Napszemüveglencsék sportoláshoz.
Védje szemét és lásson élesen még a lencse szélén át is.

 • Mit tud egy sportszemüveg?

  Mit tud egy sportszemüveg?

  Ha sportolás közben zavartalanul szeretne látni, akkor olyan szemüvegre van szüksége, amely számos követelménynek eleget tesz. A sportoláshoz kifejlesztett ZEISS napszemüveglencsék könnyűek és tartósak, 80% fölötti színezéssel rendelkeznek, extra rétegük védelmet nyújt a szennyeződésekkel és karcokkal szemben, s a viselő szemének megfelelően vannak személyre szabva. A vékony lencse Cosmetic Edge® Technológiája éles látást garantál még a lencse szélén át is, erősen ívelt, magas dioptriájú lencse esetén is. Így garantáltan mindenhová makulátlanul lát, szeme pedig védve van a szennyeződéssel, napfénnyel és a levegőben lévő apró porszemcsékkel szemben. Mindegy, hogy biciklizik, fut, vízi sportokat űz, teniszezik, futballozik vagy golfozik.

  Sőt: A ZEISS sportszemüvegek egyfókuszú és progresszív kivitelben is kaphatók.

 • Hogy működik a Cosmetic Edge® Technológia?

  Hogy működik a Cosmetic Edge® Technológia?

  Loading the player...

  Kerek. Szögletes. Sportos. Stílusos. Egy ívelt lencse elkészítése páratlan kihívást jelent. A lehető legvékonyabbnak kell lennie még a lencse perifériáján is, ugyanakkor optimális korrekciót kell biztosítania a viselő látásproblémájára. A ZEISS Cosmetic Edge® Technológiának köszönhetően optimális korrekciót biztosító lapos lencséket tudunk gyártani még nagyon nagy átmérőnél és erősen ívelt kereteknél is. Ez nemcsak a sportszemüvegek rajongóinak jó hír, hanem mindenkinek, aki kedveli a divatos napszemüvegeket vagy korrekciós szemüveget hord, de ívelt kivitelre vágyik!

 • További lehetőségek

  Extrák a fokozott kényelem, stílus és biztonság érdekében

  Az optimális látásért: egyfókuszú ZEISS szemüveglencse.

  További információk

  Változtassa progresszív szemüvegét napszemüveggé, amely védi szemét a vakító fénnyel és az UV-sugárzással szemben! Egyedi megoldás akár első szemüveghez is. Személyre szabott progresszív lencse a ZEISS-től.

  További információk

  Válassza ki az ön számára legjobban megfelelő réteget:

  A DuraVision® Platinum, a ZEISS-nél gyártott eddigi legkeményebb réteg maximálisan ellenáll a karcokkal szemben, optimális védelmet nyújt a kosszal szemben és különösen hatékony az antireflex tulajdonsága.

  További információk

 • Keressen látszerészt

  Keressen ZEISS látszerészt a környékén

  Keressen látszerészt a környékén. Ő részletes információt ad és személyre szabott napszemüveget készít kedvenc sportjához...

  A ZEISS optikus partnereinek keresése

Ossza meg ezt a cikket barátaival