Napszemüveg tükrös réteggel: ZEISS DuraVision Mirror.
Az önkifejezés egyedülálló eszköze és kényelmes extra.

 • Napszemüveg tükrös réteggel – kinek való?

  Napszemüveg tükrös réteggel – kinek való?

  Segít, hogy egyedi legyen a megjelenése – és nemcsak divatos, hanem abszolút praktikus is: a ZEISS DuraVision Mirror tükrös réteggel ellátott napszemüveglencse kristálytiszta látást és jóval kevesebb tükröződést biztosít. Ezáltal a látáskomfort javul extrém fényviszonyok esetén, például magasan a hegyekben vagy hóban, valamint a tengerparton és parkokban, de akár bevásárlás és sportolás közben is. Két speciális réteg teszi ezt lehetővé: a lencse hátsó felszínén lévő antireflex réteg és az elülső felszínen lévő tükrös réteg. A DuraVision® Mirror napszemüveglencse taszítja a szennyeződéseket és kimondottan könnyen tisztítható.

  A divattanácsunk: tükrös rétegünk nyolc különböző izgalmas színben kapható, így mesés eredményt garantál. A pirostól a zöldön át a kékig, sőt ezüst és arany színben is elérhető. Ráadásul a tükrös réteggel ellátott lencse tökéletesen illik bármilyen formájú fém kerethez, de még a panto szemüveghez is.

  Fontos, ha autót vezet: nem minden színezés alkalmasak vezetéshez.
  Függetlenül attól, milyen vizuális igényei vannak, mindenképp beszéljen látszerészével, hogy megtalálja a megfelelő színezést. És természetesen a ZEISS DuraVision Mirror tükrös réteg 100%-os védelmet biztosít az UV-A és UV-B sugarakkal szemben.

 • DuraVision® Mirror tükrös színek

  DuraVision® Mirror tükrös színek

  A ZEISS DuraVision Mirror tükrös réteg nyolc különböző színben kapható.

  DuraVision Mirror tükrös színek
 • További lehetőségek

  Extrák a fokozott kényelem, stílus és biztonság érdekében

  Szemüveg bármilyen helyzethez fényre sötétedő lencsével. Rekord gyorsasággal sötétedik be és világosodik ki.

  További információk

  A polarizált lencse szűri a vakító fényt.

  További információk

  Az optimális látásért: egyfókuszú szemüveglencsék.

  További információk

  Változtassa progresszív szemüvegét napszemüveggé, amely védi szemét a vakító fénnyel és az UV-sugárzással szemben! Egyedi megoldás akár első szemüveghez is. Személyre szabott progresszív lencse a ZEISS-től.

  További információk

  Válassza ki az ön számára legjobban megfelelő réteget:

  A DuraVision® Platinum, a ZEISS-nél gyártott eddigi legkeményebb réteg maximálisan ellenáll a karcokkal szemben, optimális védelmet nyújt a kosszal szemben és különösen hatékony az antireflex tulajdonsága.

  További információk

 • Keressen látszerészt

  Keressen ZEISS látszerészt a környékén

  Keressen látszerészt a környékén. Ő részletes információt ad és egyedi vizuális igényeinek megfelelő, személyre szabott napszemüveget készít önnek...

  A ZEISS optikus partnereinek keresése

Ossza meg ezt a cikket barátaival!