Lásson jól tartós lencsékkel.

ZEISS tisztítómegoldások szemüvegekhez.

Tiszta látás másodpercek alatt. A ZEISS tisztítómegoldásai kíméletesen távolítják el a koszt és a port a szemüveglencséjéről, s egyben megelőzik a kellemetlen párásodást is. Ezáltal lencséje hosszabb ideig marad tiszta, a réteg is megkapja a kellő védelmet, így a makulátlan látás biztosított és szemüvege is tartósabb lesz.

Éles látás mindig:
ZEISS tisztítómegoldások szemüveglencsékhez.

Kíméletes, egyszerű, hatékony.

Mivel taszítják a koszt, a modern rétegek alapvetően megkönnyítik a lencsék szükséges ápolását, de a szemüvegviselőnek ennek ellenére is meg kell tisztítania időnként lencséit. Szemüvegekhez való különböző tisztítómegoldásainkat kényelmes használni és kíméletesek a lencséhez: A ZEISS nedves törlőkendő tökéletes, ha időnként gyorsan le szeretné törölni lencséjét, a ZEISS tisztítóspray és a ZEISS mikroszálas törlőkendő kombinációjával pedig hatékonyan tisztíthatja meg szemüvegét anélkül, hogy foltos maradna a lencse.

Látszerészkereső

Keressen ZEISS látszerészt a környékén!

Látszerészkereső

Keressen ZEISS látszerészt a környékén!

Védelem és hatékonyság. Még akkor is, amikor siet.

Talán kapóra jön szemüvegének tisztításához a ruhája, nyakkendője vagy egy papírzsebkendő, de ezek mégsem igazán alkalmasak erre a célra. A ZEISS nedves törlőkendő kíméletesen tisztítja a lencsét, nem hagy nyomot rajta és pont annyira gyors, mintha a ruháját használná. Rendkívül finom textúráját egyedi tisztítószer-kombináció nedvesíti, hogy lencséje ne legyen kitéve a tisztítókban elterjedten használatos agresszív szereknek. Jó önnek – jó a szemüvegének.

Kíméletes tisztítás antisztatikus hatással. Az alapos napi tisztításhoz.

A tökéletes páros lencséjének kíméletes, de alapos tisztításához: ZEISS tisztítóspray ZEISS mikroszálas törlőkendővel. Hatékony akár a pH-semleges tisztítószerrel és folyó vízzel való alapos tisztítás.

A karcoknak és a kosznak esélyük sincs! Erősebb, mint korábban bármikor.

Nagy teljesítményű réteggel ellátva a szemüveglencse különösen ellenálló a karcolódásokkal és a statikusan töltött porszemcsékkel szemben. Ebből kifolyólag a lencse hosszabb ideig marad tiszta, így tisztítani is jóval egyszerűbb. Jobb látás, jobb megjelenés – részben a legújabb antireflex rétegnek köszönhetően.

5 tanács a szemüvege tisztításához

Ne nyúljon automatikusan ruhája, nyakkendője vagy papírzsebkendője után. Ezekkel nem tesz jót lencséjének.

1. Ne nyúljon automatikusan ruhája, nyakkendője vagy papírzsebkendője után. Ezekkel nem tesz jót lencséjének. Ne feledje! A megfelelő gondoskodás megnöveli szemüvege élettartamát és jobb látást is biztosít. Még ha egy megállásnyi ideje sincs, akkor is csak az optikai ipar megbízható szakembereitől származó tisztítótermékeket használjon.

A mikroszálas törlőkendőt ne mossa 40°C-nál magasabb hőfokon, és ne használjon öblítőt, máskülönben a kendő nyomot hagyhat a szemüvegén a következő tisztítás során.

2. A mikroszálas törlőkendőt ne mossa 40°C-nál magasabb hőfokon, és ne használjon öblítőt, máskülönben a kendő nyomot hagyhat a szemüvegén a következő tisztítás során.

A karcokat nem lehet eltüntetni sem a műanyag, sem az üveg lencséről.

3. A karcokat nem lehet eltüntetni sem a műanyag, sem az üveg lencséről. Ebben a tekintetben a megelőzés a célravezető, mivel a karcos lencsét haladéktalanul cserélni kell. Még ha látszólag csak esztétikai is a baj, az apró karcon keresztül a fény szóródik, így zavarja a szemet. Ezért fontos, hogy lencséjét speciális mikroszálas törlőkendővel tisztítsa.

Szemüvegének saját helyre van szüksége!

4. Szemüvegének saját helyre van szüksége! Amikor nem viseli, tartsa kemény tokban. Ha nincs kéznél a tok, mindenképpen biztonságos helyre tegye lencsével felfelé.

A szemüveg nem kedveli sem az extrém magas, sem az extrém alacsony hőmérsékletet.

5. A szemüveg nem kedveli sem az extrém magas, sem az extrém alacsony hőmérsékletet. Egy meleg nyári napon az autóban kialakuló hőség is, például olyasvalami, amit jobb elkerülni. Ugyanez igaz a szaunára vagy az otthoni fűtésre. Ne tegye ki szemüvegét a szükségesnél jobban extrém hőmérsékletnek.

Kapcsolódó termékek

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén