szemüveg, ha a lehető legjobb látásra vágyik. A nagyító látásjavító segédeszközök nagyobb segítséget nyújtanak. Ide tartozik minden a mindennapokban használt nagyítóktól kezdve a professzionális felhasználási területeken át egészen az olyan megoldásokig, melyek a komoly látáskárosodással küzdőket, más néven csökkentlátókat szolgálják.

Nagyító látásjavító segédeszközök a ZEISS-től.

Lásson optimálisan személyre szabott megoldással a mindennapokban, kedvenc elfoglaltsága közben vagy a munkahelyén!

A ZEISS nagyító látásjavító segédeszközei segítenek, hogy a lehető legjobb látásban legyen része. Precízen az ön szemére készítjük őket, megfelelnek a konkrét felhasználási területen jelentkező elvárásoknak, kényelmesek és könnyen használhatók. Kiváló képminőséget adnak, maximális látótérrel. Átfogó kínálatunkban a mindennapok során használt termékek mellett szintén megtalálhatók a csökkentlátók speciális igényeinek is megfelelő nagyító látásjavító segédeszközök, valamint orvosok, technikusok és egyéb szakembereknek készült megoldások is.

Optikuskereső

Keressen ZEISS-partneroptikát a környékén!

Optikuskereső

Keressen ZEISS-partneroptikát a környékén!

Nagyító: a nagyító látásjavító segédeszközök klasszikusa.

Nagyító: a nagyító látásjavító segédeszközök klasszikusa.

Optimális látásteljesítmény bármilyen célra.

A ZEISS nagyító látásjavító segédeszközök különböző kivitelben kaphatók: vannak kézi nagyítók, fejlupék és zsebnagyítók is, hogy használatuk menet közben és speciális felhasználás esetén is kényelmes legyen. A nagyítókra ugyanaz vonatkozik, mint ami a szemüvegekre is: adott felhasználó igényeinek megfelelően kell elkészülnie, s a lehető legjobb teljesítmény érdekében a felhasználási területhez is illeszkednie kell. Kérdezze látszerészét!

Komoly látáskárosodásban szenvedőknek.

Személyre szabottan optimalizált látásjavító segédeszközök a rugalmasabb használhatóság és a jobb életminőség érdekében.

Optimális segítség változatos helyzetekben tökéletesen illeszkedve konkrét igényeihez és vizuális szükségleteihez: a ZEISS nagyító látásjavító segédeszközök átfogó kínálata csökkentlátók számára számos különböző személyre szabott lehetőséget és megoldást biztosít, például nagyító bifokális szemüvegeket, távcsőszemüvegeket, monokuláris kézi távcsöveket vagy szűrőlencséket azok számára, akik egy retinamegbetegedés miatt kimondottan érzékenyek a szórt vagy a vakító fényre. Látszerésze örömmel átbeszéli önnel a különböző lehetőségeket.

Komoly látáskárosodásban szenvedőknek.
Kiemelkedően éles látás – még a legapróbb részleteknél is.

Kiemelkedően éles látás – még a legapróbb részleteknél is.

Nagyító látásjavító segédeszközök szakembereknek.

Olyan tevékenységekhez, melyeknél a precíz látás döntő szerepet kap. A ZEISS telelupe szemüvegek és fejlupék széles választéka megfelelő megoldást kínál szinte bármilyen szakmai felhasználáshoz. Ezek a speciális látásjavító segédeszközök megvilágítással vagy anélkül is pontosan illeszkednek konkrét vizuális profiljához és munkahelyi követelményeihez. A kényelmes, nagy látómező mellett a viselő még a legapróbb részleteket is felismeri majd.

5 tanács a nagyító látásjavító segédeszközökkel kapcsolatban azoknak, akik komoly látáskárosodásban szenvednek.


Ha kezd romlani a látása, mielőbb vegye fel a kapcsolatát optometristájával.

1. Ha kezd romlani a látása, mielőbb vegye fel a kapcsolatát optometristájával. Minél előbb diagnosztizálják a látásproblémát vagy szembetegséget, a szakember annál jobban fog tudni segíteni. A tipikus tünet, ha nehezen olvassa az apró betűket, gyenge a látóélessége, színtévesztő, érzékeny a vakító fényre, homályosan lát vagy általában véve nagyon rosszul lát.

Az, hogy önnek melyik a megfelelő látásjavító segédeszköz, a látáskárosodás mértékétől függ.

2. Az, hogy önnek melyik a megfelelő látásjavító segédeszköz, a látáskárosodás mértékétől függ. Az eszközöket szemész szakorvosa írhatja fel vagy látszerésze készítheti el önnek. Mindegy, mire van szükség, fontos, hogy a látásjavító segédeszközt a viselő szeméhez kell elkészíteni. Csak így kaphat optimális látásteljesítményt, jó képminőséget

Szemünk kimondottan hozzá van szokva ahhoz, hogy a távolban ugyanarra a pontra fókuszáljon.

3. Szemünk kimondottan hozzá van szokva ahhoz, hogy a távolban ugyanarra a pontra fókuszáljon. Ez olyan, mintha folyamatosan, hosszú ideig egy bizonyos izmot feszítenénk meg. A „20-20-20-as szabályt” követve tudja pihentetni szemét: 20 percenként 20 másodpercen át nézzen egy 20 méterre lévő tárgyat.

Ne feledje, hogy a komoly látáskárosodásnak igen különböző tünetei lehetnek, és nem mindig könnyű azonnal felismerni vagy megfelelően felmérni őket.

4. Ne feledje, hogy a komoly látáskárosodásnak igen különböző tünetei lehetnek, és nem mindig könnyű azonnal felismerni vagy megfelelően felmérni őket.

Mindig gondoskodjon nagyító látásjavító segédeszközéről.

5. Mindig gondoskodjon nagyító látásjavító segédeszközéről. Eszközének tisztítására a ruhája vagy egy papírzsebkendő helyett csak megfelelő tisztítószert használjon. És ne feledje! A megfelelő gondoskodás megnöveli nagyító látásjavító segédeszközének élettartamát és teljesítményét, s egyben jobb látást is biztosít.

Kapcsolódó termékek

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén