Polarizált napszemüveglencsék.
Kényelmes látás zavaró visszatükröződések nélkül.

 • Mit csinálnak a polarizált napszemüveglencsék?

  Mit csinálnak a polarizált napszemüveglencsék?

  A polarizált napszemüveglencse nélkülözhetetlen síelők és a vízi sportok szerelmesei számára, de szinte minden szemüvegviselőt jobb látáshoz segít. Ez a speciális réteg csökkenti a zavaróan visszavert fényt, vagyis például a nedves útról, hóról, vízről vagy fémes felületekről visszatükröződő napfényt. Ezzel egyidejűleg egy speciális színezés javítja a kontrasztot és a színérzékelést.

  Így kevesebb a zavaró visszatükröződés a lencsén, tehát kimondottan éles és kényelmes látásban lehet része, még élénk napsütésben is. Ez a hasznos extra nemcsak akkor jön jól, ha szeme érzékeny a vakító fényre, hanem akkor is, amikor vezet, strandol, sportol vagy más hétköznapi tevékenységet végez. A polarizált napszemüveglencse jelentősen jobb látáskomfortot biztosít. És természetesen a polarizált ZEISS napszemüveglencsék 100%-os védelmet biztosítanak az UV-A és UV-B sugarakkal szemben.

 • Így működik a polarizáció.

  Így működik a polarizáció.

  Loading the player...

  A természetes fény minden irányba rezeg. Ezért polarizálatlannak minősül. Amikor a fénysugarak tükröző felületre, például vízfelszínre, hóra, vizes útra vagy szemüveglencsére érnek, akkor egy részük adott irányban visszaverődik. Más szóval polarizálódik.

  Ennek a fénynek a túlnyomó része függőlegesen polarizálódik, azaz függőlegesen rendezetté válik. Ezzel szemben a szemüveglencse polárszűrője függőlegesen rendezett, így a visszavert fényt nem engedi át, ezzel majdnem teljesen megszünteti a víz, a nedves út és a hó tükröződéseit.

 • További lehetőségek

  Extrák a fokozott kényelem, stílus és biztonság érdekében

  Szemüveg bármilyen helyzethez fényre sötétedő lencsével. Rekord gyorsasággal.

  További információk

  Teljes körű védelem napfénnyel, széllel és egyebekkel szemben: sportszemüveg ívelt napszemüveglencsével.

  További információk

  Az optimális látásért: egyfókuszú ZEISS szemüveglencse.

  További információk

  Változtassa progresszív szemüvegét napszemüveggé, amely védi szemét a vakító fénnyel és az UV-sugárzással szemben! Egyedi megoldás akár első szemüveghez is. Személyre szabott progresszív lencse a ZEISS-től.

  További információk

  Válassza ki az ön számára megfelelő réteget

  A DuraVision® Platinum, a ZEISS-nél gyártott eddigi legkeményebb réteg maximálisan ellenáll a karcokkal szemben, optimális védelmet nyújt a kosszal szemben és különösen hatékony az antireflex tulajdonsága.

  További információk

 • Keressen látszerészt

  Keressen ZEISS látszerészt a környékén

  Keressen látszerészt a környékén. Ő részletes információt ad és egyedi vizuális igényeinek megfelelő, személyre szabott napszemüveget készít önnek...

  A ZEISS optikus partnereinek keresése

Ossza meg ezt a cikket barátaival