Tisztítómegoldások szemüveglencsékhezMADE BY ZEISS

Tisztítómegoldások szemüveglencsékhez

Kíméletes, egyszerű, hatékony

Mindig bosszantó egy piszkos lencse. CleanCoat tulajdonságaiknak köszönhetően az olyan modern rétegek, mint a DuraVision® Platinum és a Silver jó alapot adnak a könnyű tisztíthatósághoz, és segítenek a lencsék védelmében. Azonban nem kerülhetjük ki a rendszeres tisztítást, amelynek a lehető legkíméletesebbnek, legegyszerűbbnek és leghatékonyabbnak kell lennie. Ezért a ZEISS tisztítómegoldások teljes választékát kínálja szemüveglencsékhez, amely kíméletes a réteggel és könnyen kezelhető: A menet közbeni gyors tisztításhoz ZEISS nedves törlőkendőket; az alapos tisztításhoz ZEISS tisztítósprayt; és az alapos tisztításhoz a spray mellé ZEISS mikroszálas törlőkendőt.

 • Amit nyer vele

  Amit nyer vele

  Előnyök szemüvegviselőknek

  Lencsetisztítás bármikor, bárhol

  • Optimális védelem és ápolás nem csak kiváló minőségű szemüveglencsékhez.
  • Kerülje el a mikroszkopikus karcokat, melyek eleinte bár láthatatlanok, fokozatosan rontják látását.
  • Kíméletes tisztítás anélkül, hogy kárt tenne a rétegben.
  • Megoldások menet közbeni gyors és alapos tisztításhoz is.
  • Könnyű használhatóság.
  • Nem csak szemüvegekhez: A ZEISS nedves törlőkendő bármilyen finom optikai felülethez egyszerűen használható (pl. LCD kijelzőhöz, okostelefonhoz, tablethez, laptophoz, mobiltelefonhoz és egyebekhez) anélkül, hogy csíkot hagyna maga után.
 • Lencsetisztítás mindenkinek

  Bármit választhat.

  Részletesen a ZEISS tisztítómegoldásokról

  ZEISS nedves törlőkendők

  Gyors tisztításhoz: ZEISS nedves törlőkendők

  Otthon, az irodában vagy menet közben: tiszta látás mindig, mindenhol. A nedves, mikroszálas törlőkendő könnyen hozzáférhető és nagyon hatékony. Optimális tisztítás karcolások nélkül. Tesztek bizonyítják! A nedves törlőkendő szerkezete rendkívül finom, így kivételesen kíméletes szemüveglencse-tisztítást biztosít még az olyan kiváló minőségű rétegeknél is, mint a DuraVision® Platinum. Egyenként csomagolt és kíméletes: egyedi vegyülettel nedvesítjük. Ezek az ártalmatlan szerek nem tartalmaznak agresszív hatású tisztítószereket vagy mesterséges illatosítót.

  Ideálisak LCD kijelzők, okostelefonok, tabletek és laptopok tisztításához is.

  ZEISS tisztítóspray (240 ml)

  Alapos és kíméletes: ZEISS tisztítóspray (240 ml)

  A ZEISS tisztítóspray alaposan és mégis kíméletesen tisztítja a szemüveglencsét. Tisztításhoz fújja a tisztítószert a mikroszálas ZEISS törlőkendőre, és tisztítsa meg a szemüveglencse mindkét oldalát. A spray nem tartalmaz olyan agresszív hatású tisztítószert, amely kárt tenne a lencsében, a rétegben vagy az optikai tulajdonságokban. Egyéb optikai felületek tisztítására is használható.

  ZEISS mikroszálas törlőkendő

  Bizonyítottan kiváló: ZEISS mikroszálas törlőkendő

  A ZEISS-től a minőségi hagyományos tisztítómegoldások is beszerezhetők. A mindennapi tisztításhoz a ZEISS mikroszálas törlőkendőt ajánljuk. Hatékony és kíméletes, szárazon és langyos vízzel vagy a ZEISS tisztítóspray-vel benedvesítve is használható. Optimális tisztítás hosszú élettartamhoz.

 • Letöltés

Az Ön személyre szabott lencséi:
A ZEISS termékek lehetnek a legjobb választások az Ön számára.

Az ön rétege: erős, könnyen tisztítható és remek antireflex réteget tartalmaz

ZEISS DuraVision® Platinum és Silver

A rétegek remekművekké teszik a műanyag szemüveglencséket. Keményebbé teszik a lencséket, ezáltal azok ellenállnak a szennyeződésekkel szemben és könnyebben tisztíthatók.

Fedezze fel, mit tehetnek önért a ZEISS Premium rétegek

Ha egész nap számítógéppel dolgozik, ideje új megoldást találnia szemeinek.

DuraVision® BlueProtect

Minden eddiginél több kék fénynek vagyunk kitéve, a készülékek kijelzői által kibocsájtott sugárzás és az olyan modern fényforrások, mint a LED miatt. Sokan azt veszik észre, hogy a lámpák és kijelzők által kibocsájtott kék fénytől elfáradnak és kényelmetlenül érzik magukat.

Így működik a DuraVision BlueProtect

Divatos választás

ZEISS napszemüveglencsék

Engedjen a színek és színezések csábításának: egységes, átmenetes vagy egyedi színek – a ZEISS bármit megvalósít.

Tudjon meg többet a ZEISS napszemüveglencsékről

Személyre szabott tanács: keressen optikust a környékén

A ZEISS nedves törlőkendő optikákban és kiemelt boltokban kapható. A ZEISS tisztítóspray és a hozzá tartozó mikroszálas törlőkendő kizárólag optikákban kapható. Keressen optikust a környékén!

A ZEISS optikus partnereinek keresése

Ossza meg ezt a cikket az ismerőseivel