Megbízható mérés. A ZEISS gyártósoron kívüli (off-line) megoldásai

A ZEISS CARMET és a ZEISS PRO T oszlopos felépítésű mérőgépek megbízható pontossággal és hatékonysággal mérik az autókarosszériák alkatrészeit – kontakt és optikai módszerrel egyaránt. Van stabil alap? Mennyire stabilak a hőmérsékleti körülmények? Mennyi ideig tarthat egy ellenőrzés? A ZEISS átfogó és adekvát megoldásokat kínál az ügyfelek igényei, valamint a gyártási helyszín környezeti feltételei függvényében, beleértve a rögzítőelemeket, a szoftvereket, a szenzorokat és a szolgáltatásokat is.

Alkatrészek precíziós elemzése a mérőszobában

ZEISS CALENO

More than a robot. It’s a Hambot.

A Hambot a horizontális karos mérőgépek új generációja a méréstechnikában, amely egy robot nagy teljesítményét kombinálja a hagyományos karos mérőgépekben rejlő lehetőségeivel.

A ZEISS CALENO kombinálja a CMM pontosságát, kollaboratív rendszerét és kiváló többszenzoros rendszerét egy automata eszközcserélővel. A maximális változatosság és a legmagasabb teljesítmény nagyobb menetsebességet, gyorsulást és pontosságot biztosítanak a mérőhelyiségben és a gyártási helyszín közelében.

ZEISS 3D szenzorok az autókarosszéria-gyártásban

Exclusive features for a wide range

A ZEISS CARMET átfogó csomag, mely szinte semmi kívánnivalót nem hagy maga után, és minden ízében ZEISS minőséget kínál. A trapéz alakú Z oszlop, a felhasználóbarát kialakítás, a magas üzembiztonság, a jó hozzáférhetőség és a gyorsan kalibrálható RDS-CAA forgatható mérőfejtartó csak néhány a ZEISS CARMET mérőgép alapkivitelében elérhető kiemelkedő funkciói közül.

Szabadon konfigurálható az Ön kényelme érdekében

A ZEISS PRO T advance rendkívül rugalmasan konfigurálható. A ZEISS PRO T advance például az Ön igényeinek megfelelően gazdaságos használatra vagy nagy teljesítményre kalibrálható, így a feladat mibenlététől függetlenül mindig maximális teljesítményt nyújt. A mérési tartomány, a kialakítás és a szenzorok tekintetében a ZEISS PRO T advance maximális rugalmasságot biztosít.