Karosszéria Méréstechnikai Kompetencia Központ

holometric technologies Forschungs- und Entwicklungs-GmbH, Essingen

A németországi Essingenben lévő holometric technologies Forschungs- und Entwicklungs-GmbH 2008 vége óta a Carl Zeiss Industriellen Messtechnik GmbH teljes tulajdonú leányvállalata. A ZEISS Industrial Metrology (Ipari Méréstechnika) vállalati üzletágán belül mi vagyunk a karosszéria-mérés szoftverfejlesztési szakértői. A cégeket hosszútávú, sikeres partnerkapcsolat fűzi egymáshoz.

Az vevőkkel és alkalmazástechnikai mérnökökkel való közvetlen kapcsolat révén a vevői igényeket innovatív szoftvermegoldásokká alakítjuk.

A kizárólagosan ZEISS által forgalmazott HOLOS szoftver a szabad felületek mérésének területén a világ vezető szoftvercsomagjainak egyike. Vevőink mindenekelőtt nagyra becsülik a szoftver stabilitását, működési koncepcióját és rugalmasságát, valamint a funkcionalitási választékot és a támogatást.

25 alkalmazottból álló csapatunk gyorsan megvalósítja a vevői igényeket s folyamatosan képességbővítő fejlesztéseket végez meglévő mérési szoftvertermékeinken.

Az essingeni karosszéria méréstechnikai szakközpont a modern irodán túl a ZEISS vízszintes-karos mérőgépeinek bemutatása céljából mérőhelyiséggel is rendelkezik, mely a fejlesztők, alkalmazástechnikai mérnökök és szoftvertesztelők által egyaránt kihasználásra kerül. Vevőinknek úgyszintén lehetősége nyílik a legújabb ZEISS mérőgépekkel és a hozzájuk kapcsolódó szoftverekkel alaposan megismerkedni.

Cím:
holometric technologies GmbH
Willy-Messerschmitt-Str 1
73457 Essingen
Németország