A Carl Zeiss csoport képviseletében

Jogi nyilatkozat

A ZEISS internetes területein közzétett információk tartalmazhatnak hivatkozásokat olyan termékekre és szolgáltatásokra, amelyeket nem hirdetünk és nem forgalmazunk az Ön országában. Az ilyen információk közzététele nem jelenti azt, hogy a ZEISS tervezi ezen termékek vagy szolgáltatások későbbi felkínálását az Ön országában. Igény esetén vegye fel a kapcsolatot regionális értékesítési szervezetünkkel, amely örömmel tájékoztatja Önt ezen termékek és szolgáltatások elérhetőségéről. Termékeink és szolgáltatásaink bemutatása a webhelyünkön nem jelent kötelező értékesítési ajánlatot.

Abban az esetben, ha szoftvert kínálunk fel ingyenes letöltésre, a ZEISS nem vállal semminemű felelősséget az adott szoftver letöltéséből és használatából eredő bármilyen kárért. A szoftver letöltése és használata kizárólag a felhasználó saját kockázatára történik, és nem jelent semminemű kötelezettséget vagy garanciát a cég részére, kivéve azt az esetet, ha ártó szándék vagy súlyos gondatlanság írható a ZEISS rovására.

Egyes helyeken harmadik felek webhelyeire mutató hivatkozásokról beszélünk, vagy ilyeneket teszünk közzé. Csak akkor tesszük meg ezt, ha teljesen meg vagyunk győződve az adott szolgáltató komolyságáról. A ZEISS mindazonáltal nem felel ezen webhelyek adatvédelmi feltételeiért vagy tartalmaiért, és nem vállal semminemű felelősséget ezekért. A külső hivatkozásokat speciális ikonok szimbolizálják.

A ZEISS tulajdonolja és fenntartja valamennyi jogot a webhelyei tartalmáért és elrendezéséért. A webhelyeinken és márkáinkban megtestesülő szellemi tulajdont a törvény védi. Webhelyeinken, azok elrendezésében stb. megjelenő szövegek, képek és grafikák, valamint animációk és szoftverek a szerzői jogi törvény és más tulajdonvédelmi törvények hatálya alá esnek. Azok részben vagy egészben történő reprodukálása, előadása vagy visszajátszása tilos, kivéve azt az esetet, amikor arra előzetesen írásbeli engedélyt adtunk. Ezen webhely nem jogosít fel a szellemi tulajdon bárminemű használatára. A ZEISS fenntartja a jogot arra, hogy minden előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztassa, felfüggessze vagy lezárja a webhelyeket.

Annak ellenére, hogy webhelyünk tartalmát gondosan állítottuk össze, nem vállalunk semminemű felelősséget annak helyességéért, pontosságáért, teljességéért vagy megszakítás nélküli hozzáférhetőségéért. Amennyire azt a jog megengedi, nem vállalunk semminemű felelősséget a webhelyünk használatából eredő, illetve a webhelyen hozzáférhetővé tett információkkal kapcsolatos bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért, beleértve az elmaradt hasznokat is. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassuk vagy kiegészítsük a megadott információkat.

A Carl Zeiss csoport képviseletében üzleti feltételei

 • Általános Értékesítési Feltételek (General Terms and Conditions of Sale)

  Oldal: 19
  Fájlméret: 334 KB
 • A ZEISS csoport magatartási kódexe

  Oldal: 40
  Fájlméret: 2 MB
 • Code of Conduct EN

  Oldal: 40
  Fájlméret: 2 MB
 • Javítási Szerződések Általános Feltételei (General Terms and Conditions for Repair Contracts)

  Oldal: 13
  Fájlméret: 268 KB
 • Szerviz-szerződések Általános Feltételei (General Terms and Conditions of Service)

  Oldal: 16
  Fájlméret: 328 KB
 • Szoftverkövetési és Telefonos Ügyfélszolgálati Szerződések Általános Feltételei (General Terms and Conditions of Software Maintenance and Hotline Agreements)

  Oldal: 17
  Fájlméret: 318 KB