Termékválaszték

Orvostechnikai megoldások

Új gyógyítási minőség bevált egészségügyi technológiával

Részletes termékinformációt nemzetközi weboldalunkon talál

Célunk az, hogy hozzájáruljunk az egészségügyi technológia fejlődéséhez és az egészségügyi szakembereket világszerte segítsük betegeik életminőségének javításában. Az alábbi linkek segítségével részletes termékinformációt találhat nemzetközi weboldalunkon.

Különös hangsúllyal a szemészet-, szemsebészet- illetve a mikrosebészetben használatos vizualizációs rendszereken, cégünk csúcstechnológiás innovációkra alapuló, bevált egészségügyi technológiával és széles körű alkalmazási szakértelemmel támogatja az egészségügyi szakembereket az egyre magasabb színvonalú gyógyítási minőség elérésében. A ZEISS fogászati kezelések során, valamint a nőgyógyászatban használatos vizualizációs megoldásokat is kínál. A cég orvostechnikai termékválasztékát jövőorientált technológiák egészítik ki, ilyen például az intraoperatív sugárterápia.

Globális hálózatunknak köszönhetően jól ismerjük vevőink igényeit. Mind a klinikai gyakorlatban, mind a kutatásban dolgozó idegsebészek, fül-orr-gége specialisták és szemészek világszerte egyaránt helyezik bizalmukat a ZEISS szakértelmébe. Egyszerű és hatékony betegadat-kezelő szoftvermegoldások kínálatával aktív szerepet játszunk az egészségügyi ágazat rohamosan fejlődő digitalizációjában.

A réslámpa piaci bevezetése 1912-ben a ZEISS orvostechnikai üzletágának hajnalát hirdette. Ez volt a sok úttörő jellegű szemészeti, mikroszkópiás és radioterápiás fejlesztés közül a legelső. Ma a ZEISS orvostechnikai részlegének tevékenysége túlnyomórészt a német TecDAX tőzsdén jegyzett, és a Carl Zeiss AG mintegy 65 százalékos tulajdonában lévő Carl Zeiss Meditec AG égisze alatt zajlik.

Többet mutat
Bezár

Szemészet és optometria

Szembetegségek diagnosztizálása és kezelése, implantátumok, fogyóeszközök

Idegsebészet

Idegsebészeti beavatkozások vizuális megjelenítési megoldásai

Plasztikai és rekonstrukciós sebészet

Plasztikai és rekonstrukciós sebészet vizuális megjelenítési megoldásai

Gerincsebészet

Gerincsebészeti beavatkozások vizuális megjelenítési megoldásai

Fül-orr-gégészet

Fül-orr-gégészeti beavatkozások és vizsgálatok vizuális megjelenítési megoldásai

Fogászat

Sebészeti mikroszkópok és lupék a jobb látás és kényelem érdekében

Nőgyógyászat

Diagnosztikai mikroszkópok és megoldások nőgyógyászati alkalmazásokhoz

Onkológia

Célzott rákkezelés intraoperatív sugárterápiával