A ZEISS nem csak minőségbiztosítási mérőrendszerek tervezésével és fejlesztésével foglalkozik. A ZEISS biztosítja Önnek a magabiztosságot, hiszen egy megbízható partner áll Ön mellett. Legyen szó akár szoftveres megoldásokról, rögzítő- és rakodórendszerekről, tartozékokról, jegyzőkönyvkészítésről vagy az automatizált gyártósorokba történő integrálásról, a ZEISS egyablakos szolgáltatóként mindent egy helyen biztosít az ön mérő- és tesztelőrendszereinek lehető legtökéletesebb kihasználása érdekében.

ZEISS EGYABLAKOS.MEGOLDÁS Moduláris rendszer végtelen lehetőségekkel
ZEISS Prismo Solution
A ZEISS csapata
A ZEISS csapata

A ZEISS szakemberek interdiszciplináris csapata egyedi összetevőket haszál a csak Önnek szóló egyedi, átfogó megoldások kifejlesztéséhez. A projekttervezés és alkalmazás egyesített szakértelme lehetővé teszi a rendszerbetöltés hatékony optimalizálását a mérőlaboratóriumban vagy a gyártás során.

ZEISS ellenőrző- és mérőrendszer
ZEISS ellenőrző- és mérőrendszer

A ZEISS PRISMO neve egyet jelent a legmagasabb fokú precizitással, még a szigorú termelési környezetben is. A koordináta mérőgépre világszerte a nagysebességű szkennelés és a kiemelkedő pontosság szinonimájaként tekintenek. Az optikai és kontakt szenzorok, illetve a ZEISS ROTOS érdességérzékelő szenzor kombinációja tovább növeli a komplett multiszenzoros rendszer rugalmasságát. Ez lehetővé teszi a méretek, formák, pozíciók és felületek egyetlen gépen történő hatékony lemérését az alkatrészek újbóli rögzítése nélkül.

ZEISS mérnöki technológia
ZEISS mérnöki technológia

A ZEISS mérnöki technológia fogalma a folyamat-automatizálást, az általános értelemben vett alkatrészkezelést, és az itt bemutatott manuális rakodórendszereket öleli fel. A ZEISS forgó előkészítő állomás lehetővé teszi a már ellenőrzött, és a még tesztelendő munkadarabok kivételes gyorsaságú cseréjét a mérőgépben. Az alkatrészek fel-és leszerelése közben a mérőrendszer nem blokkol. A mérés elvégzése közben a kezelőnek van elég ideje arra, hogy kilazítsa és eltávolítsa az ellenőrzött alkatrészt, majd rögzítsen egy újat, ez pedig jelentősen növeli a szkennelési kapacitást.

ZEISS szoftverek, informatikai integráció és progamozás
ZEISS szoftverek, informatikai integráció és progamozás

A ZEISS FACS természetesen lehetővé teszi a rutin mérési alkalmazások automatizált folyamatokba történő integrálását, a gyakori véletlenszerű mintavételt és 100%-os ellenőrzést. Az egyszerűsített felhasználói felületen a kezelő egyetlen gombnyomással elindíthatja a mérést. A ZEISS CALYPSO észrevétlenül fut a háttérben, használatával pedig kiküszöbölhetőek a kezelő által esetlegesen vétett hibák. A ZEISS PiWeb grafikus és statisztikai értékelés útján megjeleníti és elemzi a mérési adatokat.

ZEISS kiegészítők és szolgáltatások
ZEISS kiegészítők és szolgáltatások

A ZEISS tapintórendszer cserélő állvány lehetővé teszi a tapintó- és érzékelőrendszerek cseréjét a koordináta mérőgépben. Ez a mérési feladatok széles skálájának elvégzését teszi lehetővé egyetlen mérési menet során anélkül, hogy meg kellene ismételni a befogást, vagy másik mérőállomáshoz kellene továbbítani a munkadarabot. A ZEISS rögzítőelemek, befogórendszerek és paletták garantálják a munkadarabok ismételhető rögzítését.