Fedezze fel az innovatív megoldásokat a 35. Control kiállításon!

A világ vezető nemzetközi minőségbiztosítási kiállítása, a Control  2023. május 9. és 12. között immár 35. alkalommal kerül Stuttgartban megrendezésre.

Ez a világszerte elismert technikai esemény 58,500 m2 -en 619 kiállítóval várja látogatóit, ahol Ön is megismerheti a legújabb trendeket, és a technológiai innovációk teljes skáláját a hatékony és eredményes minőségbiztosítás érdekében.

A ZEISS Industrial Quality Solutions ezúttal egy több mint 850 m2-es stand-on kiterjesztett gépparkkal, innovatív megoldásokkal és  színvonalas szakmai programokkal várja az érdeklődőket. A standon megjelenő világszínvonalú előadók választ adnak az aktuális kérdésekre, illetve bemutatják ötleteiket és tapasztalataikat, szélesítve ezáltal a látogatók látókörét.

 

Ezennel szeretnénk Önt is meghívni a kiállítás és egyúttal a ZEISS stand látogatására. 

A kiállításon történő részvételt teljes mértékben partnereink igényeinek megfelelően szeretnénk megszervezni ezért az alábbi űrlap kitöltésével kérjük jelezze nekünk az elképzeléseit.

Lehetőség van csak a kiállításon részt venni, és erre jegyet igényelni, ugyanakkor egy izgalmas és innovatív szakmai programmal is készülünk. A program magában foglalja a ZEISS gyárlátogatást és a ZEISS múzeum megtekintését , amelyhez busz transzfert is biztosítunk. Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot 2023. március 3-ig, és az adatok beérkezése után 2-3 héttel küldjük a pontos részleteket.

Itt találja a tervezett ZEISS programot.

Tegye még emlékezetesebbé a kiállítás látogatást!

Dátum

Program leírás

2023. május 8

Érkezés egyénileg vagy ZEISS szervezésben és transzfer a szállodába Oberkochenben

2023. május 9

Control kiállítás látogatás szervezett transzferrel a szállodából

2023. május 10

ZEISS múzeum és gyárlátogatás, utána hazautazás egyénileg vagy ZEISS szervezésben

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Igény szerint szállás és repülőjegy foglalásban segítséget nyújtunk.