ZEISS Ipari méréstechnika

Az eredmény, amiben megbízhat

A ZEISS Ipari Méréstechnika piacvezető a CNC számítógépvezérelt koordináta mérőgépek és a mérőszobában, valamint a gyártásban alkalmazott többdimenziós méréstechnikai megoldások területén. A vállalat a gépjárműipar és a gépjárműipari beszállítók elismert partnere. Négy ország gyártási telephelyein 2400 alkalmazott, és több mint 100 értékesítési és szervizközpont áll ügyfeleink rendelkezésére világszerte.

Kínálatunk a portálmérőgépek, oszlopos felépítésű és in-line mérőgépek, valamint az alak-, kontúr- és felületi érdességmérő gépek széles skáláját öleli fel. Valamennyi idetartozó modul – azaz a vezérlők, szoftverek, mérőrendszerek és szenzorok – fejlesztése és gyártása házon belül történik. A közelmúlt új fejlesztései közé tartozik a rendkívül kis méretű alkatrészek mérőeszköze, valamint az ipari minőségbiztosításhoz használt komputertomográf. A ZEISS DuraMax, a kisméretű CNC mérőgép különösen költséghatékonnyá teszi a ZEISS szkennelési megoldásokat.

Optikai és taktil mérőrendszereivel a ZEISS a képfeldolgozást is hozzáadta koordináta-méréstechnikai alkalmazási területeinek palettájához. Az ebben rejlő együttműködések kihasználása optikai szenzorok és készülékekre optimalizált szoftverek létrehozását tette lehetővé. A képfeldolgozó szoftver a ZEISS CALYPSO CAD alapú mérőszoftverbe van integrálva, s ezáltal a mérőrendszer optikai és taktil mérések elvégzésére egyaránt alkalmas.

A kiterjedt CALYPSO szoftvertár segítségével a ZEISS méréstechnika felhasználói szinte bármilyen mérési feladatot el tudnak végezni. A hatékony Navigator technológia különös fontossággal bír a maximális pontosság, és az azzal egyidejűleg biztosított nagy mérési sebesség elérése tekintetében. Kínálatunk a széles körű vevőszolgálattal, bérméréssel, komputertomográfos alkatrészvizsgálattal és online szolgáltatásokkal válik teljeskörűvé, ezáltal is biztosítva a gépek optimális kihasználhatóságát.

Gyártási telephelyek

Gyártás és fejlesztés világszerte

Történet

Több mint 90 év ipari méréstechnika

Minőségirányítás

Tanúsítványokkal igazolt minőségi elkötelezettség.

Rendezvények

tekintse meg a közelgő rendezvényeinket és kiállításainkat

Innovation SPECIAL Metrology

Find our Customer Magazine here.