Optikai mérés- és vizsgálati technológia

Carl Zeiss Optotechnik GmbH

Cégünk 1987-es alapítása óta kimagasló precizitású optikai mérőrendszereket és hozzájuk kapcsolódó szoftvereket gyárt és terjeszt. Rendszereinket számos ismert ipari vállalat és kutatóintézet alkalmazza. Így innovatív és hatékony megoldásaink felhasználási területe szerteágazó.

A ZEISS és a Steinbichler Optotechnik GmbH 2015. októberi egyesítése óta Carl Zeiss Optotechnik GmbH néven működünk.

A Steinbichler Optotechnik GmbH a kezdetektől fogva Neubeuernben található központi telephelyén végezte minden terméke fejlesztését és gyártását. Így ügyfeleink több éve élvezhetik a német minőség előnyeit.

Elismert ipari és tudományos partnereinkkel való szoros együttműködésben praktikus és felhasználóorientált megoldásokat fejlesztünk különböző felhasználási területekre és szektoroknak. Mértékadó optikai 3D-s méréstechnológiánk az innovációra, precizitásra és rugalmasságra, valamint az új megközelítések iránti nyitottságra összpontosít.

A piac következetes és aktív formálása érdekében folyamatosan építünk a kutatás-fejlesztés területén szerzett ismereteinkre. Számos csúcsminőségű műszaki innováció biztosítja a hosszú távú és fenntartható növekedést.

Több mint 170 szabadalom bizonyítja a cégünk innovatív erejét. A kezdetektől cégünk alapítójának, Dr. Hans Steinbichler víziójának megvalósításán dolgozunk: A különféle elméletekből kialakuló új technológiákat gyakorlatban használhatóvá tesszük ügyfeleink számára.

Termékeink különböző felhasználási területeken járulnak hozzá a termékminőség fejlődéséhez, kiváltképp az olyan szektorokban, ahol kritikus fontosságú a biztonság, például az autó-, a gumi- és az űrrepülőgép-iparban.

Cím:
Carl Zeiss Optotechnik GmbH
Georg-Wiesböck-Ring 12-14
83115 Neubeuern
Németország